Kızım aşık olmuş.. Ben ne yapacam :)

istemsiz bir şekilde güldüm çok sevimli ya onu görünce mutlu oluyorum oyun oynamak istiyorum lafı ne kadarda saf ve temiz :D

Ayy bayıldım darısı başımıza inşallah:nazar: Yerinizde olsam konuşurdum onunla anladığı dilden aşkı anlatırdım. Hep böyle sevgi dolu inş:16:

Yaa benim mini mini birim miniiciğim 6 yaşındaki kızım aşık olmuşş :27: Televizyonda haber izliyorduk. 90 yaşındaki kadınla 83 yaşındaki adam evlenmiş. Onları görünce çok şaşırdı. Neden okadar şaşırdın dedim.

" ee bende evlenebilirimm ".

"Kimle evlencen kııız" ( babamla diyecek diye rahatım)

" Cihanlaaa"

":53: öhüm cihan kim yavrum"

"Sevdiğim oğlan"

"Sevdiğin çocuk hmm nasıl seviyorsunki"

"Onu görünce çok mutlu oluyorum hep onunla oyun oynamak istiyorum"

"hmmm Peki":27:

Bundan sonra ne yapayım.. Görmezden mi geleyiimm. Üstüne mi gideyim.. Onun yanında mı olayım.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yada siz çocuk olsaydınız anneniz nasıl davransın isterdiniz?
çok hoş ya "kızınız aşık olmuş ne yapacak sınız?" hiç bir şey yapmayacaksınız. Arkadaşlarında dediği gibi bu yaşlarda o kadar normal ki yarın sevdiği aşık olduğu Cihan; ona yanlış bir kelime söyler onu üzecek bir davranış yapar ve bir daha cihanı sevmez. İlgileri o kadar çabuk değişiyor ki gerçekten inanılmaz... Yapacak bir şey yok sizin desteğiniz ve ona ılımlı yaklaşımınız önemli... Sert, katı ve baskılayıcı davranışlar sizinde annenizle yaşadığınız gibi olumsuz duygular geliştirmesine neden olur. o daha çok küçük. Allah evlatlarımızı hayırlı bir şekilde yetiştirmemizi nasip etsin...

ay kıyamam ben ona buyumuste asıkımı olus prenses.yanında olun asla zorlama ve baskı uygulamayın o bunu anlıcak yasta deıl.ve suan onun hıssettıgı sey askta deıl aslında sadece sevıyor.askı bılmezkı.2 gun sonrada baskasına asıgım dıyebılır.

yanında olun asıgım dedıgı cocugu sıze anlatmasını ısteyın.ne ıcın onu bukadar sevdıgını sorun.ama zorlayıcı ve baskıcı olmayın yoksa bırdaha sıze hıcbısey anlatmaz.ona bu yasta asık olunmıcanı anlatma cabasınada gırmeyın cunku sonuc vermez cunku odaha askın ne oldugunu bılmıyor asıgım dıyorsada buyuklerınden duydugu ıcın.

cocukluk askı ne masumlar yaa oyun oynamak tan ılerı gıdemıcek duygular en cok oynamayı sevdıgı arkadasına asık olmak canım bnmm ya :54::54::54:

Hehe :9:
Benim oğluşumda 5 yaşını dolduraak mayıs ayında
anasınıfına gıdıyor ve o da aşık sınıf arkadaşına.
Geçen gün teyzesiyle telefondakı gorusmesini aynen aktarıyorum;
efe.. Teyzeci napıyosun
Teyzesi.. İyiyim efecim sen nasılsın
efe.. Teyze biliyor musun bizim sınıfta Esin arkadaşım var ben ona aşığım,
çok guzel esmer güzeli, ben buyuyunce onunla evlenıcem. biz yemek masasında
yanyana oturuyoruz. bırlıkte oynuyoruz hep.
Teyzesi.. Efecim ananene de söyledin mi biliyor musun o sana Esini almaz (ne dıyecegını merak ettıgımız ıcın sordu)
efe.. offf almazsa almasın zaten, ben alırım kendım :1:

Birde çoçuklar sabah okulda kahvaltı edıyorlar,
efe cok acıkmış oldugu ıcın bırden hurraaa dalıyormuş yemeğe :37:
ogretmenıde; efenın kulagına fısıldayarak efecim Esin sana bakıyor dıyormuş. Tabi benım veledim hemen ağzındakı fazla lokmayı
cıkarıverıyomuş. :1: Öğretmenımızde birbirlerine olan ılgılerının farkında ve gayet normal oldugunu soyluyor. cocuklar bu yaslarında duygusal
olarak hassas olabılıyorlarmıs ve bu yaşlarda boyle hissetmeleri normalmiş. konuşmak paylaşmak ve anlayışlı olmak gerekmiş.
Bu hızla gidersek sanırım erken kaynana olacağım :37::ssz:

Yerim ben onuu:))
Benim de şu an 9 yaşında olan bir yiğenim var. Geçen yıl onunla beraber alışverişe çıkmıştık, minibüste dönüyoruz ama yavaş yavaş farkındayım benim küçük kara balığım artık büyüdü:) Çünkü o gün ilk kez minibüste kucağıma oturmak istemedi. Hem üzüldüm büyüdü diye, hem de sevindim:26:
Daha sonra telefonumu eline aldı (ekranda erkek arkadaşımın fotoğrafı var) bakıp bakıp 'Büşş aşık olmak çok güzel değil mi?' dedi :53: 'Evet canım güzel ama doğru insanı bulunca' dedim. 'Ben buldum galiba' dedi:52: Eylül ne diyorsun sen diyorum ama çok yakışıklı diyorr :9: Gülmekten ve şoktan çenem ağrımıştı o gün :1: Sınıfça tiyatroya gitmişler çocuk bunun yanına oturmuş, sonra yaz tatili olduğu için hergün bisikletine binip bunların sokağa geliyormuş :1:
Dedim ah aşkk sen ne güzelsin:31: Küçük bebeğim benim, hala heyecanla anlatır her hafta sonu Mamisini :D :D
Allah kolaylık versin size ne diyeyim. Ben annesi olmadığım halde o gece uyuyamamıştım ne yapmam gerektiğini düşünerek :1:

Yaa benim mini mini birim miniiciğim 6 yaşındaki kızım aşık olmuşş :27: Televizyonda haber izliyorduk. 90 yaşındaki kadınla 83 yaşındaki adam evlenmiş. Onları görünce çok şaşırdı. Neden okadar şaşırdın dedim.

" ee bende evlenebilirimm ".

"Kimle evlencen kııız" ( babamla diyecek diye rahatım)

" Cihanlaaa"

":53: öhüm cihan kim yavrum"

"Sevdiğim oğlan"

"Sevdiğin çocuk hmm nasıl seviyorsunki"

"Onu görünce çok mutlu oluyorum hep onunla oyun oynamak istiyorum"

"hmmm Peki":27:

Bundan sonra ne yapayım.. Görmezden mi geleyiimm. Üstüne mi gideyim.. Onun yanında mı olayım.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yada siz çocuk olsaydınız anneniz nasıl davransın isterdiniz?

o yaştaki çocuklar hep öyldir dayı kızı 4 yaşındayken kiracıların msafrine aşık olmuş dayıla kavga etmiş neymiş üzerinine giycek düzgün elbisesi yokmuş oğlanla kendine bakmıyomuş kız şimdi liseye gidyor anlatırım böyle yaptın diye utanır

teyzemin kızı 3 yaşında absinn erkek arkadaşına aşık oldu resmi elinden düşürmedi eniştem resmi yrtıp yakmış ta 1 hafta konuşmadı babasıyl çocuk aşkı

Back
X