Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Benim kızım operasyon istese ben izin vermezdim bu resmen insan kandırmaya çalışmak Beyaz olması gereken evlilik kurumunu bakire olmaması değil yalan kirletir benim de erkek kardesim var isterse elli kişiyle beraber olmuş kadınla evlensin yeter ki kötü huyları olmasın onu da anlayan birisi çıkar ama mantıklı davranmak zorunda

Çocuğun ailesini arayın ve şikayetçi olacağınızı söyleyin, sadece siz mi çekeceksiniz, kızınız perişan olmuş. O aike de bu yetiştirdikleri mikrobun ceremesini çeksin, it oğlu it, şerefsiz, şu dediğine bsk, inşallah iki yakası bir ömür bir araya gelmez.

Bundan sonra o çocuk inşallah tehdit felan edip kızını korkutup devam ettirmez.bunun içinde kızınızla konuşun hiçbişeyden korkma eger çıkarsa karşına bana söyle diye.
Rezil pislik ailesine deseniz anlayacak tip değillerse bide onlar üzer sizi.
Bidaha karşılasmazlar inşallah

Helal olsun
Burda sizin gibi bir kadin gormek super

Bende beraber oldugum erkek sayisini hatirlamiyorum bile , 40 seneyr baya bi sigdirdigimi soyleyebilirim ve sizin dediginiz cinsle hic karsilasmadim
Cok sukur eleme kapasitesine sahip bir kadinim ki hep dogrulari secmisim
Genelleme yapmaya gerek yok , gayet duzgun erkekler de var

Erkekler gerçekten seviyorsa psikolojik baskı yapmaz. Yok daha çok seviyodun onunla oldun falan çok iğrenç, evet yapan çooooook illa ki ama geçmişi eşeleyen adam adam mı bikere? Kadınlar da bir alem cidden...

Çoğu erkek bunu sormuyor bile o kendini ıyi hissetmek istedigi için bunu diyor öyle olmasa evlilik vs der değil mi ? Bunu soran bir erkekten ister açıklar ister uzaklaşır kendi kararı bir şey diyemem sırf kendini ıyi hissetmek için yapacağı şey nasıl hemen kandırmaya giriyor yada direk neden karşı taraf için algılanıyor ki.

Erkekler gerçekten seviyorsa psikolojik baskı yapmaz. Yok daha çok seviyodun onunla oldun falan çok iğrenç, evet yapan çooooook illa ki ama geçmişi eşeleyen adam adam mı bikere? Kadınlar da bir alem cidden...
Kadın karşısında ki erkeğin geçmişini sorgulamıyorsa kendi geçmişini de sorgulanmasına izin vermemeli

Inşallah nediyim öyle birşey olsa bana söyler zaten çünkü söylememesi gereken bir şey kalmadi . Belki de bu yüzden hafiflemek istemiştir

Umarım ama onu gözümüz dahi görmesin allaha havale ettik gidip yapışsam da artık edilen sözde yapılan davranışta geri gelmeyip daha yaralayacak

Kadın karşısında ki erkeğin geçmişini sorgulamıyorsa kendi geçmişini de sorgulanmasına izin vermemeli
Aynen öyle. Ben şahsen anlatırım, sonra ne yaşayacağın belli olmuyor, ona uymuyorsa baştan defolup gitsin diye. Ama bir daha o mevzuuyu açarsa def etmek gerekir bunu da biliyorum. Paylaşılabilir, ama sorgulanamaz bir mesele yani..

Umarım ama onu gözümüz dahi görmesin allaha havale ettik gidip yapışsam da artık edilen sözde yapılan davranışta geri gelmeyip daha yaralayacak
Sakın bu tavsiyelere kulak asmayın. Zorla mı olmuş der çıkarlar, hiç de birşey olmaz. Siz mümkün olduğunca uzak durun aynen böyle.

Yaşasın ütopya neden cinselliği yanlıs görüyoruz yasak olduğu için değil mi peki biz saklarken erkekler nasıl gerinerek soyluyorlar bu konuları ona da günah bana da günah nikahsız beraberlikler sonuna kadar haklısınız ben onun geçmişine bakmıyorsam o da benim bakmamalı hangimizin eşi sevgilisi bakirdi bizden önce biz e keklere sen bakir değilsin bakire arıyorsun diye hesap sorabiliyor muyuz işin doğrusu bu bir arkadaş 40 senedir ben de erkekleri tanıyorum demiş sen 40 senedir tanıyorsan 55 yasındasın bu devirleri anlayabilir misin aslında baska bir konu da var bu devirde benim gördüğüm çok insan beni bozma (afedersiniz) ters ilişki yaşayalım oral sex yapalım diye takılıyor ben sunu dusunuyorum bakireyim bir inçe zar parçasında değildir bakire dokunulmamış saf demektir ben kızım diyen çok kişi bir evli kadından daha çok yaşamış oluyor oysa ki diyebilse asık oldum yaptım gururla kim ağzını açabilir ki

Merhabalar ben de öğrencinizle aynı kaderi paylaşan biriyim. Öğrendiğim zaman henüz 14 yaşındaydım inanın zor bi süreç. Bi yandan ne olduğunu bilmemek anlayamamak bi yandan da vucüdümuz da bi eksiklik olduğunu bilmek ger.rkten zor. Çünkü o dönem öyle bi dönem ki bütün sınıf arkadaşlarımız sırasıyla adet görmeye başlıyorlar ve bizler de olduk diye yalan söylemek zorunda kaldık. Bunu ayıp bişeymiş gibi gördük o küçük yaşta. Ahlaksızlıkmış gibi. Yıprandım reddedildşm kimi zaman ayıplandım. Ama evlendim ben.
Ve öyle güzel bi yuvam var ki allaha çok şükür. Maalesef ki tek çözüm rahim nakli çocuk için. Tıp ilerlerse bizde çocuk sahibi olucaz.allahtan asla umut kesilmez . Öğrenciniz vajina ameliyatı da oldu mu peki

kızınız nesne boyle dusunuyor bu sekılde mi yetıstırıldı yapmayın lutfen erkek cocugu olsa utanacak mıydı tabıkı de hayır ne ölmesi ne intiharı destek aldırın kızınısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…