- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 45
Tmm ablacım senle bi derdim yok sen çekil bi kenara. İşine bakCan sıkma sabah sabah ! Sana bir daha okudum cevap verdim diyorum ! Doktora götür çocuğu. Çok biliyorsun gerçekten onun için doktora sormuyorsun ... Çattık ya !
İnan geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bıktım artık kaç doktora sorduk bişey yok dedilercanım bebeklerin yemek bprusu kapakları açık oluyor. sağ yada sol yatırınca malesef hataırlamaıyorum kapak kapanıyor.benim iki çocuğumda kustu.sonra aniden kesiliyor.
bebek reflüsü için bi ilaç kullanıyordu ama meğer o ilaç cocuğu cok rahatsız ediyormuş bir gün unutmuş cocuk ağlamamaış.
geçiyor
ilk oglumda pat diye birgünde kesildi.İnan geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bıktım artık kaç doktora sorduk bişey yok dediler
Pilor stenozu olabilir fiskirarak kusuyorsa. Midesi tikali gibi bir durum yani. Ama simdiye kadar fark edilirdi.Kızlar bebeğim daha 3 aylık doğduğundan beri aşırı kusuyor ama böyle normal bebek kırması değil fışkırarak kusuyor. Sütü emdiği gibi hemde. İçtiğini de hemen kusuyor kıyafet yetiştiremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bide çok aşırı ağlıyor sebepsiz yere karnı tok sırtı pek yine ağlıyor gaz falan derseniz çıkarıyoruz da yine öyle aslında misafirliğe gidince daha aşırı ağlıyor. Anlıyormu nedir .. Maşallah cin gibi kaç kere bu iki şikayet için doktora gittik organlarına da baktı yiberşeyğne baktı maşallah dedi çok sağlıklı. Naz mı yapıyor şimdiden bize. Üstelik daha 20 yaşımdayım yardım edecek kimse de yok yalnızım. Bi iş yapamıyorum yanımdan ayrılamıyorum. Ne yapayım sizce bi akıl verin. Başka benim durumumda olan varmıyor ki. Şimdiden teşekkürler
Kilosu gayet normal dedi. Zaten kilo almasaydı o zaman sorun olurdu dediPilor stenozu olabilir fiskirarak kusuyorsa. Midesi tikali gibi bir durum yani. Ama simdiye kadar fark edilirdi.
Kilo alimi nasil?
küçük olduğunuz nerden belliAnladım saol canm. Bende zaten dalga geçmiştim. Dikkatli okuduğunu sanmıyorum... Bu ayda naz mı yapıyor nedir derken dalga geçtim. Bizde biliyoruz herhalde bu ayda yapamayacağını. Neyse saol yorum için
Niye bu kadar sinir ? Kız birşey sormuş ünlemler çattıklar naz yapar bebekler tabi ki bilmeden bana da çok diyorlar annesini ister kucağına alsın koklasın ister konuşma tarzınız çok sert bu kadar abartılcak birşey dememiş doktora da götürmüş geçmeyince burdan da akıl almak istemiş zaten burası derdimizi paylasmamiz için var öyle değil mi ? Sizin gibilere cidden anlam veremiyorum bir Asabi haller falan gereksiz...Can sıkma sabah sabah ! Sana bir daha okudum cevap verdim diyorum ! Doktora götür çocuğu. Çok biliyorsun gerçekten onun için doktora sormuyorsun ... Çattık ya !
i
ilk oglumda pat diye birgünde kesildi.
çok yıpratıcı biliyorum.
aa bak birde şiddetle tavsiye edeceğim bir şey var sana. ben geç farkettim.
ikinci oğlumda emzirirdim uyur kalırdı ama biliyorum gazı kusması olacak yatırmaya korkardım.sırf o kusmadan yavrum uyanırdı.
sonra bebek kangurusu aldım nasıl pişman oldum nasıl önceden farketmediğime emziriyorsun kanguruyu sırtına takıyorsun o sırada sen işini yapıyorsun. bebekde hem dik duruyor hemde karnı ısınıyor gazını kusması çıkartıyor bol bol .sende işini yaparken o uyuyup kalıyor. sonra beşiğine yatırıyorsun annesi
İnan geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bıktım artık kaç doktora sorduk bişey yok dediler
her ictigini kusan cocuk maşallah cok saglikli oylemi?! anladim... baska doktora aman gitmeyi dusunmedin tabi. Akil fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?