kızım çok terliyor ne yapacagımı şaşırdım

hknrydrkt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
16
0
16
32
İstanbul
merhaba 6 aylık kızım sıcak havalrdan dolayı sürekli terliyor giyindirsem terliyor soyundursam üşüyor napacagımı şaşırdım geceleri uyandıgımda beiği göl gibi oluyor çarşafları hep pamuklu ama gene de çok terliyor terleyen çocugu giyindirmeli mı yoksa soymalı mı napmalı

çok terliyorsa çok giydiriyosunuz demek ki, benim oğlumda 8 aylık bazen bende üşür korkusuyla giydiriyorum bakıyorum ter içinde kalıyor

şuan geceleri uzun kollu penye pijama takımı içine yarım kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, geçen hafta daha sıcaktı uzun kollu çıtçıtlı badi altına da patikli pijama giydirmiştim

henüz kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim

terlemesi daha tehlikeli geliyor bana hasta olması açısından

slm benimde 3 yaşında bir oğlum var.. altı aylık muayenesinde doktorumuza emerken, uyurken boyun ve kafasının normalden çok terlediğini söylediğimde tamamen metabolizma ile ilgili olduğunu ve bu tip durumların hep böyle devam edeceğini söylemişti..
dediği gibi de oldu.. gece 2-3 kesin bazen daha fazla üst değiştirdiğimde oluyo.. gittiğim yerin mesafesine göre gerekli miktarda iç-dış kıyafet taşıyorum.. ikimizde alıştık bu duruma.. kısacası durum bizimki gibiyse inanın önünüzde daha çoookkk terli günler var.. kolay gelsin... :)

Aynı durum bendede var oğlum 9,5 aylık giydirsemde terliyo giydirmesende gece 4 kere üstünü değiştiriyorum doktor ırsi olabilir demişti 😒

Benim bebeğimde öyle doktorumuz genetik dedi başından terliyor zayıf çok hareketli üstü incede olsa başından ter süzülür yapacak birşey yok terli kalmasın o daha kötü sık sık değiştir üstünü kalın örtme ince bir battaniye o kadar

Benim bebeğimde öyle doktorumuz genetik dedi başından terliyor zayıf çok hareketli üstü incede olsa başından ter süzülür yapacak birşey yok terli kalmasın o daha kötü sık sık değiştir üstünü kalın örtme ince bir battaniye o kadar

Tatlim bebeginin d vitamini alimi nasil eksikligi asiri terleme yapar

Benim 1.5 yasindaki ikiz ogluşlarimdan Biri de asırı terliyor digerinde birsey Yok ayni ortamdalar aynı kıyafetler ama birinin yastigi Su gibi oluyor doktorumuz terleyen cocugun atesi cok yukselmez daha iyi demisti.

Bi geniş etine baktirin.geniş eti olan çocuklar gece uyurken terliyor.gece terlemesi oluyor gündüz olmuyorsa geniz eti olabilir

Back
X