Kızım epilepsiymiş

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
398
44
10 gün önce yolculukta uyrken birden uyanıp kasılıp titredi çok korktuk doktor tahlil derken dün doktor sanki grip oldugunu söylercesine epilepsi var rapor çıkarıp ilaç yzıyorum dedi bu kadar açıklama bile yok eşimle şoktayız dün yine tahlil yaptım başka doktorada gitcem ama daha8 yaşında çok kötüyüm ömür boyumu geçermi sonra duyan varmı Allahım güç var bana annemde ilik kanseri dün yattı hastaneye nakil için sınavım zor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bazı mesleklerdeki insanlar maalesef bir müddet sonra robotlaşıyorlar. Kendimden biliyorum. Epilepsiye gelince çocukluk çağı epilepsisinin ergenlikte büyük oranda geçtiğini duydum. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Fulya da Barış Ekici var. Tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun, malesef epilepsi de yaygın görülmeye başlanan hastalıklardan oldu. Doktor kontrolünde ilaç kullanacak, doğru ilac/ doğru doz bulundugunda, hayatına sorunsuz devam edecek.

Çok gecmıs olsun
benım cok bılgım yokta 8 yasına kadar hıc belırtı vermemıs olması normal mı acaba ? ya da yakın zamanda bı yerlerde dustumu?
bızım bır akrabamızın oglu 18 yasında balkonda dıvanda uyurken fayans zemıne dusup baygınlık gecırıyor sonrada epılepsı dedıler ama normal hayatına devam edıyor sadece askerlık yapmamıs o kadar

sakin olun. doğru ilaç ve tedaviyle hiçbir şey hissetmeyeceksiniz bile bu hastalıkla ilgili. hayatınız gayet normal devam edecek. kızınız için de anneniz için de acil şifalar diliyorum. allah yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ama hemen ilaca başlamayıp başka uzman dr a götürseniz belki ilaçsız yeme düzeniyle atlatılabilir yaşı küçük

Ben çocukken epilepsi geçirmiştim. İlaç tedavisiyle kurtuldum. Doktor 20 yaşına kadar üzülmesin demiş. Kötü şeyler yaşadım tâbi ki. Ama hastalıgım tekrarlamadı. Epilepsi yaşım 7 şuan 26 yaşındayım.

bizim de elimizde büyüyen bir çocuğumuz epilepsiydi keza teyzemin oğluda şimdi ikiside koca herif tedavileri bitti ergenken ve çoluk çocuğa karıştılar.çok geçmiş olsun anneniz içinde.

Benimde esim epilepsi hastasi cok zor günler gecirdik ilac kullanio iyi simdilik onunki ergenlikte baslamis . Doktoru ona demis cocukken baslamasi daha iyi erken tedaviyle daha cabuk iyilesebilir . Simdi dört aylik kizimiz var onda da olur mu diye cok korkuyorum . Iyi bi doktor bulmaya calisin dogru ilaci bulmak zaman alabilio . Acil sifalar dilerim...

Çok geçmiş olsun...Ailemizde fazlasıyla var malesef.
Kuzenim epilepsi,6 yaşında 2. kattan düştükten sonra gelişen bir durumdu,şu an doktor ve hala krizleri devam ediyor,ilaç tedavisine devam ediyor...
Ben ilk eşimle ayrıldıktan sonra 2 sene epilepsi atakları yaşadım,ilaç tedavisiyle yendim çok şükür...
Diğer kuzenimin kızı 2 yaşındayken,kalp ameliyatı için alındığı odada, damar açmak isteyen bir hemşirenin, anneyi içeriye ısrarla almamasından kaynaklı olduğunu düşündüğümüz (kız çığlık çığlığa olmasına rağmen damar yoluna bu aparatları takıyorlar),epilepsi tanısıyla ilaç kullanıyor..Bir senedir atak yok çok şükür!
Görümcem 6 aylıkken menenjit tanısıyla tedavi gördükten hemen sonra epilepsi başlıyor hala devam ediyor tedavisi....
Yani kısaca menenjit,ağır ateşli hastalık, başa darbe,korku ve stres kaynaklı;nedeni çok çeşitlilik gösteren bir rahatsızlık ,çoğunlukla da şu dönemde başlayan tedaviler yanıt veriyor bence...tekrar geçmiş olsun!

Bu anlattıklarınızın bir kısmı epilepsi değil yalnız, psikiyatrik hastalıklar. Sizdeki ve kuzendeki olduğu gibi.

çok geçmiş olsun , yakın bir arkadasım oğlu sizinki gibi küçük çocugu epilepsi diye işinden istifa etti yıllarca onun ilgilendi şimdi tekrar işine başladı çocuguda çok şükür iyi miş,

kız kardeşim kocasının salk gibi her dk kokutma şakalarından dolayı epilepsi dediler onun tedavisin oluyor

istanbulda cerrah paşaya gidiyorlar şu an çok şükür iyi dikkat ettiği şeyler var sadece,

annenizede kızınızada çok geçmiş olsun , ikisinede allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…