Kızım babasina gitmek istemiyor.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Defalarca farklı başlıklarla konu aciyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Kizim i hafta sonu voleybola yazdırmak istedim.Deneme antrenmanına katıldı çok da hoşuna gitti.Fakat iki hafta da bir babaya gideceği için babasının da onayını alması gerekiyor.Babasi da ben seni hiçbir şekilde götüremem demiş.Kizim da bu sefer o zaman ben senin yanına gelmek istemiyorum spora gidecek demiş.Babasi da bunu kabul etmemiş.Zorla geleceksin diyormuş.Ne yapabilirim bu durumda.Baba zorla alabilir mi çocuğu.Mahkeme süreci olsa hemen karar çıkmıyor.Bir de pandemi süreci.Icra ile alsa sıkıntı.Cok zor ya.Bazen sırf kızım için keşke bosanmasaydim diyorum.

Yukari tükürsen biyik asagi tukursen sakal...
Ben de bilemedim iki ucu .... değnek ufff

Defalarca farklı başlıklarla konu aciyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Kizim i hafta sonu voleybola yazdırmak istedim.Deneme antrenmanına katıldı çok da hoşuna gitti.Fakat iki hafta da bir babaya gideceği için babasının da onayını alması gerekiyor.Babasi da ben seni hiçbir şekilde götüremem demiş.Kizim da bu sefer o zaman ben senin yanına gelmek istemiyorum spora gidecek demiş.Babasi da bunu kabul etmemiş.Zorla geleceksin diyormuş.Ne yapabilirim bu durumda.Baba zorla alabilir mi çocuğu.Mahkeme süreci olsa hemen karar çıkmıyor.Bir de pandemi süreci.Icra ile alsa sıkıntı.Cok zor ya.Bazen sırf kızım için keşke bosanmasaydim diyorum.
Barışmak için bahane arıyorsunuz galiba kendinize .

Çünkü ben olsam ay bu adamla özellikle kizimm için iyiki bosanmisim derdim bu tavrini da görünce.

Barışmaya falan çalışmıyorum hanımefendi.Cocugun bu kadar zarar gördüğünü gördükçe ve bisey yapamadıkça keşke ben çekseydim de çocuğum çekmeseydi diyorum sadece. Bu arada adam asla konuşulacak birisi değil.Akli sıra cocuk aracılığıyla beni cezalandırıyor.Yardim edin ne olur

2 haftada bir gitmeyiversin veya hafta içi bir güne kaydiramaz mısınız? Şehir olarak farklı şehirlerde misiniz ? Olmadı dersten sonra gider babasının yanına yaşı kaç ?, Siz taksi veya arabayla bırakabilirsiniz yaşı küçükse ve baba çalışıyorsa babaya .

Baba ailesi için mi gelsin vs diyor . Yoksa çocuğa bu şekilde çıkışmak mantıklı ve merhameti bir babanın harcı değil

Kaç yaşında ki

Kızım 10 yaşında.Babasiyla aynı şehirde yaşıyoruz.Hafta ici kurs yok malesef.Babasina hafta ici sana gelsem hafta sonu kursam gitsem dedi onu da kabul etmedi.Hicbir şekilde orta yolu bulmaya çalışmıyor.Cocugu benim doldurduğumu ve konusturdugumu düşünüyor.Ama cocuguma yapıyor.

Hafta sonu sabah saatine ders alsaniz. Sabah kursa gider, oradan da babasına.

Öncelikle sakin olun olacak böyle şeyler .Şöyle söyleyeyim bu kadar basit bir meseleyi çözemediğiniz insanla evli olmanın da çok anlamı olduğunu düşünmüyorum .Çünkü benim kızlarımın babası da böyle ve ben böyle düşünüyorum .Çünkü evliliğin özü muhabbettir .Kızınız için de lütfen çocuğu arada birakmayacak çözümler üretin .Çocukların omzuna bu yükü yüklemeyin .Ben olsam babasını görecek şekilde düzenledim ,zor biliyorum ama karşınızdaki insan insan olmayınca böyle oluyor .Biraz daha büyüsün zaten kendisi ayarlar merak etmeyin .Hiç de üzülmeyin karşı tarafın istediği bu aynı benimki Bosverin onu .Keşke bosanmasydım diye de düşünmeyin olan oldu artık önünüze bakın .Sizin ve çocuğunuzun en az hasar alacak şekilde ayarlayın her şeyi .Yormayın ruhunuzu çocuğunuzu .Allah yardımcınız olsun .Bizimki farklı şehirde ve çocuklarıni görmeye gelmiyor .Online babalık yapıyor .Hayırlısı bazen zorlanacagiz .Hayat böyledir ne kızınız böyle kalır ne babası .Hayat geçiyor bir şekilde .

Keşkeniz bu adamı baba yapmakla ilgili olsun.
Böyle adamdan boşanıp çocuğunuzun biraz bile olsa normal bir hayat yaşamasını sağlıyorsunuz.
Çocuk babadayken kursa alıp götürme işini siz yapamaz mısınız?

Gönderin spora

Baba da alışır Cumartesi siz bırakırsınız gerekirse de Pazar saati erkek değilse belki bırakır siz de çıkışta alırsınız

Oğlumun antrenman arkadaşlarında vardı ayrı olanlar hafta içi dahi bir gün biri bir gün biri getirirdi adam istemiyormuş ama velayet annede gidecek demişti gidiyordu

Hatta Salı babası getirdiğinde herkesin babası vardı demiş çocuk da, annesi çok mutlu olmuştu oğlum kendini eksik hissetmiyor diye

Bizde Pazar baba günü genelde Pazar’ları babalar getiriyor biz ayrı değiliz bizde de pazar baba gidiyor

Kızınız bir Cumartesi çıkışta babaya gitsin anlatsın Pazar götürmezse diğer hafta gidip gitmemeyi kızınıza bırakırsınız

İyi ki boşanmışsınız.

Çocuğunuz bugünleri teker teker not alıyor, birkaç yıl sonra höt möt diyip bastıramayacağı yaşa gelince babası tam sıkışacak. O zaman yok kızım bana niye hiç gelmiyor diye ağlasın bakalım.

Böyle eski eşler her karşı tarafı suçlar kendi kusurunu görmez. Tepkisi klasik kötü baba tepkisi.

Eğer gitmesine itirazı yoksa sadece götürmeye zahmet etmiyorsa o kursa giden ve sizinle aynı mahalleden olan bir sınıf arkadaşı çözüm olabilir. Çok uzak değilse taksi/eşin bir akrabası da çözüm olabilir, biraz ücret verirsiniz.

Yok voleybol kursunda hiç vakit geçirmesin diyorsa başka kursa bakmanız gerekecek, belediyenin imkanlarını da araştırın, siz yine de önce ulaşım yollarını bir zorlayın

ay ne anlayışsız adam kurtulduğunuza sevinmelisiniz. bence aracı olmak yerine bırakın kızınız çözsün . yüzüne dan dan gerçekleri duyunca kızından anlar o zaman

Çocuk kursa gitsin babası çok konuşmasın
Hala tırsmaya devam ediyorsunuz adamdan
Çocuk kursa gidecekse o ne yapabilecek
İcra vs olayları kolay mı öyle hem zor hem masraflı
Kurs saatleri kaçta? ona göre ayarlansın
Siz dik durursanız oda mecbur size uyar

Çocuk siz de ve kursu varsa gidecek istediği kadar yok desin çözüm de bulmak istemiyor o zaman boş konuşuyor kızınızın isteklerinden daha önemli değil o adam siz karşı çıkın gerekirse

Back