Kızım aç mama alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim dün ne bez ne mama yardimi bizim belediyede yok dendi Allah kuran şahit olsun ki
bebeğine mama alamayacak kadar zor durumda olanları böyle hiçbir kurum geri göndermez
her şehirde sosyal yardımlaşma kurumu var belediye sizi oraya yönlendirirdi veya muhtarlığa, her şehirde ihtiyaç sahipleri faydalansın diye büyük kutular varya sokaklarda o kutulara mamalar bezlerde konuluyor ben gönüllü çalıştım oradan biliyorum, giden gerçek ihtiyaç sahibini mutlaka görüyor ve yardım ediyorlar,sağlık ocağına gitseniz mama yok yardım edin diye yine yine yardım ederler ...biz oralara da mamalar bırakıyorduk.
yanlış yere gitmiş olabilirsiniz belki ,şimdi ya muhtarlığa ya sosyal yardımlaşma kurumuna gidin, ikamet ettiğiniz yere gelip bakacaklar buradan alacağınız destekden daha uzun süreli bir destek alırsınız en azından

İlçe belediyeleri ,kaymakamlıklar ,büyük şehir belediyeleri ,muhtarlık vb birçok yerden yardım talep edebilirsiniz.Bunlar yardım yapıyor.

Sydv ve belediyelere basvuru yapin sed yardimi veya benzer yardimlar oluyor

Asla geri dondurmezler kesinlikle inanmam.

Geçen postaneye gittim bir kadın bebeğiyle bebek arabası iyi bi marka ayakkabılar marka üstü başı iyi giyimli elektrik faturası ödeyecek 600 lira .demez mi belediye yardım verecekti yarısını ödeyecektim millet çalışmayıp yardımla geçinmeyi hayat biçimi yapmış ayıp gencecik kadımsın bebek olmuş 6 aylık git çalış yahu hem evde prenses olacak hem yardım yardım millet işten gelip market market ucuz yağ şeker arıyor siz gibiler evde yatsın yardım yardım bundan yıllar önce işçilerin bebek izni 40 gündü herkes anasına kaynanasına 2 aylık olmamış çocuğunu bırakıp işe koşardı bunlar sapasağlam yardım yardım hasta olmayana yardım falan verilmesin bu gibi insanlara verilecek yardım evine iş versin belediye madem vergilerimiz bu insanlara gitmedin 11yaşından beri çalışıyorum gerçekten sağlıklı olup yardım isteyenlere dayanamıyorum

Mahallenizin muhtarı ile görüşün. iddia ettiğiniz kadar zor durumdaysanız geri döndürmezler.

Bebek mamalarını, bezlerini yardım dilenerek birçok kişiye aldırıp (Ki insanlar para göndermeyeyim, mama alayım diyorlardı), anlaştıkları marketlere ucuz fiyata satarak kendilerine eğlence parası çıkaran çok insanın haberini okuduk, "Enayi parası" diye paraları kameraya sallayıp tiktok çektiklerini gördük.

Asla geri dondurmezler kesinlikle inanmam.
sağlık ocaklarına bile mamayı bırakan bebekklerin anneleri değerlendirilsin diye ellerinde kalan mamaları veriyorlar bende verdim en yakın sağlık ocağına gitse bebeğim aç mama alamıyorum diye orada bile elini boş döndürmezler en acil olarak.

Bu sadece mama ve bezle bitmiyor ki çocuk her yönüyle para gerektiren bir şey nereye kadar böyle sürecek. Valilik kaymakamlık bu tarz yardımlar yapıyor yani nasıl yapmıyoruz dediler anlamadım bununla ilgili birim bile var o kurumlarda. Tlfnunuzu satıp tuşlu bir tlfn alın mesela, bebeği aç bir anne internete girmese de olur.

Hele ki önümüz Ramazan pekcok belediye kaymakamlık kart veriyor belli bir miktar belli yerlerden alış veriş yapılsın diye.Yanilmaktan Allaha sığınırım asla inanmadım size

Çocuk esirgemeye verin orda maddi olarak çok rahat bebekler çocuklar bir elleri yağda bir elleri balda yaşıyorlar senin çocukların da doysun istemez misin? Yani aç kalacak kadar yoksulluk içinde iki tane çocuk yapmışsınız hata üstüne hata ama neyse olan olmuş ver çocukları yurda kendin de işe gir çalış durumun düzelince al geri şuan senin için en doğru çözüm bu biz mama yollasak senin sadece günün kurtulacak ayrıca Güven meselesine gelince gönderilen aynı yardımları satmayacagini nerden bilebiliriz insanlar ikinci el kıyafetleri kitapları çocuk eşyalarını çatır çatır satıyor

Nereye kadar ordan burdan isteyeceksiniz? Çalışmanız gerekiyor . Aileniz nerde ?

Valilik izni olmadan ayni ve nakdi yardım toplamak suçtur.
Herkes yazmış ama muhtarlıklara bildirilmesi veya direkt kaymakamlıklara belediyelere başvurulması halinde maddi imkanı olmayan ailelere zincir marketlerin alışveriş çekleri vb veriliyor.
Bu çeklerle bebeklere bez ve mama alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…