Masallah canim. Benim esim de ilac kullaniyor. Hic nobet geçirmiyor sukur ama biraktiktan sonrasi icin endiseliyiz. O yuzden sordum. Ccc ok tesekkurler.Teşekkürler yok canım 2 yıl kullandım bıraktım ben. Nöbet geçiriyordum be ilaçtan sonra hiç olmadı çok şükür
Masallah canim. Benim esim de ilac kullaniyor. Hic nobet geçirmiyor sukur ama biraktiktan sonrasi icin endiseliyiz. O yuzden sordum. Ccc ok tesekkurler.
Henuz doktor biraktirmadi zaten. Ama belli bir sure sonra biraktiracak ya onun sonrasini dusunuyoruz biz. Bitaz pimpirikliyiz deDoktor tavsiyesiyle bıraktıysanız sorun yok. Heyecan stres yapmasın bir süre. Rahatlasın biraz mümkünse tatile gidin
12 yıllık bır hemşire ve anne olarak mutlaka ama mutlaka 2.bır dr a götür derim10 gün önce yolculukta uyrken birden uyanıp kasılıp titredi çok korktuk doktor tahlil derken dün doktor sanki grip oldugunu söylercesine epilepsi var rapor çıkarıp ilaç yzıyorum dedi bu kadar açıklama bile yok eşimle şoktayız dün yine tahlil yaptım başka doktorada gitcem ama daha8 yaşında çok kötüyüm ömür boyumu geçermi sonra duyan varmı Allahım güç var bana annemde ilik kanseri dün yattı hastaneye nakil için sınavım zor
Van da yaşıyorum ve dogu anadoluda özel hast.dahil sadece 2 çocuk nörolog var ve erzurum var haftaya 2.dr ve erzuruma olmadı ankara imkanım var götürcem inşallah kabullenmek istemiyorum makine falan bozuktur inş.sagolun12 yıllık bır hemşire ve anne olarak mutlaka ama mutlaka 2.bır dr a götür derim
Ankarada hemşireyim kuzenım uzman dr sana ıyı bı cocuk nırologu ısmı verebılırım kuzenıme sorup eger ıstersenVan da yaşıyorum ve dogu anadoluda özel hast.dahil sadece 2 çocuk nörolog var ve erzurum var haftaya 2.dr ve erzuruma olmadı ankara imkanım var götürcem inşallah kabullenmek istemiyorum makine falan bozuktur inş.sagolun
Çok memnun olurum hastane yada özel muayenehane de olur gelicem yakın zamanda haber bekliyorum tesekkür ederimAnkarada hemşireyim kuzenım uzman dr sana ıyı bı cocuk nırologu ısmı verebılırım kuzenıme sorup eger ıstersen
Tamam yarın yazarım muhtemelen gazi üniversitesinin hocası olur var bıldıgım benımde ısmı aklıma gelmıo sımdı kuzenım gazıde dr ondan tam ısmını ogrenırımÇok memnun olurum hastane yada özel muayenehane de olur gelicem yakın zamanda haber bekliyorum tesekkür ederim
Emar salı gúnü cekilcek unutmuş eeg ile istemeyi 2.bi uyku eeg side cektirdim haftaya sonucu onunda bu kez diger dr.a göstercem o sonucuda sagolun1 yasinda kizim böyle bir kriz geçirmişti. 2 gün öncesinde hastaydı. O gün ateşi yoktu.epilepsiden suphelenildi.fakat eeg ile birlikte emar ve tomografi de çekildi. Sonuçlar temiz çıktı. Soguk havaleymis. Ancak kesin tanı için eeg nin yeterli olmadığını,yanlış cikabilecegini,emin olmak icin emarin mecbur olduğunu, başka türlü kesin teşhis konulamayacagini söylemişti doktorumuz.1 yasinda bir bebeğin anestezi ile emara girmesi çok aciydi. Ama çok araştırdım. Görüştüğüm tüm doktorlar bunun şart olduğunu söyledi. Siz emar çektirdiniz mi? Eeg yanilabilirmis,fakat emar asla diyor doktorlar. İkisi birlikte olmalı. Bize kan testleri ve bir çok test te yapıldı. Enfeksiyon yada bir virüs kapma ihtimaline karşı. Çünkü böyle krizler,enfeksiyon sebebi ile bir kez de olsa gecirilebiliyor. Kısaca sadece eeg yetmemeli. Eeg,emar ,tomografi, kan testleri. Ben bidaha olmasından korktuğum için iyice araştırıp o şekilde devam ettik.nörologumuz eğer epilepsi olsaydı 2 yıl kullanması gereken bir ilaç tedavisi ile atlatabilecegini söylemişti. Allah yardımcınız olsun.çok zor bilirim. O görüntüyü aylarca atamadım beynimden.küçücük bir bebekti o.
Bugün ögrendimki beynin sag lobunda senin yazın geldi aklıma sevindim çok sagolRabbim ikisine de şifalar versin size bağışlasın inşallah..
Beynin sağ lobundaysa tamamen iyileşme şansı olabiliyomuş.. çok yakın bi arkadaşımın ablası da epilepsi o söylemişti bana da. Ama ablasının sol lobta olduğu için ömür boyu böyle gidicek demiş doktoru.. ilaçlarını düzenli kullanır ve stres ve üzüntüden uzak durursa atakların arası daha uzun olabilir veya atak geçirmeyebilir..
Yeme düzeniyle alakalımı böylede aşılırmı
hafizaso geriyemi giderdi yani simdiki zamandan iki ay once ye son iki uc aylik yasadigi seyleri hatirlamazmiydiÇok geçmiş olsun. Yaşı küçük kuzum bir an önce iyileşir inşallah.
Anneme 40lı yaşlarda epilepsi teşhisi konuldu. Kriz geçirmedi hiç hafızası giderdi bi kaç saniyeliğine ilaç kullandıktan sonra belirtiler yok oldu. Uzun zamandır da ilaç kullanmıyor ama sürekli kontrol altında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?