Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçtan açık kumrala nasıl dönülür?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lady_tuck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lady_tuck

Ziyaretçi
arkadaşlar ablamın saçları kızıl
eskiden sarıydı. pişman oldu tekrar açık kumral yapmayı düşünüyo kolestonun açıcısı ile açıp tekrar boyamayı düşünüyoruz yapan arkadaşlar varsa nası yaptı
yardımcı olursanız sevinirim
lütfen
pskolojik baskı içindeyim. laelaelaelaelaelmaz:

mrb canım benim saçımda kızıldı on gün önce falan saçımın rengini açıp bakır yaptırdım. hatta turuncuydu. bakır kızıla yakın olduğu için oryali uzun süre tutmadılar. hemen sonrasında tatile gittim denizde bütün boya aktı. saçım açılmış haline döndü sonra bende kumral istiyorum diye kuaföre gittim. bakır yada kızıl etkisi olduğundan kumrala geçemezsin dedi. karamele çok yakın bir tonda boadı şimdi çok güzel oldu ve bundan yavaş yavaş bir kaç ayda kumrala yaklaştırırız dedi.

canım kızıldan kumrala bir anda geçilemez ne yazıkki..birkaç defa küllü kumral boyanarak istenilen renge ulaşılabilir sanırım..ama hem küllü olmalı hem de bir değil birkaç defa boyanmalı..

ayrıca küllü kumral çok koyu gibi durabilir ilk başta..açık küllü kumral denenebilir.

benm saçım da uzun süre bu renkti

daha sonra değiştiremye karar verip buna boyadım ve hepsini kapattı hiç sorun yaşamadım yani ben

acaba kızıl saçınnn üstüne direkt mii boyadınızzz açık kumrali.ben bir an önce kurtulmakkk istiyorum kızıllarmdan da acil cevappp

ayrca dğr arkadaşlar tşk.edermmm küllüüü kumralıda denicemm ama bana acil cvp yazın ne yapmam gerekiyoo.acaba açık kumrala direkt mi boyasam önce küllü kumralamı boyasam

açık küllü kumral diye bişi varsa bence ona boya..hem birden çok koyu olmamış olur..ama yoksa küllü kumral boya..küllü boyamadan kızıldan kurtuluş yok bildiğim kadarıyla canım

açık küllü kumral diye bişi varsa bence ona boya..hem birden çok koyu olmamış olur..ama yoksa küllü kumral boya..küllü boyamadan kızıldan kurtuluş yok bildiğim kadarıyla canım

lady_tuck, zeyn-a arkadaşımızın dediği gibi açık küllü kumral bulabilirsen bence ona boya tabi boyamadıysan halenyerimseniben ben küllü kumral yaptım koyu oldu birazcık ama yine de kurtuldum kızıldan :teytey:

Slm herkese..arkadaslar kizildan kurtulmak hicte zor değil. Bir ay öncesine kadar saclarim kızıl balyajliydi dimdi ise platin e yakın bir sari.ustelik evde kendim yaptim.oncelikle sacimi actim ustune 7.1 boyanin tümünü ve 6.1 boyanin yarısını katıp boyadim.bir kac gun sonra 8.1 ve 9.1 ile boyadim. Iyice akittiktan sonra yaniiki hafta sonra loreal exselans cok çok acik sari ile kullu sarinin yarisini karıştırıp tekrar boyadim suanda inanilmaz güzel bir sari oldu saclarim kuaförum bile inanamadi.hadi sizede kolay gelsin umarim olur istediginiz gibi.bu arada ikinci boyamamda kullu acik kumral olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…