Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda iyileştirir bebeişini şimdi kaç aylık bebeğin..
Günaydın arkadaşlar size güzel haber verim dedim kızım beyin kamasını boşaltmaya başlamış dr şuan için ameliyata gerek yok dedi inş sağlıkla boşaltır 3 derece olduğu için uzun sürebilir dedi 20 günde daha fazla veya daha azda olabilir dedi şuan için tek yapmamız gereken dua etmek sizlerden dua istiyorum Allah tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun benim yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için herkese teşşekkür ederim
rabbim acil şifasını versinnn çok güçlü olmalı annesi bak atlatmaya başlamış bilee..Günaydın arkadaşlar size güzel haber verim dedim kızım beyin kamasını boşaltmaya başlamış dr şuan için ameliyata gerek yok dedi inş sağlıkla boşaltır 3 derece olduğu için uzun sürebilir dedi 20 günde daha fazla veya daha azda olabilir dedi şuan için tek yapmamız gereken dua etmek sizlerden dua istiyorum Allah tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun benim yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için herkese teşşekkür ederim