kızım çok dikkat çekiyor :/

Benim cocuklarim sarisin ve mavi gozluler benimkilerde cok dikkat cekiyor seviyorlar disarda birazda yalaka benimkiler zorla sevdiriyor kendini :) bol bol okuyun yapacak birsey yok masaallahi hatirlatin

Aslında tatlı da olsalar kimsenin çocuğunu temas ederek sevmemeli.İster kadın olsun ister erkek,yabancıların çocukları öpmesi hoş değil.Tanımıyoruz etmiyoruz.Hastamıdır değilmidir.Bu konuda hemfikirim.

Fakat konu sahibi,sen biraz abartıyorsun.Anne olarak kaygılanman normal ama bu dikkat çekme birtek senin çocuğun için geçerli değil.O yaşta çocuğun ışığından bahsediyorsun.O yaşta hepsinin nurdan bir ışığı var zaten.

Mesela üstün zeka diye adlandırılan aşırı girişken,yaşına göre ağzı çok güzel laf yapan çocuklar var.Yani bu kaygı sadece senin çocuğun için geçerli değil,hemen hemen her çocuğua dışarıdanb böyle tepkiler geliyor.Sadece anne ve baba olarak siz daha çok dikkat kesiliyorsunuz.

ya hu konu başlığını okuyunca dedim kız herhalde 18-20 hadi bilemedin 15-16 da ondan yana dertli anne. 4,5 yaşındaki çocuğun dikkat çekmesini ben şirinliğine, güzelliğine veririm. sokaktaki tüm adamların, pazarcıların hepsi de sapık, pedofili manyak değildir herhalde. siz bu ruh hali ile nasıl yaşıyorsunuz , hayret...

evet ben de çocuğuma nazardan çekinirim, bebeklerin, yavruların hepsi çok güzel. benim kızımda dışarı çıktı mı ona el sallar, buna laf atar. bakan bir daha bakar şirinliğine. hemen okurum güzelcene, Allah'ım esirgesin, gerisi O'na kalmış.

ve tabi ki herkes dokunmasın bebeklere, yavrulara ama ben hijyen açısından bakıyorum. eller pi filan ama siz adamlara takmışsınız. valla benim kızıma eli kolu pisse kadınlar da değmesin mümkünse.sizin yaklaşımınız fazla kötü niyetli geldi bana.

Ben de aşağı yukarı böyle bir şey yazacaktım. Ben de çocukların özellikle de bebeklerin yabancılar tarafından öpülmesine karşıyım mikrop kapmasın hassas bünyeleri diye ama siz herkesi pedofil olarak görüyorsunuz bence pek sağlıklı değil...

Katılıyorum

niye art niyet arıyorsunuz ki millette her bebek sevilir zaten çok özel olmasına gerek yok..sizin gibi ebeveyinler yüzünden çocuk sevemiyoruz acaba sevsem annesi ne der diye

kirpi yavrusunu yumuşak yavrum diye severmiş misali
herkesin evladı kendince en güzel
çocuklarda bir masumiyet olur sevimlilik olur
birde çocuk temiz oldumu ayyy sevimli olur hepsi
korkmayın bu kadar kimse allahın izni ile yavrunuza bişey yapamamz en azından sizin yanınızda
çocuğa terbiye verin eğitimini verin bilsin
yabancı ile konuşmayacağını kimseden bişey almayacağını kimse ile senden habersiz bir yere gidemeyeceğini gibi
sizde göz kulak oldunuz mu inşallah bişey olmaz
evet çevre zaman kötü ama ilgili anne olduğunuz sürece bence sorun olmaz

Cocugunuzu tanimadiklarina sevdirmeyin elbette ama birileri ay ne tatli dedi diye gicik olmayin keza itici olursunuz. Sanki gormemis gibi derler..

Benim bebegim erkek 11 aylik söylediginiz seyleri bende yasiyorum arabasinda uyurken bile yanindan gecen kadin erkek okullu cocuklarin bile cok tatli masallah die gectiklerine sürekli sahit oluyorum ama hic sizin gibi düsünmedim..bence bunu stres yapacak bisey yok nas felak ayetek kursu oku disardaykende gece yatarkende..Allahın izniyle hiç bisey olmaz

İmza

elin adamına bak sen ne münasebet kucağıma gel falan çocuklarımızı bu konuda eğitmek lazım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde çok severiz hiç tanımadığımız çocukları
Ama bi göz kırparım gülücük atar bebek bana bu kadar
Dokunmam gel kucağıma otur demem

Devir kötü cidden ben iyi niyetli olsam bile herkes olmayabilir
Sakınmak hatta çocuğa da yabancılarla temastan kaçınmasını öğretmekte annenin görevi

Dikkat cekecek kadar guzel bi bebek demek ki. Guzellik de illa renkli gozle olmaz ki ya da ne bilim cocuklar sevilir belki cogu kisinin cocuguna ayni sey yapiliyo da siz kendi cocugunuzu bildiginiz icin size oyle geliyo

Ben bir çocuğu sevmeye kalksam ve annesi bana ne münasebet dese o kadına sinir olurdum.

Sizde paranoya oluşmuş bence.

Bende gormemisin cocugu olmus derdim:)
(Konu sahibi alinma sizin ki koruma amacli belki ama disardan birisi bunu nerden bilsin)

Son düzenleme:

sizi cok iyi anlıyorum aynı dertten muzdaripim ki kızım bi yas ufak sizden nerdeyse hop diye yapısıp öpen adamlar kafasını sevenler kucaklamaya calısanlar ve evet hoslanmıyorum kadın erkek farketmez kimse ona haber vermeden benden ve ondan izin almadan bunu yapamaz biri yoldan gecerken hop diye ay ne tatlısın diye opse onları ne diyecekler küçüğü büyüğü yok bence .. ki su anndevir kötü cocuk bunları normal karsılayıp yarın bir gün gitmemesi gereken birine de gidenilir Allah korusun..

Selam
Ben sizi cok evhamli buldum. Ne olmus ki cocugunuzu her goren sevip ne seker diyorsa..
Sizde masallah dedirttin, nas,felak surelerini okuyun cocugunuza Allaha emanet edin..
siz icinize boyle supheleri dusurdukce daha cok cekiyorsunuz olumsuzlugu.. Olaya biraz da iyi tarafindan bakin.
Gereksiz evham bence..
Ayrica gel kucagima otur demeleri konusunda size hak veriyorum. Tanimadiginiz adamin kucagina ne diye gitsin, Benimde hic ama hiccc sevmedigim seydir. inanilmaz dikkat ederim bu konuya..
icinizi ferah tutun bence diger konuda ama dikkatli de olun tabi..

sevgiler

Konuyu yabancıların kızımı sevmesinden rahatsız oluyorum diye açsaymışsınız keşke. Kızım dikkat çekiyor diyince biraz komik olmuş
O yaşta çoğu çocuk dikkat çeker zaten, neticede her şeyin küçüğü daha sevimli. Bence dikkat çekme konusunda kafanızda fazla kuruyorsunuz ama yabancılara karşı dikkatli olmak lazım o konuda haklısınız. Ama abartmayın tabi.

yahuu ne var bunda bebektir sevilecek tabii niye abartıyorsunuz hemen bir lafla insanların kalbini kırıyorsunuz anlamıyorum ki.
güzel bir dille söyleyebilirsiniz bunu.

Siz kendi çocuğunuzu gördüğünüz için size öyle geliyor olabilir
iki çocuğumda da aynı şeyi yaşadım bence sevilmesi normal
hatta bir çok kişi 1 yaşındaki kızımla fotoğraf çektirebilirmiyiz diyorlar
izin vermiyorum kimi zaman tersliyorum kimi zaman espiriyle karşılık veriyorum
karşınızdaki insanın nasıl yaklaştığını anlarsınız zaten pazardaki adama ben de olsam aynı cevabı verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…