- 17 Haziran 2024
- 3.339
- 22.258
- 228
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
İnsan yapar mı lan yuh bee.. çocuğundan utan hiç utanmiyosan. Karaktere ters olmuş doğa da aldatma şeyi hiç yoktuNe diyorsun
ay nasıl aşıklar birbirlerine hala inanamıyorum gerçekliğşne ohaaaDogaymis ya inanamıyorum
hayır ne ara birbirlerine bu kadar aşık oldukarİnsan yapar mı lan yuh bee.. çocuğundan utan hiç utanmiyosan. Karaktere ters olmuş doğa da aldatma şeyi hiç yoktu
Nursema salak gibi delirdigi kocasının ipini bıraktığı zamandır jasjdh Fatih desen işkolik oldu . Al sana bahaneler sıralı listehayır ne ara birbirlerine bu kadar aşık oldukar
harbiden ben fatihin tepkisini çok merak ediyorumÇok saçma yaaa çok rezil ettiler temelli diziyi yaa
harbiden senarist bahaneyi de hazırlamış gene nilay patlatır şimdi dhdjdjdkdNursema salak gibi delirdigi kocasının ipini bıraktığı zamandır jasjdh Fatih desen işkolik oldu . Al sana bahaneler sıralı liste
Aflaksızlık hoşuna gidiyor dimiOlsun tadını çıkaralım bu ahlaksızlığın
valla heyecanla bekliyorum shsjsjsjay her bölümde saçmalayacaklarını bildiğimiz halde nasıl da izliyoruz…
uff bir seyir zevkimiz var yaCeza verirler ama yorumlar da hep rtük etiket etmişler
Herkesin tutkusu bitmişti biraz tutkulu pislik izleyelimAflaksızlık hoşuna gidiyor dimi
Asude otel faturaları demişti sevişip duruyorlar belli kiUlannn fragmanı gördünüz mü
Üşüyormuş doğa buz gibi yaa firaz ısıtır onuAsude otel faturaları demişti sevişip duruyorlar belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?