- 28 Nisan 2018
- 242
- 117
- 18
- 37
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Kızınız 18 yasında tecavüz yoksa bir yaptırım uygulayamaZsınızO çocuğu bulmak çok istiyorum ama işler daha kötüye sarsın istemiyorum kızım için tekrar yaşayabilir kötü anları ancak habersiz yapmam gerekir oda icime sinmez
Çocuğun ailesini arayın ve şikayetçi olacağınızı söyleyin, sadece siz mi çekeceksiniz, kızınız perişan olmuş. O aike de bu yetiştirdikleri mikrobun ceremesini çeksin, it oğlu it, şerefsiz, şu dediğine bsk, inşallah iki yakası bir ömür bir araya gelmez.Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Helal olsunKac erkek tanidiniz acaba? Erkekler diye genelleyemeyiz cunku aralarinda ucurum olan bir yigin erkek var. Ayrica erkeklerin kokune kibrit suyu. Biz kadiniz, kadin olmak basi basina dunyayi var etme sebebi. Soyun devam etmesini saglayan sebep. Bu kadar gucluyken varken erkeklerde kim oluyormus?
Bende beraber oldugum erkek sayisini hatirlamiyorum bile , 40 seneyr baya bi sigdirdigimi soyleyebilirim ve sizin dediginiz cinsle hic karsilasmadimHiç istemezdim ama hayatıma giren insanların sayısını hatırlamıyorum erkekler önce birlikte olmak ister olunca başkası olsa da yapacaktı yine diye kulp takar laf eder ben kendimi bu konuma sokmadım ama sokan insanı çok gördüm
Erkekler gerçekten seviyorsa psikolojik baskı yapmaz. Yok daha çok seviyodun onunla oldun falan çok iğrenç, evet yapan çooooook illa ki ama geçmişi eşeleyen adam adam mı bikere? Kadınlar da bir alem cidden...Kac erkek tanidiniz acaba? Erkekler diye genelleyemeyiz cunku aralarinda ucurum olan bir yigin erkek var. Ayrica erkeklerin kokune kibrit suyu. Biz kadiniz, kadin olmak basi basina dunyayi var etme sebebi. Soyun devam etmesini saglayan sebep. Bu kadar gucluyken varken erkeklerde kim oluyormus?
Kadın karşısında ki erkeğin geçmişini sorgulamıyorsa kendi geçmişini de sorgulanmasına izin vermemeliErkekler gerçekten seviyorsa psikolojik baskı yapmaz. Yok daha çok seviyodun onunla oldun falan çok iğrenç, evet yapan çooooook illa ki ama geçmişi eşeleyen adam adam mı bikere? Kadınlar da bir alem cidden...
Inşallah nediyim öyle birşey olsa bana söyler zaten çünkü söylememesi gereken bir şey kalmadi . Belki de bu yüzden hafiflemek istemiştirBundan sonra o çocuk inşallah tehdit felan edip kızını korkutup devam ettirmez.bunun içinde kızınızla konuşun hiçbişeyden korkma eger çıkarsa karşına bana söyle diye.
Rezil pislik ailesine deseniz anlayacak tip değillerse bide onlar üzer sizi.
Bidaha karşılasmazlar inşallah
Umarım ama onu gözümüz dahi görmesin allaha havale ettik gidip yapışsam da artık edilen sözde yapılan davranışta geri gelmeyip daha yaralayacakÇocuğun ailesini arayın ve şikayetçi olacağınızı söyleyin, sadece siz mi çekeceksiniz, kızınız perişan olmuş. O aike de bu yetiştirdikleri mikrobun ceremesini çeksin, it oğlu it, şerefsiz, şu dediğine bsk, inşallah iki yakası bir ömür bir araya gelmez.
Aynen öyle. Ben şahsen anlatırım, sonra ne yaşayacağın belli olmuyor, ona uymuyorsa baştan defolup gitsin diye. Ama bir daha o mevzuuyu açarsa def etmek gerekir bunu da biliyorum. Paylaşılabilir, ama sorgulanamaz bir mesele yani..Kadın karşısında ki erkeğin geçmişini sorgulamıyorsa kendi geçmişini de sorgulanmasına izin vermemeli
Sakın bu tavsiyelere kulak asmayın. Zorla mı olmuş der çıkarlar, hiç de birşey olmaz. Siz mümkün olduğunca uzak durun aynen böyle.Umarım ama onu gözümüz dahi görmesin allaha havale ettik gidip yapışsam da artık edilen sözde yapılan davranışta geri gelmeyip daha yaralayacak
Birkaç sene önce bir ortaokul öğrencim rahminin doğuştan olmadığını öğrendi.Ailesi öyle güzel bu durumla başa çıkmıştı ki kızımız da bu durum stres kaynağı olmadı.Cocugunuz sizin aynanizdir.Olaylara bakış açınız,aynı durumu yaşayan birisi için yorumunuz çocuğunuzun bu durumla başa çıkmasını etkiler.Kizimiz kendi bedenine sahip çıkmayı,Hayır diyebilmeyi,kişisel sınırları öğrenecek.İlk öğrenmesi gerekende bunun onun bedeni olduğu ve bu bedenle ilgili kararların kendisine ait olduğu olmalı.
kızınız nesne boyle dusunuyor bu sekılde mi yetıstırıldı yapmayın lutfen erkek cocugu olsa utanacak mıydı tabıkı de hayır ne ölmesi ne intiharı destek aldırın kızınısaIyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?