- 25 Nisan 2018
- 114
- 34
- 13
- 53
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Cinsel tacize uğramış olabilir mi acaba? Gönüllü birliktelik olsa hayallerimi çaldılar ya da pisim temizlenmek istiyorum demez bence. Bir an evvel dr a götürün, taciz gb birşey varsa adli süreç başlasınIyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Sizin kızcağızı şu sıra evde yalnız bırakmanız hata. İzin alabiliyorsanız alın, alamıyorsanız toparlayana kadar birileri kalsın yanında siz dönene kadarHep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Bir ş...sizin onun kocaman hayallerini yıkamayacağını, önünde upuzun ve güzel bir hayatının olduğunu söyleyinCocuk uzun zamandir israr ediyormus pek derine inmiyor bi anlik oldu diyor psikolojik destek icin goturucem goturme benim hayallerim gitti deyip agliyor dayanamiyorum banyo kapisinda bekliyorum kizimi hep allahim guc ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?