Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Şuan bunu bir kayıp gibi algılıyor ve yaşadığı deneyim hiç hoşuna gitmemiş belli ki.. Erkek arkadaşının bu birliktelikten sonraki tavırları da etkili olmuştur. Üzülmenizi anlıyorum fakat sizin bu noktada soğukkanlı bir tavır takınmanız çok önemli. Vakit kaybetmeden bir psikoloğa gidin çünkü travmatik bir hal almış.

Aynen boyle diyorum hic birsey eksilmedin ayni kuzumsun diyorum . Operasyon olmak istiyor yalvaririm diye kan canagi gibi gozleriyle bakiyor bana.. psikolojik destek alalim once diyorum ama istemiyor evden cikmiyor cikinca herkesi kiyasliyor kendiyle :(

Oncelikle kiziniza cinsel egitim verin
18 yasindaki bir gencin seks hakkinda boyle dusunmemesi gerekir
Yaptigindan pisman olabilir , hoslanmamis olabilir bunlar tabi ki normal duygular
Muhafazakar bir aileniz olabilir , ona ters gelebilir , bu da normal
Ancak bu kadar kirli pis hissetmesi normal degil
Oncelikle bir anne olarak kendisine cinselligin kirli bir is olmadigini anlatmakla baslayin
Bir anne olarak yaziyorum bunlari
Eger sizin anlatmanizla ikna olmaz ise acilen bir psikolog yardimi alin

Tam da kızınızın yaşında böyle birşey yaşamıştım, ben de çok saftım o yaşta, evleneceğiz sanıyordum.
Birlikte olduktan sonra da, hadi senle kim evlenirse evlensin şimdi demişti bana, o yaşlar için zordu.
Sonra eşimi tanıdım, ona da anlattım, bir daha da lafı olmadı aramızda.
Şimdi evli ve çocukluyum, ve mutluyum.
Kızınıza bunu anlatın, geçecek :KK200:
Olayı dramatize etmesine izin vermeyin, normalleştirin. Zaten bu kadar üzüldüyse bundan sonra herkesle birlikte biri değildir, o acıdan endişe etmeyin.
Hayat uzun, hepsi geçecek, sadece zaman :KK200:

Aslinnda bu yasta bu kadar onemsenmez kafa sonradan dank eder ama benim kuzum hemen maffetti kendini gece uyumuyor melisa cayi yapip rahatlatmaya calisiyorum :(

Öncelikle kizinizi korudugunuz icin sagolun. Ne anneler var düyayi o kiza dar eder. Kiziniz intihar etmeyi düsünüyorsa acil psikologa gitmesi lazim. O p** onun tecrübesizligini kullanmis. Siz destek olun. Baskalara bu konuyu acmayin. Kiziniz boy abdesti alip duruyor diyorsunuz. Tövbe etsin. Hatasiz kul yok bu dünyada. Bunu anlamasi lazim. Iyiki sizin gibi kizina sahip cikan annelerimiz var

Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Itoglu it..

Evet ve kizimdan gelen kana da inanmamis adetins getirmissindir demis Allahim nasil insanlar var benim yavrum daha ufacik seye aglar dayanamaz buna nasil dayanicak :(

Ah kuzum benim yaa ... sizi tebrik ederim kızınızın yanindasiniz... mutlaka destek alin.. bunu yasadigi icin kirli olmayacağını anlatin.. hayatta daha cook yolu oldugunu bi bilse...
Acaba buraya konu acsa bizler onunla konussak iyi gelir mi ?

Evet ve kizimdan gelen kana da inanmamis adetins getirmissindir demis Allahim nasil insanlar var benim yavrum daha ufacik seye aglar dayanamaz buna nasil dayanicak :KK43:
Kıyamam ya.. Cok üzücü ve kırıcı bir durum onun için. Elimizden geldiğince onu çok sevdiğinizi ve gözünüzde hep aynı olduğunu, hatalarının karşısında dahi onu yargılamayacaginizi hissettirin. Zamanla geçecektir. Daha çok yeni.. Onun için bir tecrübe oldu. Insanlara kolay güvenmemeyi öğretecek bu durum ona..

Istemeyerek arstma gecmisine baktim fetva sitelerine girmis intihar eden cehennemden cikar mi diye aratmis tovbe aratmis birsuru sey :(

Istemeyerek arstma gecmisine baktim fetva sitelerine girmis intihar eden cehennemden cikar mi diye aratmis tovbe aratmis birsuru sey :KK43:
İntihar etmek yaptığı şeyden daha büyük günah Allah katında.. Ona bunu söyleyin önce. Ayrıca tevbe kapısının da açık olduğunu Allahın rahmetinin geniş olduğunu anlatın. Yaptığı şeyden pişmanlık duyup, günaha girdiğini hissediyor ise Allah bütün günahları affedendir..

Kizim sanirim buraya bakmis dikim arastirmalari yapmis ordaki kotu yorumlari ustune almis daha kotu olmus:KK43:
Gelsin, iyi gelecekse yeni konu açsın konuşalım biz. Densizce yorum yapan olursa başta biz taşlarız.

Back
X