açtırmada önceki saçınız boyalımıydımerhaba bayanlar bugün saçımı yaptırdım ama hiç içime sinmedi aslında ben dibi açık kumral arası platin ombre istemiştim kuaför saçım koyu olduğundan iki acıcı yapamam çok yıpranır dedi bende tümünü açık kumral yapıp 5 ay sonra falan platin attıracaktım.ama kuaför açık kumral sana çiğ durur orta kumral yapalım dedi.
komple oriyelledi üstüne 7.0 yaptı gölgede iyide ışığa çıkınca resmen kızıl gibi oluyor çok sinir oldum.ne yapmalıyım ben şimdi acil cevaplarınızı bekliyorum kuaförüme memnun olmadığımı söylicem çünkü
Bu aynı saç aynı gün çekildi dikkatli bakınca dipleri istediğim renk tutmuş uclara doğru kızıllık başlıyor dün yaptırdım yarın gitsem küllü kumrala boyarmi kuaför sacim yipranir mi
evet aynen bende anlamadım gölgede kumral ışığı görünce kızıl gibi niye böyle?Bu iki sac ayni mi ya kuafordeki kizil kahve evdeki bayagi kumral duruyo bi sey anlamadim
Anlamadim ki cok farkli. Her yikamada akip kizila doner o net :/ yuzune yakisiyosa kizil da kotu degilevet aynen bende anlamadım gölgede kumral ışığı görünce kızıl gibi niye böyle?
bugun komustum kuaförle her kumral ışıkta kızıl gibi olur dedi 3 sefer boyayınca anca tutar dedi her ay gidecekmişim boyayaAnlamadim ki cok farkli. Her yikamada akip kizila doner o net :/ yuzune yakisiyosa kizil da kotu degil
Kumralda kizillik olmaz da senin sacinda kizil oldugu icin zamanla oturur demesi okbugun komustum kuaförle her kumral ışıkta kızıl gibi olur dedi 3 sefer boyayınca anca tutar dedi her ay gidecekmişim boyaya
bugun komustum kuaförle her kumral ışıkta kızıl gibi olur dedi 3 sefer boyayınca anca tutar dedi her ay gidecekmişim boyaya
bugun komustum kuaförle her kumral ışıkta kızıl gibi olur dedi 3 sefer boyayınca anca tutar dedi her ay gidecekmişim boyaya
Niyr beğenmedin ki tatlım bence sarı halinden çok daha güzel görünüyo biraz da böyle devam et değişiklik iyidir bemerhaba bayanlar bugün saçımı yaptırdım ama hiç içime sinmedi aslında ben dibi açık kumral arası platin ombre istemiştim kuaför saçım koyu olduğundan iki acıcı yapamam çok yıpranır dedi bende tümünü açık kumral yapıp 5 ay sonra falan platin attıracaktım.ama kuaför açık kumral sana çiğ durur orta kumral yapalım dedi.
komple oriyelledi üstüne 7.0 yaptı gölgede iyide ışığa çıkınca resmen kızıl gibi oluyor çok sinir oldum.ne yapmalıyım ben şimdi acil cevaplarınızı bekliyorum kuaförüme memnun olmadığımı söylicem çünkü
ay inşallahher kumral ışıkta kızıl olur değil de yeni boyamaya başladın ya kumrala pigmentler daha tam oturmadı.. bir kaç defa boyadıkça daha da küllüleşecek..
hayır ikiside aynı saç .elim mahkum zaten en az 1 ay böyleyimNiyr beğenmedin ki tatlım bence sarı halinden çok daha güzel görünüyo biraz da böyle devam et değişiklik iyidir be
düşünmüyor değilimKuaförünü değiştir.
o rengi küllüde kapatmazhayır ikiside aynı saç .elim mahkum zaten en az 1 ay böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?