Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçı kahverengiye nasıl döndürürüm?

İçine girmeyen kalmadı ama mükemmel oldu tavsiye ederim kuşburnu,hibiskus,üzüm çekirdeği,karanfil,Defne yaprağı ve ceviz yaprağı,yaban Mersini bunların hepsi bir cezvede kaynattım bir gece beklettim ertesi gün cam bir kapta kınayı kaynattığım suyu süzüp kardım içine bir tutam tuz ve bir çay bardağı kırmızı şarap koydum üstünü streç yapıp beklettim 1 gün ertesi gün saçlarıma yaktım aynı hafta içinde bir kere daha yaktım süper oldu

İki renk karıştırınca sonuçlarını buraya yaz olur mu

Ooo sen tamamen kizil calismissin.

Cok iyi ne kadar beklettin peki. 4 saat, bi gun.

İki renk karıştırınca sonuçlarını buraya yaz olur mu
Tabi ki, kizlar mahvoldu sacim demem umarim. :)

.. ama iki ayi alir. Kahverengi olusturmaya calisicam bakalim.

Ooo sen tamamen kizil calismissin.

Cok iyi ne kadar beklettin peki. 4 saat, bi gun.

Tabi ki, kizlar mahvoldu sacim demem umarim. :)

.. ama iki ayi alir. Kahverengi olusturmaya calisicam bakalim.
Bir gün beklettim kına ile çikolata renginide yakalayabilirsin tatlım ceviz kabuğu ceviz yaprağı ve karanfil ile tabi ana rengin kahverengi ise umarım olmaz sonucunu merak ediyorum

Bir gün beklettim kına ile çikolata renginide yakalayabilirsin tatlım ceviz kabuğu ceviz yaprağı ve karanfil ile tabi ana rengin kahverengi ise umarım olmaz sonucunu merak ediyorum

Evet ben de o kadar merak ediyorum ki , cesaret edemiyorum.

Aslinda boyam olmasa mecburen onu yapacaktim ama elimde boya kalmasin.

Ben yaklaşık üç yıl kızıl saçı taşıdım (ateş kırmızısı, magentakırmızısı). Tekrar kahverengine dönmek için tafsiyem Kuaföre gidip akıtman. Çünkü istenmedik bir sonuç alabilirsin. Benim kızıldan kahvrengine dönüşmem 4-6 haftamı aldı ancak daha istediğim sonuça varmadım daha.

Dökülmeyi sığır iliği kürü ve sarımsaklı zeytinyağı. Kürü ile durdum ve tekrardan saçlarım çıktı şükür tekrar boyaya dönermiyim çok zor kınada güzel renk verdi

Ben taaa Almanyalardan siparis ettim, o sigir iligi kurunu . Baya pahali idi. Bi ise yaramadi. Coktandir bi sey kullanmiyorum ama en azindan yipratmiyorum.

Oyle ugrasamiyorum. Aldigim kremleri kullanmiyorum bazen. O kadar usengecim. :)))

Hem Turkiye de kasap isleri daha kolay. Burada oyle bi imkan yok.
Anladım canım ben uzun ve gür saçlarımı kaybedince gerçekten çok üzüldüm şuan bırak boyayı yıkayınca bile kurutmuyor o derece Korktum doğrudur canım

Umarım bende de öyle olmaz teşekkür ederim cevabın için kuaföre gitmek kesin o zaman artık benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…