Kızım babasina gitmek istemiyor.

Barışmaya falan çalışmıyorum hanımefendi.Cocugun bu kadar zarar gördüğünü gördükçe ve bisey yapamadıkça keşke ben çekseydim de çocuğum çekmeseydi diyorum sadece. Bu arada adam asla konuşulacak birisi değil.Akli sıra cocuk aracılığıyla beni cezalandırıyor.Yardim edin ne olur
Siz çekerken aynı evin içinde o çocuk çekmeyecek miydi ? Eve korkarak gelecek belki okula gittiği zamanlarda bile aklı evde annemle babam kavga ediyor mu diye kalacaktı. Keske boşanmasaydım yerine böyle bir primattan iyi ki boşanmışım diye sevinmeniz gerekiyor

Kurs hocasına anlatın durumu , o hafta yaptıkları antrenmanı gerekirse izinle videoya çekin ve sonrasında da beraber tekrarlayın . Keşkeleri de kafanızdan silin lütfen zaten azıcık oluru olsa , siz bırakmazdınız.

Yazdirin ,co ugu antremana gondermiyor diye siz mahkeme acin öküze ,kabul edecek ne demek goturemem ,sabah saatine tazdirin ogleden sonra alsin

Defalarca farklı başlıklarla konu aciyorum ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum.Kizim i hafta sonu voleybola yazdırmak istedim.Deneme antrenmanına katıldı çok da hoşuna gitti.Fakat iki hafta da bir babaya gideceği için babasının da onayını alması gerekiyor.Babasi da ben seni hiçbir şekilde götüremem demiş.Kizim da bu sefer o zaman ben senin yanına gelmek istemiyorum spora gidecek demiş.Babasi da bunu kabul etmemiş.Zorla geleceksin diyormuş.Ne yapabilirim bu durumda.Baba zorla alabilir mi çocuğu.Mahkeme süreci olsa hemen karar çıkmıyor.Bir de pandemi süreci.Icra ile alsa sıkıntı.Cok zor ya.Bazen sırf kızım için keşke bosanmasaydim diyoru
Siz gönderin karşı taraflada hiç münakaşaya girmeyin bıgun siz bırakırsınız sonrasında o kendi alır bir şekilde alışır düzene girer çocuk başladıktan sonra..ayrıca bu tarz meselelerde icra devreye girmez..

Back
X