• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım çok aşık napıcam

Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Şu anda çocuğum yok ama büyüklerimin bna uyguladığı tavrı size de tavsiye etmek isterim bırakın görüşşün sakladıkça daha da kötü olur izin verin hç deilse nerede olduğunu bilirsinz tabiki kota koyun belirli bir günde beklirli bir saatte ve kesinlikle sizin bilginiz dahilinde gelişsin herşey artk sevgilisi olmayan kimse yok byle birşey beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız ama sizin takibiniz dahilinde neden olmasın gelip geçici şeyler bunlar.. Hç deilse sizin haberiniz olur hem kızınızın aşığım sandığı genç te ona gre dikkatli davranınır kızınızın arkasında olduğunuzu ve sizden birşey saklamayacağını bilmesi yanlış davranışları yapmasını engelliycektirr..

Siz engelledikce inanin daha cok baglanir o. Zor olan her zaman daha guzel gelir. Siz yoklayn elinizi tamamen cekmeyin ama hersydn haberiniz olsun bakarsiniz kendilignden biter. Kiziniza guvenin. O yaslarda insan aski cok derin duygusal yasiyor gercktn. Genclik iste. Buyurse pisman olr

Iyi ve kotu tum yorum yapan, oneride bulunan, beni anlayan veya cok kizan herkese cok tesekkur ediyorum. Hepiniz dusunce seklime katkida bulundunuz. Bugun itibariyle sorunu cozduk sanirim :KK19:Daha sakin ve yumusak bir anne olacagim. Herkese iyi aksamlar.

Annem inatlastı ben inatlastım evde huzurda yoktu. Okulu kaçıs olarak gördm. Okulu da bırakp evlendim. Ani bi karardı. Mtsuzum...
Arkasnda olun ...

Tamam asik olsun da yanlis birsey yaparsa diye korkuyorum cunku zorda kalinca ister istemez yalana basvuruyor. Yikiliyorum uzuluyorum ve iliskimiz bozuluyor. Daha cok erken ileride baska insanlar da taniyacaksin bu yaslarda gecer bunlar diyorum. Herkesin gecmez diyor ve cok sahipleniyor. Yazdiklarindan belli hayatinin merkezine koymus resmen...
ama bu şekilde baskı yaptıgınızda daha çok yalan söyler...
sizden nefret edip çocuga daha da yönelir..
dost gibi yaklasın bence bu saatten sonra..
tamam çocugum diyip tanısın oğlanla da..
en azından herseyini anlatsın size, haberdar olun.. akıl verin.. dostane sekilde..

Iyi ve kotu tum yorum yapan, oneride bulunan, beni anlayan veya cok kizan herkese cok tesekkur ediyorum. Hepiniz dusunce seklime katkida bulundunuz. Bugun itibariyle sorunu cozduk sanirim :KK19:Daha sakin ve yumusak bir anne olacagim. Herkese iyi aksamlar.
Bunu duyduğuma sevindim, ne kadar kendi kurallarımız, asla'larımız olsa da evlatlarımız için bazen kabuğumuzu kırmamız gerekiyor;)
İnşaallah bundan sonra anne kız ilişkiniz daha da pekişir, Allah yavrunuzu size bağışlasın, bahtı güzel olsun inşaallah.

Orta okulda oylesine bi cocukluk askima babam karşı çıktı diye senelerce baglanmistim. uzerimde baski olmasaydi kesinlikle ugrasabilecegim biri degildi. ustune gitmeyin kacamaklar hep cazip gelir

keşke babasına söylemeseydiniz..kötü bir şey değil..elbet çocuğun hatalarını görse kendiliğinden ayrılır..bundan sonrada size herşeyini paylaşmaya bilir..benimde kızım 15 yaşında aşık olduğu biri vardı..hatasını gördü..ve ayrıldı..ama ben hiç bir zaman babasına şikayet etmedim..her zamanda bana güvenir..her şeyini anlatır bana..

lise 1de tanıştım bende erkek arkadaşımla şuan ikimizde üniversitedeyiz ve 5 sene oldu. Anneme hemen söyledim ben ve tanışmak istedi tanıştılar ve onunda içi rahat etti en azından arada ararlar birbirlerini bence sizde telefona el koymak yerine nasıl biri olduğuyla ilgili bilgi edinmeye çalışabilirsiniz hem içiniz rahat eder hem de kızınız size daha açık davranabilir.

lise 2 de bir çocuğa deli gibi aşık oldum sonrada bu çocuk beni çok üzdü boyumun ölçüsünü aldım. hani küçük çocuklara soba hafif sıcakken dokunmasına ses çıkarmazlarda çocuk sobaya dokunmaması gerektiğini anlar. onun gibi bir şey annem biliyordu (anlatmadım ama o zamanki halimden tavrımdan anlamış :D ) bitti gitti . bence en ideal dönem lise dönemi ne kadar erken tecrübe edinirse ilerde o kadar az üzülür

Cep telefonun alarak baski yaparak ona yardimci olamazssiniz onu korumaya degil onu felakete suruklersiniz arkadas olun kizinizla size herseyi anlatmasi icin guvrne ihtiyaci var siz o guveni verirseniz eger zaten vicdan yapip kotu seylere bulasmaz yardim etmeniz gerekiyor siz istiyorsunuz diye asik oldugu kisiden vazgecmek zorunda degil asik olsun ne guzel asik olmanin acisida tatlisida guzeldir boyle baskiyla koruyamazsiniz onu saygi gosterin ve en onemlisi sizden birsey saklamamsini istiyorsaniz o guveni verin ona boyle koruyabilirsiniz ancak

Back
X