kızım çok küçük allahtan zaman istiyorum

Merve burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
69
61
47
Baş dönmesi şikayetiyle doktora gittim.mr sonıcunda beyin kılcal damarlarında tıkanıklık çıktı.doktor felç olursun dedi.yaşım 35 iki tane çocuk var biri 14 diğeri3yaşında.bunun için allaha dua ediyorum.bana ihtiyaçları var.tüm hasta olanlara allah acil şifa versin

Allah şafi adiyla şifa versin.Yavrularınıza bağışlasın.Başka drlara da görün mutlaka bir doktorla kalma derim.

Balangicta ise cok hafif tedavilerle atlatabilirsin ve kendine tuh haline cok dikkat etmen lazim. Mesela hadtaligini cok dusunmeyerek baslayabilirsin
Tanrim seni korusun, isa nin kalan omru senin olsun

Canim cok gecmis olsun, tedavini hemen ol,hic aksatma...bunun tedavisi var, bozma moralini...Allahim beterinden korusun,baska birsey de olabilirdi.Karamsar sakin düsünme,eger fark edilmeseydi cok kötüydü,hic olmazsa ameliyat olursun,ama oraya varasiya kadar canim ilac tedavileri var...

Cok gecmis olsun. Benim annemin cok saglik sorunlari vardi ben ilkokuldayken hayal meyal hatirliyorum cok aglardi da anlamazdim nedenini cok uzulurdum odami toplamadigim icin agladigini sanardim :KK43:
Sizin icin cok dua edecegim insallah iyi olacaksiniz. Lutfen moralinizi bozup cocuklarinizi da uzmeyin.

Cok gecmis olsun. Benim annemin cok saglik sorunlari vardi ben ilkokuldayken hayal meyal hatirliyorum cok aglardi da anlamazdim nedenini cok uzulurdum odami toplamadigim icin agladigini sanardim :KK43:
Sizin icin cok dua edecegim insallah iyi olacaksiniz. Lutfen moralinizi bozup cocuklarinizi da uzmeyin.

allah herkesten razı olsun kimseyi kimseden ayırmasın tüm dünyadaki insanlara hayırlı bol uzun ömür versin

Rabbim şifa versin. Sizi evlatlarınıza bağışlasın, el ayak altına düşürmesin. Tıp çok ilerledi, elbet çözümü vardır...

Allah şifa versin. Meleklerinle birlikte uzunn bir ömür yaşayın inşallah.

X