- 16 Kasım 2024
- 905
- 325
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
evettt basladıOha başladı mı oKaçırdım mı yani dshdsh Ne çabuk 12 eylül oldu be. Zaman çok çabuk geçiyor
çimen mi acaba shjsjsks diziye gelecekmiş zatenYok be değildir hiç öyle durmuyor
Yan evde gürültü var vs dediler ya çimen orada çıkacak diye düşündüm saçma ama jsjdjdçimen mi acaba shjsjsks diziye gelecekmiş zaten
zaten çocuğa bir şey yapacak diyorlar kemale kesin bununla alakalı bir şeyler varYalnız bu doktoru kardeşi falan çıkacak sanırım o çarptığı kız .. Ömer'in başına yine abisi yüzünden bı is geldi resmen.
dhjdjdjd ay bilmiyorum ya çatladım firaz kimle aldatıyor ya da aldatıyor muYan evde gürültü var vs dediler ya çimen orada çıkacak diye düşündüm saçma ama jsjdjd
Nasıl ya doktor mu yapacak bişey o varsayım nerden cikmiszaten çocuğa bir şey yapacak diyorlar kemale kesin bununla alakalı bir şeyler var
valla sosyal medyada öyle gördüm. birde kıvılcım kimi çok sevse kötü çıkıyor shejkdkdNasıl ya doktor mu yapacak bişey o varsayım nerden cikmis
Buralar hep spoiler olduKızılcık şerbo izlemeyen bir ben varım herhalde, Fransız kaldım ortama
Bende izlemiyordum geçen sezon finali çok iyiydi canım Mustafa delirdi ondan izliyorumKızılcık şerbo izlemeyen bir ben varım herhalde, Fransız kaldım ortama
ay kaç ay bekledim yeni sezonuKızılcık şerbo izlemeyen bir ben varım herhalde, Fransız kaldım ortama
dhdjjdjd hala akıllanmıs değil öyleymis gibş gösteriyorBende izlemiyordum geçen sezon finali çok iyiydi canım Mustafa delirdi ondan izliyorum
Bende izlemiyordum geçen sezon finali çok iyiydi canım Mustafa delirdi ondan izliyorum
Yenilerden güzel diziler çıkmış sürekli carpintiyi görüyorum Zap yaparkenBenim deliliğim bana yeter. En son yalı çapkını izliyordum onu da batırdılar dizisinin son aylarında hiç izlemedim bıraktım neyseki final oldu bitirdiler. Bayadır yeni dizi izlemiyorum. Eskilere sardım:)
Ayynen hafızası gitse üzülürdüm gerçeği de unutacakti hiç keyifli olmazdı rol yapması daha heyecanlı jsjddhdjjdjd hala akıllanmıs değil öyleymis gibş gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?