Yok lohusalıkta ikisine yetemiyorsun anca kendi canın ve sürekli ağlayan bebek sonra işler düzeliyor.yardimci olan birileri vardır o sırada onlar ilgilenirler .. boyama hediye falan ne gerekirse ugrassin çocuk yüzünden sürekli işkence cekiyormus gibi davranma ama her defasında kızına daha anlayışlı davranmayı çekiş mumkunsw hediye getirenler kna da getirisnEn korktuğum zamanlar lohusalık zateniki kızıma yeterli olabilecek miyim
Hediye konusunda sıkıntımız Yok şükür. Babasıyla bi dolu giysi oyuncak aldık kızıma paketleyip koyduk bazasının altına. Bebeğe hediye geldikçe ona tek tek vericez. Benim çektiğim sıkıntı önemli değil zaten yeterki o üzülmesin kırılmasın. Eşimle inçe düşünmeye gayret ediyoruz umarım kolay olur onun için alışma süreciYok lohusalıkta ikisine yetemiyorsun anca kendi canın ve sürekli ağlayan bebek sonra işler düzeliyor.yardimci olan birileri vardır o sırada onlar ilgilenirler .. boyama hediye falan ne gerekirse ugrassin çocuk yüzünden sürekli işkence cekiyormus gibi davranma ama her defasında kızına daha anlayışlı davranmayı çekiş mumkunsw hediye getirenler kna da getirisn
Maşallah çok güzel bir hareket yaHediye konusunda sıkıntımız Yok şükür. Babasıyla bi dolu giysi oyuncak aldık kızıma paketleyip koyduk bazasının altına. Bebeğe hediye geldikçe ona tek tek vericez. Benim çektiğim sıkıntı önemli değil zaten yeterki o üzülmesin kırılmasın. Eşimle inçe düşünmeye gayret ediyoruz umarım kolay olur onun için alışma süreci
Aklımıza geleni yapıyoruz umarım hiç incitmeden atlatırız bu dönemiMaşallah çok güzel bir hareket ya
Bişeyde anlayamıyorsun dimi . Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Anlayacak yaşta değiller çünkü.Canim aynı durumu bizde yaşıyoruz. Oğlum şu an 20 aylık olacak çok kıskanç. Kardeşi dogduktan sonra ne olacak hiç bilemiyorum
Aynen cnm anlamadiklari için elden bişey gelmiyo. Insallah kardeşlerini çok severler tatlım ben hep öyle dua ediyorum :)Bişeyde anlayamıyorsun dimi . Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Anlayacak yaşta değiller çünkü.
Aslında daha çok küçük oldukları için bi sene sonra sanki kardeşi hep varmış gibi hatırlayacak . Sonradan geldiğini hatırlamayacak. 3 yaştan sonra hafıza az az kaydediyor çünküAynen cnm anlamadiklari için elden bişey gelmiyo. Insallah kardeşlerini çok severler tatlım ben hep öyle dua ediyorum :)
Kızının babaya aşık anneyi rakip olduğu dönemin başlangıcı oedipus dönemi olarak araştırabilirsin kendi göbeğini gösterip burada kardeş var demesinin nedeni bu olabilir seni taklit ettiği dönem canım
hediye olayını çok iyi düşünmüşsünüz birde bebek almanızı öneririm burada kardeş var olayı kardeşin dünyaya geldi hadi ona süt verelim altını alalım derken o da oyuncak bebeği üzerinde uygulama yapabilir
Yenidoğanın ihtiyaçlarından dolayı yenidoğanla sık vakit geçirilmesini beni artık sevmiyorlar olarak algılıyorlar malesef onun ihtiyacı var diye düşünmeleri imkansız sadece onun yerini almayacağını bilmesi buna yönelik mesajlar vermeniz iyi olacaktır. Benim ilk hamileliğim kendi evladım üzerinden tecrübem yok sadece mesleki deneyimimle aklıma gelenler bunlar krizsiz atlatılması anormallik olur tepki göstermesi beklenen normal seyler umarım en az krizle atlatırsınız
Önerilerin için çok çok teşekkür ederim canım mutlaka bunları denicem. Evet zaten babasına aşık bir kızım var bunun yanında kızına deliler gibi aşık bir babayla uğraşıyorum babasını paylaşması anneden daha zor olacak gibi görünüyor bizim içibKızının babaya aşık anneyi rakip olduğu dönemin başlangıcı oedipus dönemi olarak araştırabilirsin kendi göbeğini gösterip burada kardeş var demesinin nedeni bu olabilir seni taklit ettiği dönem canım
hediye olayını çok iyi düşünmüşsünüz birde bebek almanızı öneririm burada kardeş var olayı kardeşin dünyaya geldi hadi ona süt verelim altını alalım derken o da oyuncak bebeği üzerinde uygulama yapabilir
Yenidoğanın ihtiyaçlarından dolayı yenidoğanla sık vakit geçirilmesini beni artık sevmiyorlar olarak algılıyorlar malesef onun ihtiyacı var diye düşünmeleri imkansız sadece onun yerini almayacağını bilmesi buna yönelik mesajlar vermeniz iyi olacaktır. Benim ilk hamileliğim kendi evladım üzerinden tecrübem yok sadece mesleki deneyimimle aklıma gelenler bunlar krizsiz atlatılması anormallik olur tepki göstermesi beklenen normal seyler umarım en az krizle atlatırsınız
Çocuklar çok masumlar. Bende kızım karnını açıp kardeş var dediğinde bi saat güldüm . Bide ona orda bebek Yok diye anlatmaya çalıştım iyice saçmaladım. Allah bilir yavrum içinden annem ne saçmalıyor acaba mı dedi naptıÇok güzel açıklamışsınız. Mesela bir oyuncak beşik alabilirsin yeni doğan oyuncak bebekleri var . Onla oynarsınız birlikte üstünü değiştirip altını değiştirebilirsnz. Bende eşimin yeğeniyle geçen seninkine benzer bir konuşma yaşadık3.5 yaşında hala tam konuşamıyor. göbeğimi gösterip bak bebiş var dedim önce anlamadı hani nerde der gibi elbise mi kaldırıp bakıyor alttan bebek nerde diye sonra karnımı açtı baktı anlamadı gene bebeği sakladım sandı ben dedimki içinde. Ondan sonra kendi göbişini açıp mee yok dedi tam anlamasada birazcık aklına yattı bu sefer geldi öptü sevdi. Anneannesine gösteriyor bak yok bende diyoe
Bir tatlı tam ısırmalık cadı :)
Öyle olursa iyi olur cnm. Ne bileyim insanın içi acıyor ikisine de off yaaAslında daha çok küçük oldukları için bi sene sonra sanki kardeşi hep varmış gibi hatırlayacak . Sonradan geldiğini hatırlamayacak. 3 yaştan sonra hafıza az az kaydediyor çünkü)
Ben zaten sütü bıraktım 18 aylık olunca ağlamaktan gözlerim şişti kaç gece haksızlık mı yaptım kızıma diyeÖyle olursa iyi olur cnm. Ne bileyim insanın içi acıyor ikisine de off yaa
Bende sütü bıraktım cnm. Hamile oldygumu ogrendigimde 16 aylıkti oğlum anında kestim. Oğluma baktıkça agliyordum. Aynı şeyleri yaşıyoruz yaşayıp görecez. Sen daha erken doguracan bakalım senin kız ne tepki verecek yazarsın buraya :))Ben zaten sütü bıraktım 18 aylık olunca ağlamaktan gözlerim şişti kaç gece haksızlık mı yaptım kızıma diye
Aynen canım nasipse yazarım sana. Gerçekten her türlü yaşadığımız şeyler benziyor senin ikinci oğlan benim ikinci kız :))Bende sütü bıraktım cnm. Hamile oldygumu ogrendigimde 16 aylıkti oğlum anında kestim. Oğluma baktıkça agliyordum. Aynı şeyleri yaşıyoruz yaşayıp görecez. Sen daha erken doguracan bakalım senin kız ne tepki verecek yazarsın buraya :))
Aynen çok benzerlik var :)) inşallah çok güzel şeyler yazarsın tatlımAynen canım nasipse yazarım sana. Gerçekten her türlü yaşadığımız şeyler benziyor senin ikinci oğlan benim ikinci kız :))
Ayy canim benimde iki tane kizim var.Büyük kizim cooook kiskanc kardesi ilk dogdugu gunden beri ona zarar vermeye calisiyor bi göz kirpmamizla dövüyor kardesini coook uzuluyorum bende ne yaptiysam degistiremedim bu huyunuÖnerilerin için çok çok teşekkür ederim canım mutlaka bunları denicem. Evet zaten babasına aşık bir kızım var bunun yanında kızına deliler gibi aşık bir babayla uğraşıyorum babasını paylaşması anneden daha zor olacak gibi görünüyor bizim içib
Amin canım yeterki onlar mutlu olsunAynen çok benzerlik var :)) inşallah çok güzel şeyler yazarsın tatlım
Kızlarının arasında kaç yaş var? Ayyy bide üçüncü bebiş geliyor Allah kolaylık versin valla. Zaten babası böyle yapmasa kızım böyle olmaz kiAyy canim benimde iki tane kizim var.Büyük kizim cooook kiskanc kardesi ilk dogdugu gunden beri ona zarar vermeye calisiyor bi göz kirpmamizla dövüyor kardesini coook uzuluyorum bende ne yaptiysam degistiremedim bu huyunuseviyor onu aslinda oyun oynuyorlar birdenbire cildiriyor valla. Simdide 3. bebege hamileyim sürpriz oldu bize cok korkuyorum ya bunada boyle yaparsa nasil bas edecem ben bilmiyorum. Insallah senin kizin kardesini sever belli olmaz bebek dogmadan anlayamassin :)) bu arada benim esimde kizlarina resmen asik onlar simartiyor zaten bu kizlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?