• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ameliyat olacak

Cuma günü kızım kasık fıtığından ameliyat olacak,daha 3,5 Yaşında 13 kilo
Biliyorum nice dert çekenler var Rabbim herkese şifa versin,halimize çok şükür,doktora göre çok basit bir operasyon.ama ben çok korkuyorum çok üzülüyorum,ameliyattan sonra nasıl sakinleştireceğim onu yarasını nasıl kollayacağım nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum.serumu falan sökmeye çalışacaktır eminim.
Hastaneye giderken ve sonrasında nelere dikkat etmem gerekir,şimdiden tesekkürler ...

Benim çok çok sevdiğim bir bebek olmuştu bu ameliyattan ve hemen ayaklanmisti....hepimiz dikislerine bir şey olacak diye ciglik cigliga dur derken o bir yerlere tirmaniyordu... Yani uzulmemek elde değil ama korkmayin... Allahin izniyle uç güne seni peşinde kosturmaya baslar annesi..:)

Benim yeğenim oldu geçen sene kasık fıtığından ameliyat
çok hareetli bi kız çocuğuydu

serum yerini bantla sağlamlaştırdılar ne kadar hareket ederse etsin iğne oynamadı

hastanede 2 gün tuttular sonrasında da 3-4 gün yattı evde zor oldu ama yattığı yerden oynasın diye

tablet telefon tv ne varsa verdik eline :) sonrasında ayaklandı zaten
yürücem diye ağladığında 1 kere kaldırdılar canı yanınca istemedi zaten

allah acil şifa versin inşallah çabucak iyi olur :)

Çok geçmiş olsun benım buyuk oğlumda yumurtalıklarında kı hıdrosel yğzünden amelıyat oldu

Su fıtıgıda denılıyormus galıba

2 yasına yakındı

İnan o amelıyat zamanı asır gıbı gelsede sonrasında kucagına aldıgın için hiç zor gelmiyor

Biz oyuncak almıstık cıkınca verdık süresi gecınce yemeğe başlayıncada toparlandı aynı gğn çıktık zaten

Ameliyat yeri dikiş değil yapıstırmaydı

Suan çok az izi belli

Ertesi gün de yürümüştü

4 yasında da genız eti ameliyatı oldu o zaman narkozdan ayılması diğerine göre cok zor oldu

Sonrasında dondurma yeme işlemi varya işte o zaman neredeyse oynayacaktı ıyı kı amelıyat olmusum dıye

Tabı kulakları cızıldıgu için bir hafta gece agrım var dıye ağlamıstı

Benim yeğenim oldu geçen sene kasık fıtığından ameliyat
çok hareetli bi kız çocuğuydu

serum yerini bantla sağlamlaştırdılar ne kadar hareket ederse etsin iğne oynamadı

hastanede 2 gün tuttular sonrasında da 3-4 gün yattı evde zor oldu ama yattığı yerden oynasın diye

tablet telefon tv ne varsa verdik eline :) sonrasında ayaklandı zaten
yürücem diye ağladığında 1 kere kaldırdılar canı yanınca istemedi zaten

allah acil şifa versin inşallah çabucak iyi olur :)
Neden 2 gün tuttular ki?3 saat sonra çıkarsınız dedi doktor ama inşallah öyle olur

Daha bir hafta önce henüz 3 olmamis oglum, kulak, polyp ve bademcik ameliyati oldu... Sizi cok iyi anliyorum, ameliyathaneye kadar girip o bayilirken disari cikartilmak feci bisey, insanin elinden bisey gelmiyor, doktorlara teslim ediyorsunuz, ama iyiki doktorlar var... Vallah ben sakinleyene kadar hatta göz yasim kurumadan ameliyat bitti... Allaha sükür iyi gecti, sizde bol bol dua edin, merak etmeyin hele cocuklar anne babalardan daha az hissediyor ve cabuk toparliyorlar... Fazla haraket, hoplama ziplama bunlara dikkat etmeniz lazim ama doktorunuza sorarsaniz daha iyi yanit alirsiniz... Bikac gün istihirat etmesi icin, cocuk filimlero, okumak icin kitaplar, oyunlar, boya yapma malzemeleri hazirlayin, böylece fazla hareket etmeden iyi vakit gecirebilirsiniz... Narkozda biraz degistiriyor cocuklari ama merak etmeyin sabirli olun...:KK14:

Bu arada birbucuk yasindaykende yumartaliklardan ameliyat olmustu ve ayni anda sünnette olsun dedil hepsi ciksin bikeretten aradan diye, daha ikinci gün hemsireler bana kizdi yürütmeyin diye yani o kadar cabuk canlanmisti benim afacan ... Gönlünüzü ferah tutun, zor ama insallah olup bitecek...:ssz:

Bu arada birbucuk yasindaykende yumartaliklardan ameliyat olmustu ve ayni anda sünnette olsun dedil hepsi ciksin bikeretten aradan diye, daha ikinci gün hemsireler bana kizdi yürütmeyin diye yani o kadar cabuk canlanmisti benim afacan ... Gönlünüzü ferah tutun, zor ama insallah olup bitecek...:KK14:
Gecmıs olsun aynı seyleri yasamısız neredeyse

Yumurtalık amelıyatı nıcın oldu

Birde polpy amelıyatı ne

Genız etı galiba:KK51:

Biliyorum nice dert çekenler var Rabbim herkese şifa versin,halimize çok şükür,doktora göre çok basit bir operasyon.ama ben çok korkuyorum çok üzülüyorum,ameliyattan sonra nasıl sakinleştireceğim onu yarasını nasıl kollayacağım nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum.serumu falan sökmeye çalışacaktır eminim.
Hastaneye giderken ve sonrasında nelere dikkat etmem gerekir,şimdiden tesekkürler ...
Öncelikle geçmiş gitmiş olaun diyelim.canım benim kızımda ameliyat değilde hastalık sebebiyle cok hastaneye yattı serum fln bağlandi.en sonunda ben kızıma kapsamlı bir doktor seti aldım be oynamaya başladık iimdi hastaneye giderken hiç korkmuyor.sakın duruyor.sende öyle bişey denesen kızımın yaşi 3 buarada

Geçmiş olsun Allah şifasını versin inşaallah.Benim kızımda geçen yaz geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu.Dr umuz çok iyiydi ameliyat dediği süreden daha kısa sürdü.Ben çok huysuz olur serumu çıkarmak ister diye düşündüm.Çok şükür hiçbiri olmadı kızım beklediğimden çok iyiydi.Siz de bol bol dua edin her şey yolunda gidecek inşaallah.

hiç korkma.ameliyat kolay.bol dua.ancak çocuk küçük zorlamasın korumaya çalış.bir de kasık fıtıgı olanlarda kasık kasları zayıf oldugu için diğer tarafta da fıtık gelişme olsasılıgı var.buna da hazırlıklı ol.

Back
X