Kızım,çok kararsızım.

Herkese iyi günler diliyorum sürekli bunu düşünmekten inanın kafamı birşeye veremiyorum.Sorun şu ki erkek kardeşimin düğünü var bir buçuk yıldır erteliyorlar di şimdi açık hava da önce nikah sonra kısa bir düğün merasimi olacak kız tarafında ve bulunduğumuz şehire 15 saat uzaklıkta ben uçakla gitmeyi istiyorum o ilde havaalanı yok o ile gitmek için sonrasında 3 saat kadar bir yol var asıl sorunum benim 21 aylık kızım var emziriyorum ama kızım kısa mesafede bile araba tutuyor kusuyor,onu goturmeyip uçakla 1 gece 2 gunduz gidebilirim tek başıma kızıma babası bakar gündüz sorun yok zaten çalıştığım için babası sabah üzeri bakıyor ama bu zamana kadar hiç gece uyutup gece kalktığında bakmadı ,k validemlerde bakarlar bahçeye giderler gündüz ablası da var zaten ama gece uyandığında emzirmezsem durur mu aramızdaki bağı zedeler mi ,goturursemde yollarda rezil olacak bir yanım götür diyor ama 5dakikalik mesafede bile arabada kusabiliyor kıyamıyorum bırakırsam da vicdan yapiyorum sizinde fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istedim.Tesekkur ederim.
ben olsam götürmezdim benim de ufak çocuğum var. ufak cocukla yollar ayrı zor oluyor. kendim giderdim.
merak etmeyin anne bebek arasındaki bağ 1 gece de kopmaz.

biz burdan kesin bilemeyiz bağ konusunda sıkıntı olur mu diye, bence bağlanma konusunda iyi bir uzmana danışın gitmeniz durumunda nasıl davranmanız gerektiğini de anlatsın. ben de bağı çok önemsediğim için ve ciddi bir olay olmadığı için 4 yıldır ayrı gece geçirmedim, mecbur kalmadıkça da düşünmüyorum. illa gidecekseniz gitmeden anlatın anne gidecek, bu gece burda olmayacak, sonra geri dönecek gibi basit şekilde. terk edildiği gibi bir algı oluşmasın. hikaye gibi de anlatabilirsiniz

Ah annelik ah. Hep böyle vicdan yaptırır insana.
İçini yakar yanlış mı yaptım doğru mu diyerek sürekli kendini sorgulatir.
Siz bunları buraya soracak kadar dert ettiyseniz iyi bir anne olduğunuza eminim.Tasa etmeyin 21 aylık yani nerdeyse 2 yaş.Ben bir yerde yaşı kadar gece yalniz kalabilir diye okumuştum yaninbir buçuk hatta iki gece bile siz olmadan kalabilir bebeğiniz bağ zedelenmez endişe etmeyin.Ayrica yanında babasi olduğu için ebeveyn terki gibi bir durum değil tamam sizin yerinizi tutmaz ama en az sizin kadar bebeğinizin maddi manevi ihtiyacınızı giderecek yegane kişi babasıdır.
Siz emin olun oraya bebekle gitseniz bir şey anlamayacaksınız bir kere uçakta önümde oturan bir kadına çok üzülmüştum kadın kafayı yiyecekti bir saat sürekli ağladı bebek hiç ara vermeden.Anlayissiz yolcular bakamayacaksaniz neden doğuruyorsunuz moduna girdiler inişte eşine sarılıp ağlamıştı kadın.
Hani diyeceğim bebeğinize karşı duyarlı hassas olmanız güzel ama artı eksi değerlendirmesinde ağır basan taraf neyse onu tercih etmeniz de bebeğiniz için en iyisi olacaktır.
Çok teşekkür ederim arabamizla ilk gitmek istedik ama o kadar yol 2 günlüğüne iki cocukla bayağı zor olacak diye uçak la gideyim diyorum ama kararsız kaldım .

Herkese iyi günler diliyorum sürekli bunu düşünmekten inanın kafamı birşeye veremiyorum.Sorun şu ki erkek kardeşimin düğünü var bir buçuk yıldır erteliyorlar di şimdi açık hava da önce nikah sonra kısa bir düğün merasimi olacak kız tarafında ve bulunduğumuz şehire 15 saat uzaklıkta ben uçakla gitmeyi istiyorum o ilde havaalanı yok o ile gitmek için sonrasında 3 saat kadar bir yol var asıl sorunum benim 21 aylık kızım var emziriyorum ama kızım kısa mesafede bile araba tutuyor kusuyor,onu goturmeyip uçakla 1 gece 2 gunduz gidebilirim tek başıma kızıma babası bakar gündüz sorun yok zaten çalıştığım için babası sabah üzeri bakıyor ama bu zamana kadar hiç gece uyutup gece kalktığında bakmadı ,k validemlerde bakarlar bahçeye giderler gündüz ablası da var zaten ama gece uyandığında emzirmezsem durur mu aramızdaki bağı zedeler mi ,goturursemde yollarda rezil olacak bir yanım götür diyor ama 5dakikalik mesafede bile arabada kusabiliyor kıyamıyorum bırakırsam da vicdan yapiyorum sizinde fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istedim.Tesekkur ederim.
21 aylık olduğu için aranızdaki bağ zedelenmez. Gitmeden sütünüzü sağarak biriktirirseniz buzlukta siz yokken her öğün içememese de günde 1 en azından tadını almış olur diye düşünüyorum.

Fırsat bu fırsat işte babaya bırakıp gidin ne olacak?
Baba da olmasa hadi zor olur kalması ama bir geceden hicbirseycik olmaz.
Siz de rahat, sakin sakin gidip gelirsiniz.
Kafa da dinlersiniz bence.:D
İnsanın arada ihtiyacı var böyle şeylere.
O kadar yolu değil 21 aylık 7 yaşındaki cocugumla bile gitmek istemem.
Ne çişleri bitiyor ne istekleri.

Back
X