- 10 Eylül 2020
- 107
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi Boncukellam
Evet denerim kısa yoldada kusuyor bizimki sag olunDoktorumdan yillar once
Simdi.simdi bazi instamomlar yeni bilgiymos.gibi paylasmaya basladi hatta
Deneyin isterseniz denemesi bedava![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet denerim kısa yoldada kusuyor bizimki sag olunDoktorumdan yillar once
Simdi.simdi bazi instamomlar yeni bilgiymos.gibi paylasmaya basladi hatta
Deneyin isterseniz denemesi bedava![]()
Evet bende biraz bundan korkuyorum ama 2 günlüğüne o kadar yollarda perişan olmasını da istemiyorum çok kararsız kaldım bende hep onuda götürürum diyordum ama şimdi de gidip geleyim hemen diyorumHiçbir doktora sordunuz mu bebeklerde mide bulantısı için bir ilaç var mı acaba? Emdiği için yanınıza yine de bebeğinizi alsanız iyi olur diye düşünüyorum ben. Benim kızım da emiyordu, uzun süre emzirdim. Bu bağ bir gecede zedelenmez belki bu tartışılır ama sizi birden bulamayınca size duyduğu güveni kesinlikle zedelenebilir. Bağlanma problemine yol açabilir. 0-2 yaş arasında çocuk ağladığında bile hemen ihtiyacını gidermeye çalışın diyor uzmanlar. Ben olsam kızımı yanıma alır giderdim. O yaştaki bebekler geceleri aç olduğu için uyanmıyor zaten, sadece annesini yanında hissetmek için emiyor.
Evet kardeşim olmasa zaten gitmezdim düğününe gitmekte istiyorum biraz duygusal davranıyorum sanırım ama insanın başına gelince nasıl karar alacağını şaşırıyor.Neredeyse 2 yaşında, 6 aylık bebek değil ki... babası dışarda gezdirse, yeni bir oyuncak alsa falan epey kafası dağılır...gece de oynasın yorsunsunlar, uyuya kalır.
Öp öz kardeşinde düğününe gitmemek olmaz bence de
Evet çalışıyorum ama öğlen 1 de eve geliyorum sabah babası kahvaltı oyun falan idare edebiliyor fazla sini yapmadı bu zamana kadar gündüz ablayla oynar ama gece emen çocuk nasıl duracak bir kaç günüm var sanırım alıştırma yapmam gerekecek.bence gidebilirsiniz
sonuçta çalışıyormuşsunuz, annesiz evde durmayı biliyor
ama ona gitmeniz gerektiğini anlatın yani ay gitmesem mi, ay onu da götürsem mi muhabbeti yapmayın yanında
gece meme ve anne isteyebilir
evet belki uyumaz da ama gündüz kiminle nasıl uyuyorsa o saatte uyur
en fazla bir gece eşiniz uykusuz kalır
babaanne vs de varmış destek idare ederler
bir de olağan zamanlarda olmaz denilen bir şeye olur derlerse sıkıntı büyümez
atıyorum çikolata yedirmiyorsanız bir çikolata tv izletmiyorsanız bir kısa çizgi film gibi
evet bir nevi rüşvet ama dayı da her yıl evlenmeyecek ki
Bende onu düşünüyorum insanın başına ne geleceği belli olmaz çok ta küçük değil diyorum3 aylık bebek değil ki neredeyse 2 yaşında.
Tek gidin. Yol baya uzunmuş götürürseniz burnunuzdan gelir. Bir gece de bağ falan da zedelenmez. Allah korusun hasta olsanız hastanede kalmanız gerekse falan ne yapacak eşiniz ? Bir gece bakıversin babası.
Evet kardeşim olmasa zaten gitmezdim düğününe gitmekte istiyorum biraz duygusal davranıyorum sanırım ama insanın başına gelince nasıl karar alacağını şaşırıyor.
Evet çalışıyorum ama öğlen 1 de eve geliyorum sabah babası kahvaltı oyun falan idare edebiliyor fazla sini yapmadı bu zamana kadar gündüz ablayla oynar ama gece emen çocuk nasıl duracak bir kaç günüm var sanırım alıştırma yapmam gerekecek.
Bence tek gidin o kadar yol çocuk perişan olur. Birkaç gün önceden de gece kalktığında babası biberonla sağdığınız sütünüzü versin siz hiç görünmeyin bakalım ne olacak bi deneyin bence.Herkese iyi günler diliyorum sürekli bunu düşünmekten inanın kafamı birşeye veremiyorum.Sorun şu ki erkek kardeşimin düğünü var bir buçuk yıldır erteliyorlar di şimdi açık hava da önce nikah sonra kısa bir düğün merasimi olacak kız tarafında ve bulunduğumuz şehire 15 saat uzaklıkta ben uçakla gitmeyi istiyorum o ilde havaalanı yok o ile gitmek için sonrasında 3 saat kadar bir yol var asıl sorunum benim 21 aylık kızım var emziriyorum ama kızım kısa mesafede bile araba tutuyor kusuyor,onu goturmeyip uçakla 1 gece 2 gunduz gidebilirim tek başıma kızıma babası bakar gündüz sorun yok zaten çalıştığım için babası sabah üzeri bakıyor ama bu zamana kadar hiç gece uyutup gece kalktığında bakmadı ,k validemlerde bakarlar bahçeye giderler gündüz ablası da var zaten ama gece uyandığında emzirmezsem durur mu aramızdaki bağı zedeler mi ,goturursemde yollarda rezil olacak bir yanım götür diyor ama 5dakikalik mesafede bile arabada kusabiliyor kıyamıyorum bırakırsam da vicdan yapiyorum sizinde fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istedim.Tesekkur ederim.
Güvenli baglanmıstır ozman.Biberin hiç almadı yok emme yi bırakması da sorun olmaz aslında yeterince emdi ama çalışıyorum bende gidip geldiğimde beni hiç yanlız bırakmak istemiyor
Deneyin internetten de arastirabilirsiniz bir ara baya yerde cikmistiBen bir deneyeyim bir iki defa üst üste kustu sabahları bişey yemeden çıkarıyorum artık evden yolda da dua ediyorum kusmasın diyeşimdilik kusmuyor ama olursa ya diye diken üstünde oluyorum otobüste falan