- 16 Kasım 2024
- 905
- 325
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Benim deliliğim bana yeter. En son yalı çapkını izliyordum onu da batırdılar dizinin son aylarında hiç izlemedim bıraktım neyseki final oldu bitirdiler. Bayadır yeni dizi izlemiyorum. Eskilere sardım:)
kesinlikle katılıyorummmmAyynen hafızası gitse üzülürdüm gerçeği de unutacakti hiç keyifli olmazdı rol yapması daha heyecanlı jsjd
estetik evet hsjskdlsO değil de nursemanin burnu estetikmişkaç sezondur anlamaya çalışıyordum
sevtapla da asil diyolarrrAyynen hafızası gitse üzülürdüm gerçeği de unutacakti hiç keyifli olmazdı rol yapması daha heyecanlı jsjd
Onlar olur ya hiç sevmedim asili güldürmüyor irrite ediyorsevtapla da asil diyolarrr
Bacım orası daha belli değilFiraz kime mesaj attı yaa dışardaydım yeni geldim bi özet geçiverin hayrınıza
Vay ırıspıya bak heleBacım orası daha belli değilama Işıl değil gibi gösterdiler ama bence hala Işıl niye dersen doğaya onu havada kaparlar dedi
evet ben deOnlar olur ya hiç sevmedim asili güldürmüyor irrite ediyor
valla biz de anlamadık merakla bekliyorum kim diyeFiraz kime mesaj attı yaa dışardaydım yeni geldim bi özet geçiverin hayrınıza
Nursema soğuk yapıyor firazda soğumuş. boşanma yok henüzNursemayla boşandılar mı küstüler mi
pembe hanım o gün boşuna bu otelin müdürü o””” demedi shsjsjsjskVay ırıspıya bak hele
karma yaşıyor nursemada hahahsjsOff bu nursemaya da deli imam iyi olurdu ya ketum şey
He valla yaaa Ulann bak işe yaa inşallah ışıl değildir beeepembe hanım o gün boşuna bu otelin müdürü o””” demedi shsjsjsjsk
evet nursema da firaza çok kötü davrandıNursema soğuk yapıyor firazda soğumuş. boşanma yok henüz
ay evet ya baskası olsunHe valla yaaa Ulann bak işe yaa inşallah ışıl değildir beee
Dedi miydi kız iyi demiş pembepembe hanım o gün boşuna bu otelin müdürü o””” demedi shsjsjsjsk
dedi apoyla bunları rezil ettiği gün kraliçeDedi miydi kız iyi demiş pembeinan Işıl gibi birini tanıyorum erkek farketmez diyen para konuşur diyen iyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?