• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti

Firazla doğa beni ağzımı açtırdı kapatamadım dünü şokuyla 🫣 bukadarda değil ya ben ışıl la bekliyordumki doğa oha dedim aaaa diye bağırdım evde resmen

Fragmanda gördüm görmez olsaydım.
Aldatmayı meşrulaştırmak için ilgisiz kadın ve işkolik koca yazmışlar bi de.
Senarist hanım kendi yazdığı şeyleri unutuyor galiba, geçen sezon kör kütük aşık insanlar şimdi ne hale gelmiş.
Kıvılcım ın depresyonunu bahane edip kocasına da yeni birini yazarlar şimdi tam olur.

Veeee elbette bütün olayları Nilay çözer bu değişmez.
Kısacası benim için de bitmiştir. Otursun kızıyla birlikte izlesinler dizilerini.

Diziyi izleyen yok mu🤓
Firaz'a illa birini bulmuslar Demet🥴
Firaz'la Doğa sadece hastane bahcesinde cay icebildiler
Bi de americano🥴
Demek ki hastane bahcesinde basladi hersey gibi gostereceklerdi rtükten dolayi kivirdilar sadece o kismi gosterdiler
Nursema'lar yemege geldiginde tokalasiyorlardi oralari bile kesmisler diziden😁

Diziyi izleyen yok mu🤓
Firaz'a illa birini bulmuslar Demet🥴
Firaz'la Doğa sadece hastane bahcesinde cay icebildiler
Bi de americano🥴
Demek ki hastane bahcesinde basladi hersey gibi gostereceklerdi rtükten dolayi kivirdilar sadece o kismi gosterdiler
Nursema'lar yemege geldiginde tokalasiyorlardi oralari bile kesmisler diziden😁
Bu sezon çok zorlama oldu dizinin her şeyi. Pembe ölünce dizi bitmeliydi. Ondan beri izlemiyorum.

dizi saçmalamaya doğru gidiyor sanki ://
ben izlemeye başladım ondan mı acaba :)))

Firaz pişman oldu evet ama ortaya çıkınca neler olacak bakalım
Doğa da sapıttı gibi bilemedim

Son 2 bölümü izleyemedim henüz ama Aylin gelmiş tekrar.Çimende yeni bölümde geri gelmiş 2.fragmanda vardı.

Asil neden bu kadar kinli acaba gecmişte Ünal ailesi ile problemimi oldu.Asudenin abisinin üvey oğluymuş cocukluktan beri o büyütmüş yorumlarda belkide pembenin kardeşi olabilir diyorlar pembenin babasıda apo gibi evlilik dışı ilişki yasamış olabilir diye bir sürü yorumlar var.

Back
X