Sen annesi olarak kizina bu sekilde davranin hayvani bir bul.
Mümkünse kösede sikistir, tehtit et. Kizimla ilgili öyle böyle konusan cocugu ben ne yaparim biliyor musun?
Elinden geleni ardina koyma bu konuda. O cocugu bul icabina nasil bakacaksan bak, o ayri.
Kiziniz üstesinden gelemiyor bir uzmana gitmeniz sart.
Bu dönemde hep yaninda ol.
Ilk zamanlar agir geliyor iste ama gececek. Beraber atlaacaksiniz.
Benim de kiz evladim var. Henüz dört yasinda ama onun ne kadar güclü oldugunu, herseyi yapabilecegini asiliyorum.
Kimse günün birinde onu basit seylerden üzemesin diye ne kadar degerli oldugunu söylüyorum. Yine de hata yaptiginda anne beni seviyorsun dimi diyor ya, icim parcalaniyor acaba hatayi nerde yaptim diye. Hatam olmuyor mu oluyor cok..
Bir erkek kizlerimizi üzen mümkünse son sey olsun.
Hayata bakislari namustan ibaret olmasin.
Biz de konusuyoruz esimle böyle bir durumda ne yapardik diye, gercekten umrumuzda olmazmis onu anladik. Kizimiz icin sorun yoksa bizim icin de yok. Onun bir damla göz yasina degebilecek hicbirsey yok. Ama onu üzenin yakasina yapisirim o ayri.
Ben yurt disinda yasadigim icin bu kadar rahatim. Ama Türkiye de olsam hic ama hic olmasi o cocugun babasina kadar gider sikayet ederdim. Duruma göre yani, kizina da göstermis olurdun. Onun köpekligi bu durum. Kizinin hicbir sucu yok.
Keske yakinlarinda olsam da bir ablasi olarak konusabilseydim kizinizla.
Hepimizin evladi var, hicbirsey onlarin mutlulugundan, sagligindan önemli degil.