Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olması gerekeni söyledim. Ama yememesi başka bi sorunun belirtisi olabilir. Dr a danıştınız mıZaten sorunda orda bi yasik bile zorla agzina sokuyorum 2 cay bardagi hayal bile deil
Baska bir doktor denesen?Doktorada goturdum zaten onkar insani daha cok üzüyo.Yok su saatte su kadar sunu yemeli.Su ay sunu yemeli biem ne diye.
Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.Yok emmiyorda sagip biberonla veriyorum
Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.
Şaka mısınız ya?Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.
Bu kadar sinirlenmenize gerek yok bana da doktor söylemişti abartmayın derim.benim kızım da doymadı anne sütünden zamanla sütüm kesildi zaten ben de biliyorum anne sütünün ne olduğunuŞaka mısınız ya?
6 aylık bebekten anne sütünü kesmek ne demek?
1 yaşında 2 çay bardağı ölçüsünde yiyor olması gerek en fazla. 9. Ayda 1 çaybardağı. Yani şuanda 1-2 kaşık yemesi yeter zaten.
Amaç sadece tadına alıştırmak gıdaların.
Yaşına kadar ana besin anne sütü ya da mamadır.
Konu sahibi beslenmesine dikkat ediyordur zaten. Vitaminleri ondan alır.
Çok sinirlendim şuan.
Benim oğlum da yememişti ek gıdayı zorladığım anda kusuyordu. O zamanki dr anlamamıştı normal diyip geçti. Ama bırak kg almayı giderek zayıflıyordu. 13 ay kadar emzirdim ama ek gıdayı reddetmesi ve sürekli kusması zordu. Başka dr a gittik ve bizi çocuk gastroentolojiye yönlendirdi ve reflü olduğunu öğrendik. Üç ay şurup kullandı ve toparlandı sonra. Şimdi 19 aylık ve gayet güzel besleniyor. O yüzden bi gastroentolojiye görünseniz iyi edersiniz. Geçmiş olsun6 ay 4 gunlük .5 aylikken yavastan vermeye basladim ama hala sonuclar ayni.Agzini acmiyo yemiyo püskürtüyo yesede fazlasiyla kusuyo.Napcam ben normalmi bu cocuk.Mahvoldum stresten
Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.
Bu da böyle bir öneri canım bana da doktorun soylemisti ısrar değil sadece bir öneri uyulur ya da uyulmaz değil mi tercih meselesiBu nasıl öneri ya daha 6 aylık
Oğlum lokantada döner pilav yer üstüne de meme emerdi neden süt alan yemek yemesin
Konu sahibi tabii 6 aylık değildi o zaman
Esasen çalışmayan annelerde ilk 6 ay tattırmaya bile gerek görmüyor bazı doktorlar
Bizimki sade suya pirinç unu yerdi yoğurt elma havuç vs ezmesi bir kaç kaşık ile çok olmasın
Zorlamayın bıktırmayın hatta vermeyin birkaç gün unutsun kaşığı vs yeni baştan başlayın
Bu da böyle bir öneri canım bana da doktorun soylemisti ısrar değil sadece bir öneri uyulur ya da uyulmaz değil mi tercih meselesi
ama o kadar keskin yazmışsınız ki anne sütünü kesin diye
evet doktorlar bunu diyor genellikle de 12 aydan büyük diş gelişimi olan ama sürekli meme emip hiç yemek yemeyen çocuklara
Bende şaşkinlikla okudum oglum 14 aylik emiyor ve 2 yaşina kadar mutlaka emzircem.Şaka mısınız ya?
6 aylık bebekten anne sütünü kesmek ne demek?
1 yaşında 2 çay bardağı ölçüsünde yiyor olması gerek en fazla. 9. Ayda 1 çaybardağı. Yani şuanda 1-2 kaşık yemesi yeter zaten.
Amaç sadece tadına alıştırmak gıdaların.
Yaşına kadar ana besin anne sütü ya da mamadır.
Konu sahibi beslenmesine dikkat ediyordur zaten. Vitaminleri ondan alır.
Çok sinirlendim şuan.