Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamış :KK43: kızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim :KK43:
Psikologa goturun tabiki,ama bu yaptığının hos olmadiginin farkında olmasi güzel bir şey çünkü daha kotu seylerde olabilir di
Arkadaşlari ile daha sık gorusup yalnız kalmamasini sağlayın,yaln yalniz kaldikca intihar daha da çekiyor kendibe bende intihar etmek istiyodum çok yakın bir zamanda yaptığımız hatalar bizi hiç bırakmıyor ki
Kızınızla bizzat konusmak isterdim bu zor bir dönem ben çok zor atlattimm
Rabbim güç versin size de onada...

Destegi alicaz arkadaslar umarim kizim iyi olur bende dayanamiyorum. Operasyon olmak istiyor kendimi iyi hissedeyim yeter diye yalvariyor kanamasin isterse ilerde yeter ki olayim diyor ama yorumlardan cok kotu etkilenmis nolur bayanlar bilmeden kimseyi kotulemeyelim goruyorsunuz kizimin halini :(

Keske kiz cocuklarimizi hayattaki en buyuk varliklarinin bir zar oldugunu anlatarak buyutmesek. Sonra boyle oluyor. Sahiden cok cok uzuldum. Uzman yardimi sart.
Bir de cinsel birliktelik icin biraz erken bir yas olabilir, uzmanlarin gorusleri biraz farkli bu konuda ama cogunluk erken oldugunda hemfikir 18 yasin. Hazir olmayisi ve toplumun yukledigi deger yargilari ne hale getirmis kizcagizi... Uzman destegi icin gec kalmayin lutfen.

Destegi alicaz arkadaslar umarim kizim iyi olur bende dayanamiyorum. Operasyon olmak istiyor kendimi iyi hissedeyim yeter diye yalvariyor kanamasin isterse ilerde yeter ki olayim diyor ama yorumlardan cok kotu etkilenmis nolur bayanlar bilmeden kimseyi kotulemeyelim goruyorsunuz kizimin halini :KK43:
Çok istiyorsa, gerçekten iyi gelecekse ve düzelecekse, önce psikiyatriste gitmek şartı ile yaptırın operasyon
Hayatından dana mühim değil. Yeter ki kendini kötü hissetmesin

Diyorum annecim tek derdin operasyon olsun ama gerekli degil sen ayni kizimsin ayni meleksin diyorum ama takintili biraz herseyi takar fazlasiyla kabullenmiyor kafasina yerlesmis bikere off of ah anne olmak herseye gucumuz var :(

Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamış :KK43: kızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim :KK43:

Psikoloğa götürmelisiniz. Bu sizin tek başınıza ya da o genç kızın sizinle çözebileceği bir şey değil.

Diyorum annecim tek derdin operasyon olsun ama gerekli degil sen ayni kizimsin ayni meleksin diyorum ama takintili biraz herseyi takar fazlasiyla kabullenmiyor kafasina yerlesmis bikere off of ah anne olmak herseye gucumuz var :KK43:
Doktora götürmeden düzelmez. Profesyonel destek gerekiyor lütfen bir şekilde ikna edin, yarından tezi yok götürün. Bize de haber verin.

Ben hep yanindayim hatalarla buyuyoruz hangimiz masumuz diyorum uzulme diyorum ama nafile tam iyi oluyor tamam annecim diyor kucukluk fotografi var oda da onu goruyor agliyor o fotografini da kaldittirdi :(

Diyorum annecim tek derdin operasyon olsun ama gerekli degil sen ayni kizimsin ayni meleksin diyorum ama takintili biraz herseyi takar fazlasiyla kabullenmiyor kafasina yerlesmis bikere off of ah anne olmak herseye gucumuz var :KK43:
Belki oyle rahatlayacak götürün operasyona sonrada destek alsin... belki boyle daha iyi hissedecek kendini..

Operasyon olmak isterse once psikolojik destek almak sartiyla olur bu zaten. Evlenmek istemiyorum hayallerim alindi kirmizi kusagimi nasil takayim diyor bilemedim elimden gelen herseyi yapiyorum ama aklima baska birsey gelmedi . Esimle paylasamam bunu

Acilen gözetim altinda olacağı bir klinige goturun tedavi icin

Destegi alicaz arkadaslar umarim kizim iyi olur bende dayanamiyorum. Operasyon olmak istiyor kendimi iyi hissedeyim yeter diye yalvariyor kanamasin isterse ilerde yeter ki olayim diyor ama yorumlardan cok kotu etkilenmis nolur bayanlar bilmeden kimseyi kotulemeyelim goruyorsunuz kizimin halini :KK43:

Çünkü kayıp olarak gördüğü şeyi yerine koymak ve bu sayede yaşanılanı yok saymak istiyor. Unutmak istemesini anlıyorum fakat bu çözüm değil. Uzun vadede ona daha fazla zarar verir. Bu deneyimle yüzleşmesi ve kabul etmesi gerekiyor. Bunu da bir uzman yardımıyla başarabilir. Güçlü ve soğukkanlı durun lütfen. Sizin de üzgün olduğunuzu görüp iyice dramatikleştirmesin olayı. İsterse ileride zaten bir operasyon yaptırabileceğini fakat şuan böyle bir şeyin onu daha çok yaralayacağını anlatın lütfen. Açık ve net konuşmaktan çekinmeyin.

Babasindan saklamayi nasil basardiniz kiz bu kadar kotuyken?
Ya da varsa diger kardeslerden?
Surekli agliyorsa surekli kotuyse illa ki anlarlar.

Bence de acil psikologa gidin.
Surekli siz de konusun
Dunyanin sonu degil

Esime malesef okulda kiz arkadasiyla problem olarak anlattik oda bilmedigi ixin sadece bosver diyor iste :(

Evet o cocuk icin diyecek birseyim de yok malesef. Kizima diyorum en degerli sensin degerinin farkina var diye 10 dakika iyi sonra hemen ikileme basliyor keske genc kizlarimiz boyle seyler yasamasa karsilarina boyle kimseler cikmasa :(

Bi anda ikna oldum diyor kabullenemiyor kimseye anlatamam diyor esimle paylasmadik tabiki benim kadar anlayisli olmaz . Ben hep korudum hep allahim dua ederdim bana bunu yasatma diye ama yasadim deyip hergun boy abdesti aliyor kuzumm ... disari cikiyoruz hava almaya etrafindan kucuk kiz gecince aglamaya basliyor :KK43:

Arkadaşların dediği gibi bir doktor yardımı alın ve bu bir hataydı demeyin sakın. Bu senin bedenin istedin yaşadın, bitti şeklinde net konuşun , destek verin. Ama doktora mutlaka gidin, belli ki anne desteği ile geçecek bir durum değil, Allah yardımcınız olsun

Tatile götürün belki iyi gelir
Paris’e Milano’ya genç kızların ilgisini çeker bu şehirler
Vize bekleyin beraber anne kız gidin
Ah ah bu bekaret bukadar önemli değil
Hayatından daha önemli değil
O pislik kandırmış üstüne birde yalan söyledim demiş
Terbiyesiz it,vicdansız yalancı sürüngen,birde bana muhtaçsın diyor,sahipsiz sanmış ciğeri beş kuruş etmez pislik
Yine banlanacam ama önemli değil

Back
X