Canım bi anda notlarda değişim olduysa sınıfla ilgili bir problemi olabilir ozaman.
Ben;ki okul derslerim çok iyiydi ama testlerde sıfırdım.Yapamadığım için de çözmezdim.
4 sene ailem istiyor diye dersaneye gittim deliriyordum artık.
Görümcenizin kızı gibi bir kitabı iki günde bitiren uzaylılara bakıp benim mi aklım yok diye üzülürdüm..
Çok değil 1 sene önce lisansa tamamlamaya yönelik yapılan bir sınav için dersaneye gittim.
2.haftada bıraktım.Sözde aynı seviye.Geometri dersi var mesela ben çizene kadar cevabı söylüyor çocuklar.
Bir ağlamaklı oldum ki..
Ben de kitapçılarda habire kitap incelemeye başladım.Konu anlatımlılara.İlk konulara bakıyordum hangisi güzel anlatıyorsa hangisi kafama yatıyorsa alıyordum.
Site adı veriliyor mu bilmiyorum,ders anlatan bir internet sitesi.Lisedeki dersleri güzel anlatıyor ortaokul nasıldır bilemiyorum.
Bence şimdilik okul zamanı kötü olan derslere yoğunlaşın haftasonuna bırakırsınız zaten onlar iyi.
Ah sahi öğrenciliğimden biliyorum ve arkadaşlarımdan günü gününe çalışan insan çok azdır.
Ödül demişken ben mi yanlış anladım bilemiyorum;ödül olarak test kitabı mı aldınız?
İngilizce için hoca faktörü önemli tabii ama hoca da sizin kızınızın konuştuğunu söylemiş.Kızınızın yanında oturan arkadaşının durumu nasıl mesela?
Diğer veliler ne düşünüyor hoca için?
ödül olarak mesela bir kıyafet.ufakken oyuncak alırdım.kırtasiye mağzemesi ufak tefek hediyeler.yanında oturduğu benim kızımdanda beter.dersle alakası yok.aynı apartmanda oturuyorz.
Benim aklıma ilk sinema geliyor.Ayda bir kez annemle sinemaya giderdik.Ya da roman alırdı tabii kitapçıya giderdik bana seçmemi söylerdi.
O zaman kızınız arkadaşından ayrı oturmalı.İlkokuldayken kolay bu ama ortaokulda sınıf öğretmeninin branşı olduğu için her ders gelip sınıfını kontrol edemeyeceği için iş biraz zorlaşıyor.
Benim zamanımda sınıf öğretmeninin olduğu saat düzene uyup oturan öğrenciler,diğer dersler keyiflerine göre takılıyorlardı.
Özel gibi olacak ama kızınızın hoşlandığı biri var mı?O da bir etken olabilir.
Eşim öğretmen akşam konunu özellikle onada okutturdum fikrini sordum...Söylediği şey kız derslerden kaçmak için ilgisizliği çare bulmuştur dedi..Kesinlikle dersaneye göndermeniz gerektiğini düşünüyor.Ve ilgilenmenizi tavsiye ediyor ilgilenmek derken ödevini beraber yapmanızı değilde başında durup yaptırtmanızı öneriyor..Öğretmen gözüyle bunları tavsiye etti...
Benim zamanımda dersane vardı.Gittim de şimdiki aklım olsa gitmezdim.ya kizlar benmi anormalim acaba? 6. sinif dersane için veya çok ders çali$mak için çok erken degilmi? ben 6. sinifi hiç okul olarak bile saymiyorum yada benim zamanimdami öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?