Bu anlattıklarınızın bir kısmı epilepsi değil yalnız, psikiyatrik hastalıklar. Sizdeki ve kuzendeki olduğu gibi.Çok geçmiş olsun...Ailemizde fazlasıyla var malesef.
Kuzenim epilepsi,6 yaşında 2. kattan düştükten sonra gelişen bir durumdu,şu an doktor ve hala krizleri devam ediyor,ilaç tedavisine devam ediyor...
Ben ilk eşimle ayrıldıktan sonra 2 sene epilepsi atakları yaşadım,ilaç tedavisiyle yendim çok şükür...
Diğer kuzenimin kızı 2 yaşındayken,kalp ameliyatı için alındığı odada, damar açmak isteyen bir hemşirenin, anneyi içeriye ısrarla almamasından kaynaklı olduğunu düşündüğümüz (kız çığlık çığlığa olmasına rağmen damar yoluna bu aparatları takıyorlar),epilepsi tanısıyla ilaç kullanıyor..Bir senedir atak yok çok şükür!
Görümcem 6 aylıkken menenjit tanısıyla tedavi gördükten hemen sonra epilepsi başlıyor hala devam ediyor tedavisi....
Yani kısaca menenjit,ağır ateşli hastalık, başa darbe,korku ve stres kaynaklı;nedeni çok çeşitlilik gösteren bir rahatsızlık ,çoğunlukla da şu dönemde başlayan tedaviler yanıt veriyor bence...tekrar geçmiş olsun!
Yanlız eeg sonuçlarına göre epilepsi dendi ve epilepsi ilacı kullandık ,kuzenim hala kullanıyor!Bu anlattıklarınızın bir kısmı epilepsi değil yalnız, psikiyatrik hastalıklar. Sizdeki ve kuzendeki olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?