Kızım 10 aylik ve ben yine hamileyim

Korunuyorduk yazacağım yere otomatik klavyenin azizliğine uğramışım korkmuyorduk yazmış otomatikmen siz korunuyorduk anlamak yerine korunmuyorduk anlamışsınız maşallah bütün yorumları okumuşsunuz yanlış yazdığımın nasıl farkına varamadınız korunduğumu başka mesajlarda anlatmaya çalışmışım fark ettiyseniz

Hay ellerinize sağlık ne güzel yorum yapmışsınız teşekkür ederim sizin anladığınızı bir türlü anlamayan insanlar var

Evet korunarak hamile kalmak insanlara nedense garip geliyor ama öyle birşey var anlamıyorlar maalesef

Aynı odada kalabilirsiniz bence . Ozaman kadar kızınız yürür , yürüyünce de yorgunluktan uykulari derinleşiyor genelde.oda ayırmak bı anlamda kiziniza dışlanmışlik hissi verebilir , bebek alıp beni istemediler gibi...

Ağzınıza sağlık. Bu korunduğu halde hamile kalanlar fransada, ingilterede falan çok yok nedense. Bizim adamlara işlemiyor bir tek :) bu konuda çok cahil doktorlar da var. Yeni doğum yapan arkadaşım sıralama ilgili soru sorunca ana sağlıktaki kadın doktor süt korur dedi.

Ben oglum 14 aylikken hamile kaldim. Emziriyordum, devam ettim. Simdi oglum 27 aylik, kizim neredeyse 5 aylik. Ikisini beraber emzirmeye devam ediyorum.

Ishal sebebi kolostrum olabilir ama zarari yoktur aksine faydasi vardir bebeginize. Lutfen emzirmeye devam edin. Ayrica facebook grubu var emzirme sanati diye, lutfen orada arama yapin tandem emzirme diye. Bu sekilde hamileyken emziren ve dogum sonrasinda emzirmeye devam eden bir suru anneyle karsilasacaksiniz :)

Diger yandan, benim oglumda buyuyebilen besik vardi odasinda. Geceleri onunla beraber besige girdim ve emzirerek uyuttum. Karnim buyuyup de besige girmekte zorlaninca besigi bozup yatak yaptim. Simdi o sekilde kullaniyor. Kucuk olansa bizim odamizda park yatakta ya da koynumda uyuyor. Buyuk olan da istediginde aramiza gelmekte serbest :) sorun olmuyor simdilik.

Inşallah bende de sıkıntı olmaz bende emzirmeye karar verdim

Inşallah bende de sıkıntı olmaz bende emzirmeye karar verdim
Siz gonlunuzu ferah tutun. Tandem emzirme uzerine arastirma yapin internette. Gozunu korkutmak isteyen cok olacak. Karnindaki gelismez, erken dogar, buyuk zehirlenir vs.. hepsi hurafe. Oglum 40+3 te 2980gr 49cm dogdu, kizim ise 39+2 de 2940gr 49 cm dogdu :) ikisi de gayet saglikli ve mutlu. Beraber emiyorlar, kiskanclik yok denecek kadar az.

Anneye zor mu, evet zor.. kolay dersem yalan olur. Ama annelikle ilgili ne kolay ki..

Korunan kisi kolay kolay hamile kalmaz, hamile kalma sansi %1, kaldi ki ayda sadece 2-3 gün hamile kalabilme ihtimali var ve buna ragmen burda hamileyim napicam ufak cocugum var diyen insanlar var, ben de diyorum ki madem korunmayi bilmiyorsunuz burda konu acip zirlamayacaksiniz

Ha, sikayet etmeyi unutmayin ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…