Konuşma Problemleri Kızım bazı harfleri söyleyemiyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Benim kizimda 4 yasinda 5e az kaldi oda r leri konusamio y dio hem kurani kerim dicek kayanikeyim dio rrrrr de diyorum ben onu bilmiyoyum dio :)) ama ben pek önemsemiyorum simdilik cünkü düzelir diye bekliyorum... isin tuhaf yönü r harfini konusamayanlari oldum olasi cok severdim beyazik öztürk falan kizken asiktim :))

su an probleminiz duzeldimi cocugunuz ne durumda

Arkadaşlar sesletim sıkıntısı kizimda da var.tam 12 sesi yanlus çıkarıyor.su an da 3 yas 8 aylik.sizin çocuklarınız atlattı m bu sorunu.birisi yardim etsin çünkü cok üzülüyorum.

benim oğlumdaa ilk okula başlayana kadar çoğu harfi söyleyemiyordu. ama okulla beraber düzeldi. bende sizler gibi çok takıntı yapıyordum. Ama gördüm ki boşuna üzülmüşüm ve takıntı yapmışım inşallah sizin çocuklarınızın ki de düzelir.

birçok çocuk bu sorunu yaşıyor, kendiliğinden geçer demek için önce sorunun ciddiyetini iyi analiz etmek gerekir

Kızım artık sesleri çıkarıyor. Dil terapisi aldı ve çok kisa bir sürede sorun çözüldü şükür.

benımkıde oyle.genız etı var bıde dıl altı bagı var.demekkı bunlardan kaynaklanıyor.fakat ne zaman duzelır acaba cunku bu problemler hep var
Merhaba lar.. benimde 3.5 yaşında bi oğlum var ve henüz konuşamıyor cümle kuramiyor.. acaba dil bağında mi bi sorun var .. bunu öğrenmek için nereye gitmeli tüm hangi cerrahi bölüme çocuk doktoruna mi... Herşeyi biliyor ama bas harfini söylüyor ornegin parka pa diyo peceteye pe arabaya a diyor tamama ta anne diyor bunun gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…