• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım diyabet mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

srcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
121
1
96
İçel Mersin
3yaşındaki kızımı bundan 4ay önce ateş yüzünden dr götürmüştük tam kan tahlilinde açlık kan şekeri 120çıkmıştı dr pek önemsemedi aslında bende dr önemsemedi diye üzerinde durmamıştım ancak günde 1lt ye yakın su içiyor ve dolayısıyla idrar çok yapıyor kafama taktım zaten çok takıntılıyım başka bir şikayetimiz yok ama taktım işte dra götürmeyi düşünüyorum uykularım kaçıyor

3yaşındaki kızımı bundan 4ay önce ateş yüzünden dr götürmüştük tam kan tahlilinde açlık kan şekeri 120çıkmıştı dr pek önemsemedi aslında bende dr önemsemedi diye üzerinde durmamıştım ancak günde 1lt ye yakın su içiyor ve dolayısıyla idrar çok yapıyor kafama taktım zaten çok takıntılıyım başka bir şikayetimiz yok ama taktım işte dra götürmeyi düşünüyorum uykularım kaçıyor
merhaba merak ettım kızınızda birşey yoktur umarım benım kızım dıyabet bu arada

Ya ben yeni üyeyim bugün oglumu doktora götürdüm gripten dolayı şekerede baktırdım 115 çıktı p.tesi tekrar goturucem şeker hastası olabilirmi

Meyve suyu surup seker cikolata yediyse yuksek cikmistir
Bende birkere meyve suyu icip tahlil yaptirmistim seker yuksek cikmisti
Ama genede dr a danisin

Back
X