kızım BENDEN KOPUYOR

bazen çevredekiler sırf kendi egoları kabarsın diye çocukları arkalarından aglatıp, bak beni ne kadar seviyo diye göstermeye çalışırken anne babanın hislerine hiç önem vermiyorlar. bak seni tercih etmiyo beni tercih ediyo gibi bi msj vermeye çalışıyorlar gibi. ve de bu çok kırıcı. hiç üzülmese bile insnaın içi bi cız ediyo

bugün parmak boyası aldım. oyun ahmuru yapıcaz beraber insallah çocuğum bana bağlanır kızlar
merak etmeyin bu dönem geçecektir. babaannesi veya halasını sizden fazla sevmiyor. belki Onlar fazla şımartıdığı ve Siz de çalıştığınız için Onların yanındayken Sizi cezalandırıyordur. büyük oğlum da küçükken işten geldiğimde direk babaannesinin kucağına giderdi bir de beni gözleriyle takip ederdi; babaannesine anne derdi. şimdi iki yaşındaki oğlum da anne diyor. ama biliyorum ki beni çok daha fazla seviyorlar. on yaşındaki oğlumla arkadaş gibi sohbet ederiz, şakalaşırız. hala gece uyumadan önce yanına uzanırım ve günün kritiğini yaparız. bazen benden sakladığı, atladığı olayları uyumadan önceki sohbette anlatır.size tek tavsiyem sevginizi gösterin, birlikte eğlenceli vakit geçirin ve onun varlığını önemsediğinizi gösterir biçimde sohbetler edin.

ne kadar güzel tavsiyeler düşünceler bunlar ve ne kadar iyi bi örneksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…