Saç Rengi ve Saç Boyama kızıla çalan kumral :(

(( ne yapmak lazım
önce tekrar açman lazım turunculuk kalmıycak şekilde sonra küllü kumrala boya ama boyanın içine mor boyada katmak gerekir ama LEBLEBİ büyklüğünde fazla değil yada mor şampuanda kullanabilirsin nette bloglerda mevcut

yok ya tekrar acmasın yanar saç ,bir kaç ay 7.0 a boyanırsa daha iyi görünür bence 1 kat açılıp boyanmış çig duruyor ama boyadıkça değişir bence

yok ya tekrar acmasın yanar saç ,bir kaç ay 7.0 a boyanırsa daha iyi görünür bence 1 kat açılıp boyanmış çig duruyor ama boyadıkça değişir bence
yani saçın kaldırmaacak gibiyse tabiki yapma koyu kumralı bilmem ama açık k.kumral acayip akıyor benim başıma geldi formülü mor şampuanda buldum

bide saçınızı açacağınız vakit hindistan cevizi yağı sürün yarım saat önce hasarı minimuma indiriyo

yani saçın kaldırmaacak gibiyse tabiki yapma koyu kumralı bilmem ama açık k.kumral acayip akıyor benim başıma geldi formülü mor şampuanda buldum
ilk açmadan sonra boyandığında çabuk akar,koleston 7.0 a kendisi boyasın bu saça 2 kutu gider,oksidanı 9 luk olacak yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…