Premature Bebekler kızım 3 derece beğin kanaması geçiriyor Allah rızası için dua edin ne olur düzelsin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
28 haftalık doğan kızım hem menenjit hemde 3 derece beğin kanaması geçiriyor eğer kanaması durmassa şant takılacak ne olur dua edin düzelsin inanın perişan oldum ne yapacağımı şaşırdım daha öncede 1 derece kanama geçirmişdi ama kendi kendine atlatmışdı bu sefer 3 derece baya ciddi bir kanamaymış inş düzelir Allah tüm bebeklerin yardımcısı olsun benimkininde

şu mübarek gecede dualarımız kabul olur inşllah
inşllah kızınız sağlığına kavuşur
Alah acil şifalar versin

allahım yardımcınız olsun..acıl Şıfalar versın..bu mÜbarek gÜnde dualarım sızınle..

cok cok gecmis olsun canim allahim bol sifalar versin mubarek aksam dualarimizi kabul etsin rabbim:Saruboceq:

Allah şifasını versin bebeğinizin şu mübarek günde tüm dualaımız sizinle ve bebeğiniizle olacak :Saruboceq:

Allahım şifalar versin senin bebeğin ve tüm şifa bekleyen bebeklere....beyin kanaması erken doğumlamı alakalı acaba.ilerde bir sorun yaratırmı

Allah sağlık versin kuzucuğuna. ınşallah yakın zamanda iyi haberlerini alırsın canım.

canım benim rabbim bu mübarek günde kızının sağlığına kavuşmasın ı sağlasın....canım benim üzme kendini rabbim yanında olsun canım benim

zaracı beyin kanaması erken doğumla alakalı ilerde sorun olup olmayacağı ilerde belli olacakmış inş kalmaz ve kendi kendine atlatır ameliyata gerek kalmaz biz bunun için dua ediyoruz

arkadaşım inşallah Allah yardımcınız olur kanama durur,bebeğin düzelir. ama eğer ki şant takılması gerekecekse bu perişan etmesin seni. . kafa kemikleri henüz kaynamadığı için bebeklerde beyin kanaması büyüklerde olduğu gibi hasar bırakmaz mutlaka diye biliyorum.

arkadaşlar şimdiden dualarınız için teşekkür ederim Allah dualarınızı kabul etsin Allah gönlünüzdekini versin

dualrim sizinle canimm.RABBIM seni bebgine kavustursun.

ınşallah düzelir, bu kadar insanın duası boşa gitmeyecektir..
çok geçmiş olsun Allah sabır versin..

hayırlı heberlerini bekliyoruz canım allah şifasını versin inşallah sağlına kavuşsun biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…