çok doğru.annede suç var.mesela küçük çocuklar küfür ettiğinde de gülünüyor ama öyle yaparlarsa çocuk bunu normal görür ve buna alışır.bazı davranışların yanlış olduğunu öğretmet için çocuktur deyip gülüp geçmek yerine yanlış olduğunu anlamasını sağlamak gerek.Benim de 2 tane oğlum var küçük olan 7 yaşında. Bir keresin de erkek kuzenime misafirliğe gitmiştik. Onun da 5 yaşında çok bilmiş bir kızı var.
Oyun oynarlarken, kız oğluma sarılıp dudağından öptü ve '' Ayyyyy çok heyecanlıymış'' dedi.
Şaşırdım iyice ve annesi gülerek ''Bunu nerden öğrendin?'' dediğinde çocuk tv den öğrendiğini söyledi...
Çocuk onu bilinçli yapmadı tabi ki ama ben hatayı annesin de buluyorum...o Durum da bile gülüyor şimdi çocuk diye müsade edersen ilerde ne olur kim bilir?
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
Zaten 3kuruşluk aklım vardı o da gitti burda yazılanları okuyunca ben bebeğimi bitanemi nasıl okula göndericem sapık dolu memleket çok üzülüyorum çocuklara kimse kötülük yapamasın aklından geçen ölsün hemen....
Siderolites
Malesef bendee düşünüyorum nasıl yollıycam diye.sitenizin bahcesinde anaokulu var oraya yollıycam ama ilkokul ve lise ne olucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi tam bu konuyu konuşuyorduk evde Allah korusun ters bir durumla karşılaştığında bunu hemen haber vermesini sağlamak lazım kendini korumayı öğretmek lazım bu o kadar zor birşey ki bi taraftan korkak olmasını engellemek bir taraftan kendini güvenmesini ve kendini koruyabilmesin sağlamak lazım çok zor
Siderolites
Bence yorumlar biraz abartılı özellikle anne olmayanların anlamayacağını düşünüyorum bu durumu. Artık insan korkar oldu etraftan. Biri de demiş görmemişin bi oğlu olmuş falan diye.. Hey Allahım.
Ben de elin adamları kızıma dokunsunlar istemem.
Siz de dua falan okuyun bebeğinize korunması için Allahın izniyle bişey olmaz. Endişenizi anlıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?