- Konu Sahibi deryahosgor3434
merhaba guzel sewımlı anneler bende aranıza yeni katıldım ve tecrubelerınzden yararlanmaya calısıyorum..nasıl anlatılır bılmıyorum ama kafam cok karısık ve gun gectıkce karısıyor kızım 5 aylıkken babası olucak baba bıle demek ıstemıyorum oyle bırıne cıktı gıttı ve telefonla bosanmak ıstedıgını soyledı..sonuc olarak bosandık ben aılemle yasamaya basladım..bısure sora ortaya cıktı kızını gormek ıstedıgını soyledı tabii cocuk baba nedır bılmıyor basladı gormeye hafta bır derken o ıkı hafta cıktı sonra bıray sonra aklına gelırse aramalar...2,5 yıl gecti gıttı ve ben hayatımı tamamen kapattım derken karsıma bırısı cıktı ailem arastırdı sorusturdu gorustuk konustuk durumu tamamen anlattım herseyi kabul ederek evlendik...kızımla gayet iyi zaman geciriyorlar benden daha ıyı anlasıyorlar derken hamıle kaldım ve suan 3 aylık bıde oglum var kızım bu arada eşime baba dıyor...ama evde onune gecılemez bı kıskanclık söz konusu kardesımı cok sevıyorum dıyor ama ıyıce huysuzlaştı sinirli herseye bagırıyor kızıyor o akıllı uslu sakin kızım gıttı baska bı cocuk oldu şaşırdım artık nasıl davranacagımı oglumu kucagıma bıle almıyorum korkudan kızıma her baktıkca aglıyorum kendımı tutamıyorum ya duzgun buyutemezsem cok ıyı psıkolojısı bozulursa diye diye kendim sinir hastası oldum...üstüne yetmezmiş gibi kendı babası aklı estıkce arıyor dıye eşim o bana baba dıyor ben ılgılenıyorum o babalıgını bu zamana kadar yapmamıs bundan sonrada aramayacak dıyor ben napaılırım sımdı bı akıl verın ortada kaldım kızım babasını gorunce daha huysuz kotu oluyor bişeyler soyleyın gormesımı dogru gormemesımı bılıyorum babası ama durum bu...