kizim 3 aylik tekrar hamileyim

oezlemm

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
305
33
643
Fransa
merhaba hanimlar ben 6 yillik evliyim ilk bebegime cok zor hamile kaldim tam 3 yil ugrastik 18 mayis 2013 dogum yaptim dun tekrar hamile oldugumu ogrendim kizim daha 3 aylik. dogumdan sonra sadece 1 kere adet oldum adetten 25 gun sonra birlikte olduk esimle nasil olsa yumurtlama gunum gecti diye korunmadik sadece o zaman korunmadik daha sonraki birlikteliklerde korunmustuk ama hamileyim iste ne yapacam bilmiyorum ustelik dogum sonrasi kontrollere falanda gitmedim hiç acikcasi endiseliyim ya bi promlem cikarsa diye basina boyle bisey gelen varmi yorumlarinizi bekliyorum

merhaba hanimlar ben 6 yillik evliyim ilk bebegime cok zor hamile kaldim tam 3 yil ugrastik 18 mayis 2013 dogum yaptim dun tekrar hamile oldugumu ogrendim kizim daha 3 aylik. dogumdan sonra sadece 1 kere adet oldum adetten 25 gun sonra birlikte olduk esimle nasil olsa yumurtlama gunum gecti diye korunmadik sadece o zaman korunmadik daha sonraki birlikteliklerde korunmustuk ama hamileyim iste ne yapacam bilmiyorum ustelik dogum sonrasi kontrollere falanda gitmedim hiç acikcasi endiseliyim ya bi promlem cikarsa diye basina boyle bisey gelen varmi yorumlarinizi bekliyorum

valla canım ne diyecemi şaşırdım....
sen bir an önce doktora git,kontrollerini yaptır...
3 ay çok az bi zamn ....
rabbim hakkında hayırlısını versin

Dogumdan dusukten sonra cok cabuk hamile kalirsin derler zaten hakkinda hayirlisi bir an once git doktora yinede

Doktora hemen gitmenizde fayda var.
İlk doğumunuz sezeryan mıydı?

doktorum 40 defa tembihlemişti beni kesinlikle korunun nasılsa bidaha kalmam demeyin diye :D neyse olan olmuş hayırlısı olsun, arkadaş gibi büyürler 1 yaş olucak aralarında, bi sorun olacağını zannetmiyorum zaten normal doğurmuşsun ben de ilkinde normal doğum yapmıştım, doğum sonrası kontrole hemen gittim ilişki olmadan hiçbi problem çıkmadı, olsaydı zaten rahatsız olurdun merak etme...

Back
X