• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi kızım çişini yaptıktan sonra söylüyor ne yapmalıyımmm...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

mukix

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
329
12
318
Diğer
hanımlar kızım tam 2 yasında daha küçükken hadi yapalım dediğimizde bazen yapıyordu ama 2 haftadır nerdeyse gündüzleri hiç baglamıyorum altını ama bu seferde yaptıktan sonra anne çiş diyor alıştırma kilodu kullanıyorum
klozet normal tuvalet lazımlık küvet hepsine oturttum yapmıyor devamlı hadi çişimizi yapalım diyorum kitap aldım ona resimlerde tuvalete yapıyorlar tamam okurken oturuyor ama yapmıyor tüm bebekler çiş yapıyor lazımlıga ama kendi yapmıyor aaa çiş yapmıs kaka yapmıs die bebeklerinin altını siliyor ama kendisi :(
napıcam bilmiyorum kızmıyorum anlatıyorum her seferde aaa biz kilodumuza yapmıyoruz gene ıslanmıs bi dahakine söyle diyorum artık sinirlerim yıprandı bir kere yapsın yapar devamını diye düşünüyorum ama yapmıyor
aglıyorum artık dayanamıyor sarılıyor bana sabredeyim diyorum ama anlam veremiyorum inanın tek bilmediği o harmandalı bile oynuyor bilg. telefon resim hepsi tamam bunu bilmiyor tek.....

sizce nasıl yol izlemeliyim? ögrenir mi kış gelmeden...

2 yaş daha tuvalet eğitimi için vaktiniz var neden bu kadar stres yapıyorsunuz.3 yaşını bekleyin gelişimini tamamlamamış olabilir ürolojik olarak .siz bunaldıkça o da bunalacaktır olay psikolojik boyuta ulaşırsa işiniz daha zorlaşıp süreç daha uzayacaktır

Altina yaptığında sadece uyarin ve kendi cikarmasini isteyin kirli camasirlarini yaptiginin bedeli olarak ve kendisini yikamasina izin verin. Cok umursuyo gibi gorunmeyin alistirma kulodundan vazgecin.. kisa zamanda alisacaktir sabirli olun.. kolay gelsin

Canım ben 2 yaşında başladım 4 ay oldu şimdi sürekli hiç kaçırmadan söylüyor gece bile kalkıyor maşallah maşallah hiç pes etmeden 20 dk bir kandırıp wc götürdüm halılara yaptı yeri geldi şimdi hepsini yıkattım bir suya bakıyor sakın kızmayın ben hep sen abi oldun yapmıyorsun kuzenlerin adını söyleyerek onlar yapıyorlarmış anneleri kızıyormuş sen abi oldun deyip öpüyordum böyle böyle 4 ay geçti çoğu zaman ağlıyordun İnan ama oğluma sen abisin sürekli diyordum birde ben klozet normal klasik ev lazımlık üçünede alıştırdım

Birde kararlı olun bezi çıkarınca birdaha bağlamak yok ben ne gece ne gündüz hiç bağlamadım hatta bütün bezleri komşuya verdim bağlamayalım diye çok kararlıydım

Back
X