İki gündür lazımlığı istemiyor altına yapıyor. Bir hafta değil 3 haftadır uğraşıyorum. Öğreneli bir hafta oldu üstüne gitmiyorum önce hiç lazımlığa oturmuyordu oyunla oturtmayı başardım beni üzen çok inat olması sabah bezini değiştirirken ağladı bağırdı çok üzüldüm.okurken bana çok gerginmişsiniz gibi geldi,
bu gerginliği çocuk hisseder elbette.
daha bir haftaddır tuvalet eğitimi veriyorsunuz ve çocuk evde alışmış ama dışarıda henüz alışmamış.
bardağın dolu tarafını görmüyorsunuz.
biraz rahatlayın sakinleyin.
kızınız inat değil, sizin beklentileriniz fazla.
İki gündür lazımlığı istemiyor altına yapıyor. Bir hafta değil 3 haftadır uğraşıyorum. Öğreneli bir hafta oldu üstüne gitmiyorum önce hiç lazımlığa oturmuyordu oyunla oturtmayı başardım beni üzen çok inat olması sabah bezini değiştirirken ağladı bağırdı çok üzüldüm.
Haklısın canım belki Zamanı vardır. Oğlum 2 buçuk 3 yaş arası hem gece hem gündüz hepsini bir kerede öğrenmişti biraz daha bekleyim en iyisi ama öğrendi diye çok seviniyordum canı sağolsun inşallah inadıda geçer iki yaş sendorumu galibaüzülmeyin, sakin karşılayın.
çocuklar sizin gerginliğinizi hissediyor.
bence sebebi budur.
bir de 27 aylık, tam ara dönem, hani daha erken başlasaydınız veya daha geç belki daha hızlı ilerleyecektiniz.
çünkü şuan bilinçli olarak beze alışacak kadar büyük ancak tam olarak bezi bırakması gerektiğini de anlayamayacak kadar da küçük.
İki gündür lazımlığı istemiyor altına yapıyor. Bir hafta değil 3 haftadır uğraşıyorum. Öğreneli bir hafta oldu üstüne gitmiyorum önce hiç lazımlığa oturmuyordu oyunla oturtmayı başardım beni üzen çok inat olması sabah bezini değiştirirken ağladı bağırdı çok üzüldüm.
Benim kızda küsüyor dudak büküyor gel diyorum kucağıma almaya çalışıyorum gelmiyor bugün çığlık atarak ağladı sanki biri vurmuş gibi ağlamasınada dayanamıyorum aynı sorun bendede var canım Allah yardımcımız olsun canları sağolsunAynı dertten muzdaribim. 26 aylık kızım, yaklaşık iki aydır tuvalete yapan çocuk bir haftadır evin her yerine çiş yaptı. İlgi çekmek için mi yapıyor bilmiyorum, ancak ilgi çekme isteği doğuracak bir değişiklik olmadı hayatımızda. Dediğiniz gibi inanılmaz inatlaşıyor herşey için, giyinme dert, tuvaleti dert, uyuması dert, sürekli kendi istedikleri olsun istiyor, olmayınca uzun uzun ağlıyor. Zaman zaman sabrımın tükendiğini hissediyorum, çaresi nedir bende bilmiyorumKonuyu takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?