Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçı kahverengiye nasıl döndürürüm?

Canım ben kolestonun kor ateşi kızıla 77/44 tü galiba net hatırlamıyorum numarasını boyamıştım çok bakır olmuştu üstüne palette sonbahar kızılı geçmiştim bi süre kullandım sonraları saç uçlarım somon pembemsi renge döndü arada bakırlar vardı birde saç diplerim koyu kızıl duruyordu canıma tak edip kahverengine dönmek istedim lorealin 5.15 efsanevi kahvesini boyadım başta koyu görünebilir ama inan bana çok güzel kapadı sanki kızıla boyamamışım gibi ilk boyamada gitti efsanevi kahvede akaju yansımaları var biraz ama çok rahatsız edici durmuyor. Başta koyu gelebilir ama 1 ay sonunda saçım açık kahve karamel tonlarına yakın açıldı istersen bi dene derim :)

Teşekkürler kızıl yansıma var hâlâ şuan saçımda hem de oldukça bunu denerim :)

Ya benim kahve boyam tamamen aktı :/ Işığa göre değişiyor ama kızıl oldu bildiğin yine :/ boşuna boyatmış gibi oldum

Sende de akmış mıydı bu kada çabuk ? Ya ben kendi rengimi istiyorum nerden beladan boyadım

Canım akıyor bendede akti kizil alt ton da oldugu icin kullu tonlar kiziligi yok eder kahve yonlarinda istyorsan orta koyuluktaysa 5.1 boyamani tavsiye ederim birde 6.1 ben mesela o 5.15 efsaneviden sonra sacima garnier natural serisinden 7.1 ve 7.0 karstirdim boyadim diplerimde hafif yansima var ama sac uclarim genel olarak kizilligi gitti birde bende aktiginda bakir tonlarina dondu uclarim biraz oyle ama kizili tamamen kapatabilen tek sey yansima olmasi normal akajuluk var boyada dedigim gibi canim orta kestane yada kahve tonu istiyorsan 5.1 6.1 dene kullu ilk vurusta kapamaya bilir ama 2 veya 3 te kesin kapar

Teşekkür ederim canım sağol

Saçım yıprandı biraz üst üste boyadım ya şimdi boyamam yani baya zaman of bazen siyah yap kurtul diyorum ama sert gösterebilir.
Siyah yerine canim koyu kahve boya uzulursun ilerde donus yapmak istersen birde bakim yaparsan sacina toplarsin uzulme hemencik siyahin cazibesine hemde gece mavisi cazibesine kim kapanmadi ki birde ben evde kendi sacimi actim gece mavisiydi ay bak vallahi ben bile donesim geldi

Koyu kahve tutmadı aktı işte hemencik ilerde yine denicem koyu kahveyi kendine gelince saçım

Miyav_su Saçımı yine kahveye boyattım bu sefer daha koyu ama kızıl yansıyor yine 2 hafta sonra tekrar boyasam daha iyi olur mu?

Dün boyattım geçen 1 haftada akmıştı kuaför de kına yüzünden naparsan yap durmaz kızıl yansır diyor çok beğendim şuanki halini ama keşke kalsa yıkamaya korkuyorum gitçek diye

Siyah yapsam kesin kapanır mı

Eklentiler

• 20160906_134936.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 58
Ben bu resimdeki halini çok beğendim çok doğal duruyor.Bence bi süre bekleyin 2 hafta sonra boyarsanız yıpranma ihtimali çok yüksek.
En azından 1 ay 2 ay bekleyin bekleyebiliyorsanız derim ben.
Bu tondan devam etmelisiniz çünkü kendi doğal rengi gibi durmuş siyaha hiç bulaşmayın çok sert durabilir.
Yıllarca kızıl kullanmış biri olarak nacizane yorumum.

Çok teşekkür ederim ben de çok beğendim kendi rengime böyleydi kuaför bildiği için tam olarak öyle boyadı ama akar diye korkuyorum işte deneyip görücez umarım akmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…