Premature Bebekler kızım 3 derece beğin kanaması geçiriyor Allah rızası için dua edin ne olur düzelsin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah Acil şifalar versin .
ınşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

bu gece 3 defa yasin okudum inş seninle beraber tüm acil şifa bekleyen meleklere şifa olur rabbim yar ve yardımcın olsun inş

Merhaba büyük geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlıyorum aynı sorunları bende yaşadım benim bebeğimde de şant takıldı...Allah tez zamanda şifasını versin.Dualarım sizinle...

geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda iyileştirir bebeişini şimdi kaç aylık bebeğin..

:çok üzgünüm: çok üzüldüm,kıyamam yaa...

Allah acil şifa versin inşallahhhhh:Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun

canım çokkk geçmiş olsun, melekler şifalar getirsin ınşallah Allahın izniyle sağlığına kavuşucak minişin. Rabbim yar ve yardımcın olsun

rabbim meleğine şifa..sana da dayanma gücü versin inşallah...dualarım sizinle..

rabbim hayirli sifalar versin insallah...sanada dayanma gücü versin..cok zor biliyorum ama bebeginin sana ihtiyaci var ...aeo..

ALLAH şifa versin.kalbimiz seninle.dualarımız seninle.bebeğin tez vakitte iyileşirinşallah

canımm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.bebeğinizi size bağışlasın inşaallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…