Kızım 10 aylik ve ben yine hamileyim

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Slm kızlar . Kızım 10 aylik az önce test yaptım çift çizgi tekrardan hamileyim çok çok sürpriz bir bebek allahın taktiri işte ama ben kızımı nasıl sütten kesecem bilmiyorum . Bazen geceleri uyandığında sallayayım emzirmeden yatırayım diyorum asla kabul etmiyor illa meme emmek istiyor emziriyorum öyle uyuyor.
Peki şimdi ben ne yapacam onu nasıl sütten kesecem bilmiyorum . Kafamda bir sürü soru var 2. Çocuk olursa 2 çocukla aynı odada yatamayız birbirlerini uyandırırlar kızımın odasını ayirmam lazim nasıl ayıracam o daha çok küçük . Başına böyle bir durum gelen kimse yok mu nasıl yaptı nasıl başa çıktı

Sütten kesmenize kesinlikle gerek yok. Araştırabilirsiniz detaylı bir şekilde bir zararı yok. Benim kuzenim aynı bu durumu yaşadı onun bebeği daha küçüktü hatta 5 aylıkken. Sütten kesmedi emzirmeye devam etti yine de siz bilirsiniz sizin kararınız

Sütten kesmenize kesinlikle gerek yok. Araştırabilirsiniz detaylı bir şekilde bir zararı yok. Benim kuzenim aynı bu durumu yaşadı onun bebeği daha küçüktü hatta 5 aylıkken. Sütten kesmedi emzirmeye devam etti yine de siz bilirsiniz sizin kararınız
Araştırdım anne sağlığını etkilemiyorsa gerek yok ama öyle bir şey ki benim vücudum düşüğe çok yatkın kızımda da öyle oldu ilk aylar düşük tehlikesi son aylar erken doğum riski oldu bu gebeliğim de de emziemeler kasılmalara sebep olacağı için düşük riskinden dolayı keserim diye tahmin ediyorum hem kızıma da yaramadı sürekli ishal oluyor

Kendinizi güzel besleme bilirsiniz kesmeyin sütten
Ben biberonla kucağıma yatırıp emme pozisyonunda tutarak yavaş yavaş alistirmistim 9 aylikti hamile kaldığında, iki gün snra verdm kendisi emmek istemedi sütü öylece bıraktı
Odalarını ikinci çocuğum doğduktan sonra ayirdim kendim yatağında yattım megafon aldım o şekilde büyüdüler zor oldu ama alistilar

Kendinizi güzel besleme bilirsiniz kesmeyin sütten
Ben biberonla kucağıma yatırıp emme pozisyonunda tutarak yavaş yavaş alistirmistim 9 aylikti hamile kaldığında, iki gün snra verdm kendisi emmek istemedi sütü öylece bıraktı
Odalarını ikinci çocuğum doğduktan sonra ayirdim kendim yatağında yattım megafon aldım o şekilde büyüdüler zor oldu ama alistilar
Geceleri mama mi verdiniz

Kızınızı memeden kesmenize gerek yok ,bence işin güzel yanlarıda var ikisi aynı anda büyüyücek bütün zorluğu aynı anda yaşayaçaksınız.
Gece birisi için zaten kalkıcaksınız diğeriylede ilgilenirsiniz.
Rabbim kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez üzülmeyin Allah büyük yardım eder :KK200:

Kızınızı memeden kesmenize gerek yok ,bence işin güzel yanlarıda var ikisi aynı anda büyüyücek bütün zorluğu aynı anda yaşayaçaksınız.
Gece birisi için zaten kalkıcaksınız diğeriylede ilgilenirsiniz.
Rabbim kimseye kaldıramayacağından fazla yük vermez üzülmeyin Allah büyük yardım eder :KK200:
Çok zor alacak tek başıma nasıl yapacam bilmiyorum amenna öyle de bakalım nasıl olacak çok korkuyorum

Slm kızlar . Kızım 10 aylik az önce test yaptım çift çizgi tekrardan hamileyim çok çok sürpriz bir bebek allahın taktiri işte ama ben kızımı nasıl sütten kesecem bilmiyorum . Bazen geceleri uyandığında sallayayım emzirmeden yatırayım diyorum asla kabul etmiyor illa meme emmek istiyor emziriyorum öyle uyuyor.
Peki şimdi ben ne yapacam onu nasıl sütten kesecem bilmiyorum . Kafamda bir sürü soru var 2. Çocuk olursa 2 çocukla aynı odada yatamayız birbirlerini uyandırırlar kızımın odasını ayirmam lazim nasıl ayıracam o daha çok küçük . Başına böyle bir durum gelen kimse yok mu nasıl yaptı nasıl başa çıktı
Allah demiş ki önce tedbir sonra tevekkül. Yani Allahın takdirinden ziyade tedbirsizlik, düşüncesizlik olmuş. O yavrunun ana memesinde geçirmesi gereken 14 ayı gitti. Yazık.

Oncelikle hayirli olsun.Bende ilk oğlum 16 aylıkken hamile kalmıştım, sizinki daha küçükmüş. Ben hamile olduğumu ogrendikten 3 gun sonra doktorumun önerisiyle sütten kestim. Zor olmadi mi, oldu. Oğluma bakarken hep vicdan azabı duydum haksızlık yapiyormusum gibi hissettim sütten keserek. Ilk zamanlar psikolojim alt üst durumdaydı durup dururken ağlıyordum. Ama hepsi geçiyormuş cidden. Benim küçüğü şimdi 1, büyüğü de 3 yaşında. Çok zor ama öyle böyle zaman geçiyor. Sizde şimdiden sıkmayın canınızı. Doğru insan yıpranıyor ama en azından beraber büyüyorlar )

merhaba bende oglum 11 aylikken hamile oldugimu ogrendim bana da supriz olmuştu plansiz gelsmdi benim mucizem.
memeden 5 aylikken kestim en yakin arkadasimda su an hamile oglu 19 aylik ve kendi 7 aylik hamile onun oğlu da cok duskundu ve o daha bu ay birakti dr si oyle soylemis.
ben odasini hazir etmistim zaten hep 6 ay dan sonra ayiracagim odasini diye ama bir turlu cesaret edip yatıramıyordum. yanimda yaturiyorusm esimide yataktan atmistim 7 aylik hamileyken odasina gecirdim bi 15 gun cok huzursuz yatti agladi ama yanima almadim zamanla alismaya basladi. çocuk dogduktam sonrada onu yanima aldim.

Benimde oğlum 11 aylıkkken hamile kaldığımı öğrendim fakat ben 5 ay emzirdim sonra kendi kendine bıraktı bi sabah uyandı ve emmek istemedi ☺️ Ama düşük riskiniz varsa rahimde kasılma yapabiliyor .. beslenmenize de dikkat etmelisiniz .. keyfini çıkarın gebeliğinizin yoksa zaman geçmiyor ..

Back
X