Kızım aşırı kusuyor yardımm

canım bebeklerin yemek bprusu kapakları açık oluyor. sağ yada sol yatırınca malesef hataırlamaıyorum kapak kapanıyor.benim iki çocuğumda kustu.sonra aniden kesiliyor.
bebek reflüsü için bi ilaç kullanıyordu ama meğer o ilaç cocuğu cok rahatsız ediyormuş bir gün unutmuş cocuk ağlamamaış.
geçiyor

Can sıkma sabah sabah ! Sana bir daha okudum cevap verdim diyorum ! Doktora götür çocuğu. Çok biliyorsun gerçekten onun için doktora sormuyorsun ... Çattık ya !
Tmm ablacım senle bi derdim yok sen çekil bi kenara. İşine bak

İnan geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bıktım artık kaç doktora sorduk bişey yok dediler

i
İnan geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bıktım artık kaç doktora sorduk bişey yok dediler
ilk oglumda pat diye birgünde kesildi.
çok yıpratıcı biliyorum.
aa bak birde şiddetle tavsiye edeceğim bir şey var sana. ben geç farkettim.
ikinci oğlumda emzirirdim uyur kalırdı ama biliyorum gazı kusması olacak yatırmaya korkardım.sırf o kusmadan yavrum uyanırdı.
sonra bebek kangurusu aldım nasıl pişman oldum nasıl önceden farketmediğime emziriyorsun kanguruyu sırtına takıyorsun o sırada sen işini yapıyorsun. bebekde hem dik duruyor hemde karnı ısınıyor gazını kusması çıkartıyor bol bol .sende işini yaparken o uyuyup kalıyor. sonra beşiğine yatırıyorsun annesi

Benim kızımda fışkırarak kusuyordu. Dr a götürdüm. Fışkırarak mı yoksa süt kesiği gibi mı kusuyor dedi. Bebek reflüsü için toz bir ilaç verdi. İlacı kullandıktan sonra bayağı hafifledi. 5 aylıkken normale döndü.

Pilor stenozu olabilir fiskirarak kusuyorsa. Midesi tikali gibi bir durum yani. Ama simdiye kadar fark edilirdi.
Kilo alimi nasil?

Pilor stenozu olabilir fiskirarak kusuyorsa. Midesi tikali gibi bir durum yani. Ama simdiye kadar fark edilirdi.
Kilo alimi nasil?
Kilosu gayet normal dedi. Zaten kilo almasaydı o zaman sorun olurdu dedi

Anladım saol canm. Bende zaten dalga geçmiştim. Dikkatli okuduğunu sanmıyorum... Bu ayda naz mı yapıyor nedir derken dalga geçtim. Bizde biliyoruz herhalde bu ayda yapamayacağını. Neyse saol yorum için
küçük olduğunuz nerden belli
isterseniz kalkın da dövün koca kadını!!!!
öyle paragraf yapmadan düz düz yazarsan bu kadar anlaşılır

Reflu var cnm bebeginde.mide kapakcigi oturmamis.ilac kullanman lazim

Ben de buna benzer konu açmıştım. Dediğiniz gibi tahlilde falan bişey çıkmıyordu.Beslendikten sonra kucağında sırtı sana gelecek şekilde tut. Hemen üst baş değiştirme. İşe yarıyordu sahiden. Şimdi 7 aylık olduk maşallah bayağı azaldı kusması. Çok çok az. O da karnının üstünde biraz durduğu zaman. Geçmiş olsun yani geçecek inşallah

Yazik her memeden sonra cikariyosa nasil karni tok sirti pek olsun? Ac kaliyodur belki de gaz sorunu da hemen biten bisey degilmis her dk gaz sancisi oluyo ,ben de biter diye bekliyorum hala bitmedi 5.ayin icindeyiz ..
Bi de reflu olabilir bence ve tedavisi mumkun zaman kaybetme,reflusu olablir diye gotur doktora..

Ilk 3 5 cümleyi okudum sadece. Benim kızımda da aynisini yaşadık birebir. Böyle kusma omrumde görmemiştim. Umarım bi rahatsizligi yoktur. Kızımın midesine bakmislardi ultrasonda çok şükür bisey çıkmadı 5 aylık olana kadar bu şekilde devam etti sonra geçti kendiliginden su an 3 yaşında cok sağlıklı masallah

Bebeklerde mide kapakçığı mekanizması henüz tam oturmamış olduğu için fizyolojik reflü dedikleri durum olabiliyor. Eğer doktorunuz da başka bir sebep bulamadıysa birkaç ay daha çekeceksiniz bu durumu maalesef. Sonra kendiliğinden düzelecek inşallah.

Canım benim. Sen anlamayıp akıl hocalığı yapanları dikkate alma benim kızımda aynıydı doktor gayet normal 6 aya kadar sürer demişti daha miğdesi ne ki minnacık 6 ay a kadar süresi var geçer sabırlı ol. Sen gaz sıkıntısı falan derken stresden çare bulamaz insan dakka başı da doktora götürme orası daha hastalık dolu evde ailene danış onlar bilir karnını doyur gazını çıkar ama gazını hemen değil emdikten sonra yarım saat yatır hemen kaldırırsan miğdesi ağzına gelir ve sürekli kusar yarım saat sonra kaldır çıkar gazını.

İhmal etmeyin başka doktora götürün araştırma hastanesine veya özele emin olmak için bi kaç doktora gidin sağlık şakaya gelmez

her ictigini kusan cocuk maşallah cok saglikli oylemi?! anladim... baska doktora aman gitmeyi dusunmedin tabi. Akil fikir.

Can sıkma sabah sabah ! Sana bir daha okudum cevap verdim diyorum ! Doktora götür çocuğu. Çok biliyorsun gerçekten onun için doktora sormuyorsun ... Çattık ya !
Niye bu kadar sinir ? Kız birşey sormuş ünlemler çattıklar naz yapar bebekler tabi ki bilmeden bana da çok diyorlar annesini ister kucağına alsın koklasın ister konuşma tarzınız çok sert bu kadar abartılcak birşey dememiş doktora da götürmüş geçmeyince burdan da akıl almak istemiş zaten burası derdimizi paylasmamiz için var öyle değil mi ? Sizin gibilere cidden anlam veremiyorum bir Asabi haller falan gereksiz...

Hep düşündüğm bişey var, bebegi arkaya koydugunuzda görmeyince nasıl edebiliyorsunuz? Ya da bebek arabasında .. yazık ben çocugu hep geri geri götürürüm heralde , göreyim diye :/

Canım geçer doktoruna danışarak tavsiyeleri dene derim benim kızım da 4cü ayına girdi ilk başlarda çok kusuyordu doktor aynen sağlıklı dedi sonra kendiliğinden hafifledi şimdi arada çok içerse kusuyor ama burundan fışkırarak kusması tehlikeli çok dikkat et Allah da yardımcın olsun tek bakmak gerçekten zor ama onlar için herşeye değer ve birde yavrunu sıcak tutmaya bak kendini de çünkü ben evde önü açık kıyafetler gidiyordum hep emziriyorum diye annemler hep kapat önünü sütün sıcak olsun diyorlardı pek önemsiyordum sonra dikkat ettim zaten ondan sonra baya azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…