Premature Bebekler kızım 3 derece beğin kanaması geçiriyor Allah rızası için dua edin ne olur düzelsin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi akşamlar kızımın bugün kusması durmuş çok şükür dr inş kendi atlatır diyor bekliyoruz bugün beyin cerahı gördü şuan için ameliyata gerekyok eğer kanma durmazsa veya kafasında şişme olursa ameliyat olacak dedi bekliyoruz inşallah atlatır Allah tüm bebekleri korusun

allah yardımcınız olsun..tez zamanda düzelir inşallahh..allah sabır wersin cnm

Rabbim şifalar versin inş.Kuzucuğun sağlığına kavuşup bir an önce evine gelir inş.

Günaydın arkadaşlar size güzel haber verim dedim kızım beyin kamasını boşaltmaya başlamış dr şuan için ameliyata gerek yok dedi inş sağlıkla boşaltır 3 derece olduğu için uzun sürebilir dedi 20 günde daha fazla veya daha azda olabilir dedi şuan için tek yapmamız gereken dua etmek sizlerden dua istiyorum Allah tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun benim yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için herkese teşşekkür ederim

Günaydın arkadaşlar size güzel haber verim dedim kızım beyin kamasını boşaltmaya başlamış dr şuan için ameliyata gerek yok dedi inş sağlıkla boşaltır 3 derece olduğu için uzun sürebilir dedi 20 günde daha fazla veya daha azda olabilir dedi şuan için tek yapmamız gereken dua etmek sizlerden dua istiyorum Allah tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun benim yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için herkese teşşekkür ederim

Çok sevindim düzelmesine bunuda atlatacaktır annesi merak etmeyin inşallah ameliyatada gerek kalmaz dualarımız minik meleğinizle olacaktır :Saruboceq: çok geçmiş olsun sizlere ...

rabbim acil şifasını versinnn çok güçlü olmalı annesi bak atlatmaya başlamış bilee..
allahım inşallah ANNEEE diyerek koştugu oynadıgı büyüdügü günleri de size göstersin hakkınızda hayırlısını nasip etsin bütün hastalara şifa versin allahım dert verip derman aratmasınn:Saruboceq:

Back
X