ya hu konu başlığını okuyunca dedim kız herhalde 18-20 hadi bilemedin 15-16 da ondan yana dertli anne. 4,5 yaşındaki çocuğun dikkat çekmesini ben şirinliğine, güzelliğine veririm. sokaktaki tüm adamların, pazarcıların hepsi de sapık, pedofili manyak değildir herhalde. siz bu ruh hali ile nasıl yaşıyorsunuz , hayret...
evet ben de çocuğuma nazardan çekinirim, bebeklerin, yavruların hepsi çok güzel. benim kızımda dışarı çıktı mı ona el sallar, buna laf atar. bakan bir daha bakar şirinliğine. hemen okurum güzelcene, Allah'ım esirgesin, gerisi O'na kalmış.
ve tabi ki herkes dokunmasın bebeklere, yavrulara ama ben hijyen açısından bakıyorum. eller pi filan ama siz adamlara takmışsınız. valla benim kızıma eli kolu pisse kadınlar da değmesin mümkünse.sizin yaklaşımınız fazla kötü niyetli geldi bana.
Ben de aşağı yukarı böyle bir şey yazacaktım. Ben de çocukların özellikle de bebeklerin yabancılar tarafından öpülmesine karşıyım mikrop kapmasın hassas bünyeleri diye ama siz herkesi pedofil olarak görüyorsunuz bence pek sağlıklı değil...
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
Siz bir bayan oldugunuz için fazla tepki gormeyebilirsiniz bence erkeklerin başkalarının çocuklarına heleki kiz cocuklarina karşı hassasiyet göstermesi lazım ortalik kotu ne diye hic tanimadigim bi insan benim kizima gel kucagima diyor tanımadığım için niyetini bilmiyorum o yüzden de izin vermiyorum
Ben bir çocuğu sevmeye kalksam ve annesi bana ne münasebet dese o kadına sinir olurdum.
Sizde paranoya oluşmuş bence.
Merhaba arkadaşlar
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?