anne baba dikkatli olsa yeter canım..hiç duymadım oneki..saçmalıktan başka bir şey değil..vücudun güneşe ihtiyacı var ...
ben böyle oldum
aynen arkadaşım karıkoca gözkulak olduktan sonra rabbimin izniyle bir şey olmaz..kızınız güzelse dikat çekmesi normal
benimde 2 yaşında kızım var,girdiği heryerde ilgi odağı oluyor çok seviyorlar,sürekli güzelliğinden bahsediyorlar
nazara gelince yapacak bişey yok,siz eve gidince nazar ayeti diğer sureleri falan okuyun
zaten sevenlerde maşallah sübhanallah diyor,demezsede siz söyletin tanıdıksa
maalesef benimde hoşuma gitmiyor o elleriyle yüzünü okşamaları sevmeleri falan
kadın erkek hiç farketmez,elin temizmi pismi,bişeyde diyemiyorum
ben kimsenin çocuğunu elimi sürmem,uaktan severim maşallah deyip
annesi rahatsız olabilir dokunduğumda
geçen otobüste bi yaşlı adam babasının kucağından almaya çalıştı gelsin kucağıma otursun diye
adam yok durmaz dedi vermedi,o harekete şaşırdım
öbür yandanda uzaktan kızımı seviyor
var böyle insanlar hangi düşünceyle yapıyorlar ALLAH bilir
bende otobüste olduğum bi gün ayaktayım kadın dedi kucağıma alıyım diye
bende yok dedim,kadın erkek farketmez kimseye çocuğumu vermem ayakta giderim yine yanımda tutarım çocuğumu
bu insanlar var ve olmaya devam edecek,bizler elimizden geldiğince koruyacaz.
aynen arkadaşım karıkoca gözkulak olduktan sonra rabbimin izniyle bir şey olmaz..
hastaneye bebek görmeye gidiyoruz yada eve diyelim asla almam kucağıma verirlerse alırım..anne baba hoşlanmayabilir değilmi..
zaten cocuklari böyle giydirin diye bisey yok benim bildigim, ben de giydirmezdim cocugum yok ama,
iki tarafinda abartmamasi taraftariyim, gecen sene yazin cocuklarini ciplak oynatanlari da gördüm :/
herseyin ortasi iyi.
Konuyu dine, türbana, burkaya getirmesek.
Malum bu tip konu ve yorumlar yasak, üstelik sonu mutlaka tartışmayla bitiyor.
Konuyu dine, türbana, burkaya getirmesek.
Malum bu tip konu ve yorumlar yasak, üstelik sonu mutlaka tartışmayla bitiyor.
mune bildirim alamıyorum ben nası düzeltcem ayarlar falanmı değiştirdim yardım edermiisn
bende kız cocukların böle kücük diye plajda üstten çıplak gezmesine karşıyım sapık sapık insanlar var ya hem ne gerek var ki
siz toplumu nasıl eğitiriz diye kafa yoracağınıza 4 buçuk yaşındaki çocukları kapatmaktan bahsedin, aferin
Bu cocukta isik falan yok tum cocuklar seviliyor ilgi cekiyor ...pazarci da insan amcam 3kuzenimi boyle okuttu yapmayin su meslek ayrimini adam profesordur sapiktir ne bileceksiniz..ben genelde uzaktan severim ama esim kiz cocuklatina bayilir kucagina bile alir bazen siz biraz abartmisiniz olayi dikkatli olun yeter..
konu sahibini çoook iyi anlıyorum,bazı ark.lar fazla abartmışsın falan diyorlar ama bence haklı,dışarısı öyle tehlikeli ki.. benimde 17 aylık kızım var ve dışarı çıktığımızda herkes çok sever.. mahallenin gözbebeği gibi,kapıya adım atınca büyüğünden küçüğüne Reyyan diye peşinde dolanırlar.. benimde hoşuma gidiyordu tabi kızımın sevilmesi.. ama geçenlerde bi olay yaşadım.. kızımla marketten geliyoruz 9-10 yaşlarında üç erkek çocuğu kapıda oturmuş konuşuyorlar.. çok afedersiniz biri diğerine diyorki; seninki parmağım kadar yoktur,misket kadardır falan.. bizde önlerinden geçiyoruz o sırada dediki "yap lan şu çocuğu.." başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..! direkt görmedim ama insanın bi görüş alanı olur ya,bide o sırada sadece kızımla ben vardık o çevrede.. arkamı döndüm,kime diyosun sen,kızdım falan ama şoktayım.. kulağından tutup evini bulup anasının babasının yanında dövmediğime (!) pişmanım.. o kadar zoruma gittiki.. ağlayarak eve geldim.. düşünün daha bebekler hakkında böle bişi söleniyor,nasıl bi dünyaya çocuk getiriyoruz,nasıl pis bi toplum aklım almıyor..! o yüzden çok çok dikkatli olmak ve abartmak lazım..! Rabbim yavrularımızı kötülüklerden,kötü insanlardan korusun..
Allah yardimcin olsun
konu sahibini çoook iyi anlıyorum,bazı ark.lar fazla abartmışsın falan diyorlar ama bence haklı,dışarısı öyle tehlikeli ki.. benimde 17 aylık kızım var ve dışarı çıktığımızda herkes çok sever.. mahallenin gözbebeği gibi,kapıya adım atınca büyüğünden küçüğüne Reyyan diye peşinde dolanırlar.. benimde hoşuma gidiyordu tabi kızımın sevilmesi.. ama geçenlerde bi olay yaşadım.. kızımla marketten geliyoruz 9-10 yaşlarında üç erkek çocuğu kapıda oturmuş konuşuyorlar.. çok afedersiniz biri diğerine diyorki; seninki parmağım kadar yoktur,misket kadardır falan.. bizde önlerinden geçiyoruz o sırada dediki "yap lan şu çocuğu.." başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..! direkt görmedim ama insanın bi görüş alanı olur ya,bide o sırada sadece kızımla ben vardık o çevrede.. arkamı döndüm,kime diyosun sen,kızdım falan ama şoktayım.. kulağından tutup evini bulup anasının babasının yanında dövmediğime (!) pişmanım.. o kadar zoruma gittiki.. ağlayarak eve geldim.. düşünün daha bebekler hakkında böle bişi söleniyor,nasıl bi dünyaya çocuk getiriyoruz,nasıl pis bi toplum aklım almıyor..! o yüzden çok çok dikkatli olmak ve abartmak lazım..! Rabbim yavrularımızı kötülüklerden,kötü insanlardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?