Herkese iyi günler diliyorum sürekli bunu düşünmekten inanın kafamı birşeye veremiyorum.Sorun şu ki erkek kardeşimin düğünü var bir buçuk yıldır erteliyorlar di şimdi açık hava da önce nikah sonra kısa bir düğün merasimi olacak kız tarafında ve bulunduğumuz şehire 15 saat uzaklıkta ben uçakla gitmeyi istiyorum o ilde havaalanı yok o ile gitmek için sonrasında 3 saat kadar bir yol var asıl sorunum benim 21 aylık kızım var emziriyorum ama kızım kısa mesafede bile araba tutuyor kusuyor,onu goturmeyip uçakla 1 gece 2 gunduz gidebilirim tek başıma kızıma babası bakar gündüz sorun yok zaten çalıştığım için babası sabah üzeri bakıyor ama bu zamana kadar hiç gece uyutup gece kalktığında bakmadı ,k validemlerde bakarlar bahçeye giderler gündüz ablası da var zaten ama gece uyandığında emzirmezsem durur mu aramızdaki bağı zedeler mi ,goturursemde yollarda rezil olacak bir yanım götür diyor ama 5dakikalik mesafede bile arabada kusabiliyor kıyamıyorum bırakırsam da vicdan yapiyorum sizinde fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istedim.Tesekkur ederim.