Kızım bizi gördü!

uzun bir süre unutacağını sanmıyorum psikologa götürün diyeceğim ama faydası olur mu bilemem çünkü çocukken yaşadığımız olayları kolay kolay atamayız üzerimizden

bu konu cinselliğe uygun taşıyorum oraya

Avatar konusu ile ilgili düşüncelerimi açıklamak karşı görüşü anormal görmek midir Hayyal?
Eğer öyle ise benim gibi düşünmeyenler için de ben anormal oluyorum değil mi?
Hiç kimse bir başkası gibi düşünmek ve davranmak zorunda değildir.
Saygı sınırlarını aşmadan gelecek her farklı fikir farklı penceredir ve çok değerlidir.
Avatar eklenmesini yadırgayanlara, konuya ben de böyle bakıyorum belki konu sahibi de
benim gibi bakıyorduru işaret etmek istedim.

Son düzenleme:
Ben anormal kelimesinin a sını kullanmadım kaldı ki kraldan çok kralcılık var konuda deyince karşıt düşünenler de üstüne alındı.
Valla nasıl isterseniz öyle bakabilirsiniz kulitta sen ve senin gibi düşünenler de olabilir.
Fakat bak ben nasıl ki senle aynı düşünmeyince bana tepki veriyorsan benim gibi düşünenleri eleştirir gibi yazınca da bize cevap hakkı doğuyor.
Bırakalım bu Yüzden herkes kendi fikrini savunsun sadece.
Karşı Tarafı fikirlerinden ötürü eleştirmeyi bırakalım.

Hiç üzerime almamış alınmamışken nasıl böyle bir izlenim edindin anlamadım Hayyalcim.
Demek ki kendimi doğru ifade edememişim.

Hiç üzerime almamış alınmamışken nasıl böyle bir izlenim edindin anlamadım Hayyalcim.
Demek ki kendimi doğru ifade edememişim.

İzlenim değil gerçekler
Demek istediğimi anlamamış olamayacağını biliyorum sevgili kulitta.
Kendi zekama güvendiğim kadar kaç senelik kk geçmişimde seni de biliyorum.

İzlenim değil gerçekler
Demek istediğimi anlamamış olamayacağını biliyorum sevgili kulitta.
Kendi zekama güvendiğim kadar kaç senelik kk geçmişimde seni de biliyorum.
Ne bu şimdi Hayyal? Ne var ki neyi anlayacağım?
Yanlış anlaşılmalara karşı, yazı dilimin elverdiği ölçüde kendimi doğru ifade edebilme çabalarımla
bu mesajını ilişkilendiremedim. Kusura bakma.

Valla enteresan balayına kızınızı götürmeniz zaten ilginç herhangi bir tatil değil sonuçta, bir de üstüne odanızın kapısını kilitlemiyorsunuz belki kızınız seslerinizi duyup geldi ve onu farkedene kadar da devam etmişsiniz. Kesinlikle pedagog çözer bu işi..

Cidden balayına götürmeniz şart mıydı pes!
Hiç mi bakacak biri yoktu bir kaç günlüğüne?

Hadi götürdünüz, kapıyı kilitleseydiniz, inlemeyiverseydiniz bir zahmet..
Çocuk için gerçekten çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…