Kızım aşık olmuş.. Ben ne yapacam :)

Meazra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
32
0
286
İstanbul
Yaa benim mini mini birim miniiciğim 6 yaşındaki kızım aşık olmuşş Televizyonda haber izliyorduk. 90 yaşındaki kadınla 83 yaşındaki adam evlenmiş. Onları görünce çok şaşırdı. Neden okadar şaşırdın dedim.

" ee bende evlenebilirimm ".

"Kimle evlencen kııız" ( babamla diyecek diye rahatım)

" Cihanlaaa"

" öhüm cihan kim yavrum"

"Sevdiğim oğlan"

"Sevdiğin çocuk hmm nasıl seviyorsunki"

"Onu görünce çok mutlu oluyorum hep onunla oyun oynamak istiyorum"

"hmmm Peki"

Bundan sonra ne yapayım.. Görmezden mi geleyiimm. Üstüne mi gideyim.. Onun yanında mı olayım.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yada siz çocuk olsaydınız anneniz nasıl davransın isterdiniz?

Yerim ben onu yaa =))

Anne değilim ama bence destek olmalısınız, sonuçta bizim anladığımız anlamda bir aşktan bahsetmiyor, maksadı oyun oynamak =)

Hem dostane yaklaşırsanız büyüyünce de sizden bir şeyini saklamaz

Kıyamam ben ona yaaa :) cocukluk asklarım bnmde vardı tabii ama keske gercek ask o kadar masum olsa :) sen benden yasca buyukdun ablacım dıorum o yuzden :) ablacımm bence sizin davrasınızda cok onemlı ustune cok dusme ama yanlıs bisey oldugunuda anlat kurban olurm onaa ben yaa cnm bnmm insallah uzulmefen atlattırsınız bu donemi :)

Yaaa evet söylerken çok tatlıydı.. Bana söylemesi aslında çok hoşuma gitti...Ben çocukken aşık olmuştum annem duyunca beni dövmüştü. Bende birdaha asla onunla böyle birşey paylaşmamıştım. Ama işte insanın başına gelince bi tedirgin oluyosun. Bide sanırım platonik bi aşk bizimkisi :)

Bu yaşlarda cok normal:) 3gun sonra başkasıni sevdigini de söyleyebilir cunku ilgisi cabuk degsir. tıpkı bugun doktor olacam diyip yarin polis olacam demesi gbi:))

Ayy cok tatlı ya mınık kus asık olmus :)))
Super ya ınsallah ben de oglumun ılk asık olcagı zamanları gorurum :))

Tabi ki yanında olun.
Büyüdüğünde anlatmaz yoksa paylaşmaz.

Yaaa kıyamam cimcime tatlı siz ondan tatlı:)
ne guzel bır dıyalog bu:)
Okurken yuzume kocaman bır tebessum yayıldı Allah sızden razı olsun:)
Tabıkı terslemeyın,ustelemeyın.
İleride yönlendirmede bulunabilirsiniz ancak.
Zaten ılerıde anlıyacaktır her erkege asık olamayacagını:)
Şimdi o seksek oynarken Ahmet'e, sobe oynarken de Mehmet'e asık olur:)
son olarak benım ıcın yanaklarından oper mısınız fıstıgın:)
Çocuklara dayanamam,çok seviyorumD

çok tatlıya ne güzel duygularını ıfade edebılıyo bencede yanında olun sevmeyi utanılacak ayıp bişi sanmısın

o daha aşkın ne olduğunu anlamıyordur
oyunda en çok anlaştığını seçmiştir büyük ihtimal
gözünüz sırf bu konu için değil her daim üzerinde olsun yeterlidir bence
konuşup anlattığında da dinleyin alay eder gibi geçişrtimeyin
gerçi bilinçli bir annesiniz ki fikir istemişsiniz

Bence üstelemeyin o aşkın ne olduğunu bilmiyordur sanmıyorumSöylediğin de hafif konuyu değiştirebilirsiniz ama herzaman değil Evet senin en iyi arkadaşın ,çok iyi anlaşıyorsunuz ne güzel daha çok yeni arkadaşların olacak

Son düzenleme:
Maşallah cimcimeye
Allahım bana da bu güzelliği yaşatsın insallah
Bir derdim var bu zamana kadar böyle tatlı dert görmedi

Ayy çok şeker, benim de tam onun yaşındayken biri ev ikisi okul olmak üzere bi kaç tane farklı aşkım vardı Bence de üstüne gitmeniz gereken bir durum değil, iyi anlaştığı ya da diğer kızlar arasında da popüler olan bir çocuk olarak Cihan seçilmiştir muhtemelen Ayrıca 'Onu görünce çok mutlu oluyorum ve hep onunla oynamak istiyorum' demiş, neresi yanlış ki bunun?

Merhabalar; 13 yaşında kızım var ve bu aşkları yıllardır yaşıyoruz :)) Çok Cihanlar, Aliler Veliler geçecek. Sakın endişelenme ben öğretmenim böyle durumlarda ve bu yaşta böyle şeyleri söylediği zaman sakın kızma veya farklı bir tepki verme güzelce dinle ama O anlattığı zaman sen eve gelince eee Chandan naber dememelisin. Bu konuyu sen abartmayacaksın ve O bahsettiği zaman önce dinle sonra da hemen ilgisini başka yöne çevir, sevdiği birşeyle beraber uğraşın. Onu dinlediğini görsün ama bu olayı 3 gün sonra istemeye geliceklermiş durumundaki kız anasına çevirme. Sana ben onunla öpüşücem diyebilir çünkü medya çocuklara bu tür mevzuları erken öğretiyor bunun ayıp olduğunu değil, sağlıklı olmadığını hastalik olacağını anlatmalısın. Asla ayıp deme çünkü ayıp merak uyandırıyor. Bugünlerin keyfini çıkar çünkü şu anda 13 yaşında olan kızım bu sene ilk aşk acısını çekti sarıldı ağladı birlikte ağladık. Şimdi atlattı. Her anı güzel be arkadaşım kız annesi olmanın.

Haha tatlı şey, aşkı geçtim evlenmeyi bile düşünüyor

Söyleyin şimdiden, sakın kaynanayla birlik oturmayı kabul etmesin, sonra burada anlatılanlar gibi sorunlar çıkar.

Oyun oynamaya falan sizin eve gelsinler yani.

Son düzenleme:

Öpüşmek ve hastalık bağlantısı ne kadar doğru olabilir ki?!
Aidsli biri olur, nezle olur, bulaşır o ayrı; genel algıdan bahsediyorum ben şimdi.
Karışmasın sonra.
Şu anda uzak dursun diye böyle diyor olabilirsiniz ama bilinçaltına işledi mi öpüşmesi gereken zamanda bile bunu iğrenç, pis, hastalık verici olarak görebilir.
Ve doğal olarak sorun yaşayabilir.
Şimdi zamanı değil gibi şeyler denilebilir belki.
Ama hastalık demek çok yanlış bence.

Son düzenleme:
yalnız aşık oldugunu onu görünce mutlu oluyorum hep oyun oynamak istiyorum gibi anlatması canım ya ne kadar masum :) o yaşta o cocukla baska cocuklar arasındakı farkı anlamış demekki onu görünce heyecanlanıyo mutlu oluyo ama aklıma su geldı allah korusun ya dizilerden örnek alıp öpüşmeye filan calısmazlar inşallah.inşallah en fazla doktorculuk oynarlar :) ama bence siz ona arkadas gibi konusun korkmadan herseyı anlatsın size.hatta cocugu eve getirmesini söyleyin beraber yan yana geldiklerinde nasıllar gözlemleyin.hatta bu durumu ilerde kızım bak yüksek not alırsan cıhan seni daha cok sever erkekler akıllı kızlara bayılır gibi konusarak dersleri sevmesini bile saglayabilirsiniz :)

Benim oğlumda geçen yıl ana sınıfında ilgi duyduğu bir kız vardı. O kızı görünce gözleri ışıl ışıl parlardı. Annesi bana dünür diye takılırdı. Hep o kızın yanına oturmak isterdi, öğretmen bugün beni onun yanına oturtmadı diye, benim yanıma gelmedi, bugün benimle oynamadı diye dert yanardı.

Allahım yerim o tatlıyı ben
Hadi yine iyisiniz damat adayı erken gelmiş

Elbette bizim bildiğimiz aşktan bahsetmiyor lakin gözünüz üzerinde olsun. Özellikle cihanla oyun oynarken.
Elbette her konuda gözünüz üzerinde olsun.
Kişiliğin geliştiği yaşlar bunlar..

Benim için de bir defa öpüp cihana selam söylemesini isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…