- 14 Mayıs 2014
- 114
- 36
- 18
Şu anda çocuğum yok ama büyüklerimin bna uyguladığı tavrı size de tavsiye etmek isterim bırakın görüşşün sakladıkça daha da kötü olur izin verin hç deilse nerede olduğunu bilirsinz tabiki kota koyun belirli bir günde beklirli bir saatte ve kesinlikle sizin bilginiz dahilinde gelişsin herşey artk sevgilisi olmayan kimse yok byle birşey beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız ama sizin takibiniz dahilinde neden olmasın gelip geçici şeyler bunlar.. Hç deilse sizin haberiniz olur hem kızınızın aşığım sandığı genç te ona gre dikkatli davranınır kızınızın arkasında olduğunuzu ve sizden birşey saklamayacağını bilmesi yanlış davranışları yapmasını engelliycektirr..Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.