- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Demek loblarda anlasılıyo sagolun bilgi icin amin inş.düzelirRabbim ikisine de şifalar versin size bağışlasın inşallah..
Beynin sağ lobundaysa tamamen iyileşme şansı olabiliyomuş.. çok yakın bi arkadaşımın ablası da epilepsi o söylemişti bana da. Ama ablasının sol lobta olduğu için ömür boyu böyle gidicek demiş doktoru.. ilaçlarını düzenli kullanır ve stres ve üzüntüden uzak durursa atakların arası daha uzun olabilir veya atak geçirmeyebilir..
Inşallah iyi olur.. şifa Allahtan.. kısa zamanda sağlığına kavuşur meleğiniz inşallah.. Rabbim size güç kuvvet versin zor bir zamandan geçiyorsunuz..Demek loblarda anlasılıyo sagolun bilgi icin amin inş.düzelir
Benim arkadaşım kızıda kızınızla. aynı yaşlarda geçen yıl fark ettiler. Düzenlİ ilaç alıyor ilaç aldığından beri hiç olmadı sanırım iki üç yıl verdi doktor tamamen geçer demiş umarım sizinkide öyledir erken farketmek önemli10 gün önce yolculukta uyrken birden uyanıp kasılıp titredi çok korktuk doktor tahlil derken dün doktor sanki grip oldugunu söylercesine epilepsi var rapor çıkarıp ilaç yzıyorum dedi bu kadar açıklama bile yok eşimle şoktayız dün yine tahlil yaptım başka doktorada gitcem ama daha8 yaşında çok kötüyüm ömür boyumu geçermi sonra duyan varmı Allahım güç var bana annemde ilik kanseri dün yattı hastaneye nakil için sınavım zor
zaten gunduz oluyorsa nöbet tır buyuk ıhtımal .uyurken nöbt olmuyorUykuda da oluyo esimde olmustu bikeresinde. Ama dediginiz sicramalarda var esimde dediginiz gibi onlar nöbet degil ama hanimefendinin ki evet kriz sanirim
eger gunduz oluyorsa evet nöbet.karnında tıtreme nasıl blmıyorum ama mesela kolu anıden sıcrıyorsa.elınde catal var mesela o hareket ıstemsız edıyorsa nöbettır oKarnında titreme oldu az önce dün kolunda oldu bunlarda nöbetmi sayılıyo dogru ilacı bulmak zor galiba başka dr.larda götürcem zaten ilaç içtikçe gecermi bunlar kendi cok korkuyo olunca alışana kadar napcam bilmiyorum
Ama ılk olan ve korkutucu olan kasılma titreme uyku esnasinda oldu uykuda olabiliyor sanırımzaten gunduz oluyorsa nöbet tır buyuk ıhtımal .uyurken nöbt olmuyor
Ama ılk olan ve korkutucu olan kasılma titreme uyku esnasinda oldu uykuda olabiliyor sanırım
İyi bir doktora gidip bir araştırın derim naçizane tabiki doktorlar daha iyi bilir ama beslenme düzeni değiştirilerek epilepsi özellikle çocuklarda iyi sonuçlar alındığını okudum internete yazarsanız mutlaka çıkacaktır bende bulursam inşallah özel mesaj atarım sizeYeme düzeniyle alakalımı böylede aşılırmı
Yaa ilaç icerkende nöbet olurmu onu merak ediyorm okulda olsa falan napcaz ögretmenim bende aynı okuldayız 2yıl böyle sonra ortaokul falan heran yanında olamamki gelecek beni korkutuyor vanda yaşıyoruz ve imkanlar kısıtlı burda ama ankaraya falan dr.a götúrebilirim orda dr.varsa önerisi olan iyi olur
Çocukluk çağında ortaya çıkan epilepsiler yetişkinliğe kadar düzelebiliyor.10 gün önce yolculukta uyrken birden uyanıp kasılıp titredi çok korktuk doktor tahlil derken dün doktor sanki grip oldugunu söylercesine epilepsi var rapor çıkarıp ilaç yzıyorum dedi bu kadar açıklama bile yok eşimle şoktayız dün yine tahlil yaptım başka doktorada gitcem ama daha8 yaşında çok kötüyüm ömür boyumu geçermi sonra duyan varmı Allahım güç var bana annemde ilik kanseri dün yattı hastaneye nakil için sınavım zor
Cok gecmis olsun. Hala ilac kullamiyor musunuz peki? Biraktiysaniz eger ne zaman biraktiniz?Ben çocukken epilepsi geçirmiştim. İlaç tedavisiyle kurtuldum. Doktor 20 yaşına kadar üzülmesin demiş. Kötü şeyler yaşadım tâbi ki. Ama hastalıgım tekrarlamadı. Epilepsi yaşım 7 şuan 26 yaşındayım.
Cok gecmis olsun. Hala ilac kullamiyor musunuz peki? Biraktiysaniz eger ne zaman biraktiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?